Şimdi Ara

Torch BS-261 Profesyonel Pürmüz Çakmak 70,00 TL - Gittigidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir kendime kaliteli bir pürmüz çakmak bakıyordum. Sonunda buldum. Fiyatı da gittigidiyorda uygun bence. ihtiyacı olan varsa diye paylaşıyorum. piyasada 75-110 tl arası satılıyor. ömürlük bir ürün tavsiye ederim.

İnceleme videosu

ürün linki :

Torch BS-261 Profesyonel Pürmüz Çakmak 70,00 TL - Gittigidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe3297 -- 28 Haziran 2020; 17:16:22 >

• pastacılar kullanıyordu bunu fakat başka ne amaçlı kullanılıyor ki evde hocam
  • evde sütlaç yakmak için onun dışında puro, nargile kömürü ve mangal yakmak için çok iyi oluyor. tamir tadilat işlerinde de lazım olabiliyor benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe3297 -- 28 Haziran 2020; 17:33:47 >
  • Nurgazın da vardı o daha iyi değil mi acaba? Farkı nedir? Mangal tutuşturmada falan kullanıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunu gözüme kestirmiştim. 2 alev çıkışlı ve deposu şeffaf.
    urun.n11.com
    Tusah Çiftli Pürmüz Masa Tipi - n11.com
    https://urun.n11.com/cakmak-ve-aksesuari/tusah-ciftli-purmuz-masa-tipi-P409124767

Siz kullandınız mı? Arada büyük fark olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• albati kullanıcısına yanıt
    çok nadir kullanacaksanız belki ama çok kaliteli durmuyor
  • türktelekom selfy 40/10 indirmi vardı duruyosa onla 60 a alınabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan22

çok nadir kullanacaksanız belki ama çok kaliteli durmuyor
    Yazın mangal yakma diğer zamanlarda tamir işleri falan düşündüm. Çok sık kullanılmayacak, ayda 3-5.
    En fazla manyeto ya da gaz ayarı bozulabilir sanırım. Neticede çakmakla aynı mantıkla çalışıyor.

• Zamanında 5-10 liraya aliexpress gibi sitelerden kargosuz vergisiz alırdık vay be.
  • albati kullanıcısına yanıt
    Çakmak kısa sürede işlevini tamamlıyor bu alet ise uzun süre ısıtma yapacak dolayısıyla kendisi de ısınacak benim çekincem isidan dolayı çabuk bozulma ihtimali. Nerden gördüm bi konuyu akşamdan beri pürmüz arıyorum :) nurgaz ve orgaz in pürmüz leri Butan karışımlı tüp olduğu için daha işlevsel ama büyük duruyorlar pek estetik yok

• tolgahan22 kullanıcısına yanıt
    He yav bana da dert oldu. Sanki alıp hemen kullanmaya başlıycam

• Su borusu donunca açmaya da yarayabilir.

• Bu tarz ürünler uzun süre yandigindan ağız kızımlarindaki bakalit ve plastik kisimlar deforme olup yumusayarak yamuk yumuk oluyor. Kucuk boyutlu çakmak tarzi olanlari uzun sure yakamazsiniz. Alev çıkış yeri ile govde birbirine olabildiğince uzak olmali. Kullanım amacınıza gore bakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nurgaz ng 505’ten farkı nedir?

• Sıcak hava tabancası daha mantıklı olmaz mı ev işlerinde?

• Pahalı 50 60 liraya almıştım ben bunu

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Sıcak hava tabancası ısıtma, yumuşatma, eritme işleri için uygundur biraz kukvarlari farklı bu ise Alev çıkardığı için yakma, kızartma vs isler için daha uygundur. Akşama kamp malzemeleri tanıtan bir youtube videosunda adamın elinde vardı bu alet çakmak olarak siniflandirdi aslına bakılırsa purmuzlerden de zayıf kalıyor demek bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.