Şimdi Ara

TOPU ŞİŞİRMEKTEN BAŞKA BİŞEY BİLMİYORLAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANCA BİT BURAK'A TOP AT ŞİŞİREREK. BAŞKA BİŞEY YAPMADILAR.
    ONUDA BECEREMEDİLER.

• Senin dediğin oyunu Fenerbahçe oynadı kardeşim, Emenike'ye at çalım atmaya çalışsın, Sow'a at çalım atmaya çalışsın, kuyt'a ver çalım atmaya çalışsın, Caner'e ver orta açsın Fenerbahçe'nin bizim oyuncularımız ayaklarına verdikleri toplardan başka ciddi pozisyonu yok.
    Sadece diriler, Emenike kuvvetli ama bu oyunla şampiyon olamazlar olursalarda yine 90+da attıkları gollerle "Kamil" hakemlerle olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARDESIM TAKIMDA ORTASAHA YOK YIGITLE OYUNA BASLADI TAKIM EKSIK BURAKLA BASLADI TAKIM EKSIK SELCUK ZATEN 2 SENEDIR YOK 8 KISIYLE ANCAK BU KADAR OLUYOR VEYSEL HUCUMA CIKIYOR DEFANSTA HIC YOK CHEDJOU COCUK BU GECE 2 KILO VERDI 7 KISI FINALDE OYNUYORSUN.EN IYI OYUNCUN 10 USTUNDEN 100000LE MUSLERA OLUYOR BEYEFENDILER 2 PENALTI ATAMADI ALLAH KAHRETSIN ZEMINDE REZILDI HAKEM ZATEN ATAKLARIMIZI HEP KESTI CANER HAKEME SKTIR GIT DIYE BIR KUFUR EDIYOR VE TEKRARLIYOR HAKEM CANERE AFERIM DIYIP KAFASINI OKSUYOR KALELERINE DAGDAN AYI GETIRMISLER HAYVAN MELOYA SALDIRDI SORSAN MELO PROVAKATOR SIZIN INSANLINIZA TUKUREYIM MACDAN ONCE DEMIOREN BAGDAS KURMUS TESPIGLE OYNUYORDU ORDAN ANLAMISTIM ALIN SIZE ELIT SPOR.

• Tom Marvolo Riddle Burnu kullanıcısına yanıt
    Bu kadar eleştirdigin Fbden kat be kat kötü Gs vardı.Rakibine laf edene kadar kendi takımına bak ve biz öyle yada böyle daha iyi oynadık.

• Bu sene bu oyunla birçok cimbomlu kel kalir.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-3PO

Bu kadar eleştirdigin Fbden kat be kat kötü Gs vardı.Rakibine laf edene kadar kendi takımına bak ve biz öyle yada böyle daha iyi oynadık.

Ben Galatasaray Fenerbahçe'den iyi oynadı demedim, rezilleri oynadık resmen ama sahaya bir amaçla çıkmış Galatasaray, rakibi geride karşılayıp hızlı hücuma çıkmak ama bunu yapacak oyuncu yok bizde. Fenerbahçe ise ne oynadığını bilmeyen bir takım gibiydi ama çok diri, ayağında top tutan oyuncuları var. Zaten girilen gol pozisyonlarına bakarsan ya kornerden dönen top yada uzun atılan topa vuramayan stoperlerimizin hediye ettiği pozisyonlar. Kanattan içeri giren oyuncular kendi bireysel yetenekleriyle girdi, pas oyunuyla girdiğiniz 1 pozisyon var onuda Alper hic etti.
    Iki takımda kötü oynadı ama Fenerbahçe oyunuyla haketti.
    Hakem hakkında konuşmak bile istemiyorum, Allah belasını versin.

• Kesinlikle katılıyorum. Şişir allah şişir bi hal oldu takım. aptallaştılar resmen ya. paslaşmayı unuttu takım. selçuk yeteneğini yitirmiş burak zaten kazmanın önde gideni. bi kaç tanesi de klasik anadolu topçusu. garibim muslera da kıçını yırttı kalede. fb hak etti ve aldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray bu futboluyla gerçekten beni yanıltmadı PTT 1.lig kalitesiyle oynadı kusura bakmayın 1 aydır galatasarayın boş olduğunu söylüyorum yanılmadım tabikide fanatikliğin lüzumu yok belki Beşiktaş elenir 3m€ kasanıza fazla girer ama çıkacak para 13m€...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

Senin dediğin oyunu Fenerbahçe oynadı kardeşim, Emenike'ye at çalım atmaya çalışsın, Sow'a at çalım atmaya çalışsın, kuyt'a ver çalım atmaya çalışsın, Caner'e ver orta açsın Fenerbahçe'nin bizim oyuncularımız ayaklarına verdikleri toplardan başka ciddi pozisyonu yok.
    Sadece diriler, Emenike kuvvetli ama bu oyunla şampiyon olamazlar olursalarda yine 90+da attıkları gollerle "Kamil" hakemlerle olurlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.