Kötü bir niyetle yazmıyorum, güncel piyasa fiyatlarından fiyatlarınız birkaç dolar yüksek... Yani çoğu insan kredi kartına taksit vs. yaptırarak o fiyatlara alıyor, o yüzden nakite çevirmeniz zor sanırım... İyi satışlar...
Lacrymatoire gerçektende haklı fiyatlarınız belirli firmaların fiyatlarından yüksek fiyatlarla biraz daha oynamanız gerekli iyi satışlar
Walla bende 4-5 yere baktım ama ucuz bir yer göremedim gözden kaçırmış olabilirim.Aslında hemen böyle bir cevap geleceğinide tahmin ediyodum. İşte şurda 1 dolar daha ucuz falan gibi. AMA yorum yorumdur. Saygı duymak gerekir.
kredi kartlarına taksit imkanı tabiki bizde sunuyoruz. Alacağı kurtaralım diye inanın tam bu fiyatlardan aldım. 1 dolar bile koymadım üstüne. Sağlık olsun forumda satılmazsa firmada perakende de zaten satılıyor. Sorun değil.
Walla bende 4-5 yere baktım ama ucuz bir yer göremedim gözden kaçırmış olabilirim.Aslında hemen böyle bir cevap geleceğinide tahmin ediyodum. İşte şurda 1 dolar daha ucuz falan gibi. AMA yorum yorumdur. Saygı duymak gerekir.
kredi kartlarına taksit imkanı tabiki bizde sunuyoruz. Alacağı kurtaralım diye inanın tam bu fiyatlardan aldım. 1 dolar bile koymadım üstüne. Sağlık olsun forumda satılmazsa firmada perakende de zaten satılıyor. Sorun değil.
Madem fiyatların ortalama olduğunu kabul ediyorsunuz "toptan fiyatına ...." başlığını değiştirebilirsiniz o zaman. Herkes gibi ben de uygun fiyatlı bşrey olursa alayım diye daldım ilana. Mesela e2200 ü 95-100 gibi bir rakama faturalı verseniz çok uygun olurdu ve başlıkta anlam kazanırdı.
Fiyatların ortalama olduğunu kabul eder gibi bişiler yazmadım. Bende inceledim bulamadım dedim.
Çoğu bilgisayar firması bu fiyatlardan alış yapıyor. Nette ellinde hiç bir stoğu bulunmayan 3-5 toptancıdan bayilik alıp toptan fiyatının üzerine 3-4 dolar koyan firmalardan değiliz. Kapanan büyük bir firma ve bu fiyatlardan bayilerine satış yapıyordu.
dostum bu forumla ilgilinen kişilerin çoğu piyasa hakkında bilgiye sahiptir.hangi bileşen nerde en ucuza bulunur bilirler.hali ile onları çekebilecek daha düşük bir fiyat beklerler başlığınızı görünce.bazı sitelerde satış fiyatı en ucuz 280 lira olan ekran kartını 220 ye nerde kampanyayla satılır diye sor %80 i cevap verebilir.verilen cevaplara sinirlenmeyin o yüzden.fiyatlarınızı biraz daha aşağıda tutarsanız bir o kadarda müşteri kazanırsınız burdan.iyi satışlar.kolay gelsin.