Şimdi Ara

TOPTAN FİYATINA ANAKART VE İŞLEMCİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki ürünler kapanan bir bilgisayar firmasından alacağa karşılık alınmıştır.

Paraya çevirmek için maliyetine satılmaktadır. Hepsi kutusunda ve kesinlikle sıfırdır.

Alan arkadaşa faturasıda kesilerek yollanacaktır.

Çok fazla adet yoktur. Gelen pm sırasına göre değerlendirilecektir.

Takas ve pazarlık pmlerine cevap verilmeyecektir. Arkadaşlardan şimdiden özür dilerim.

sıfır ürünler için fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum.

İzmir içi arkadaşlar elden teslim alabilir. Şehir dışı önce havale sonra kargo şeklindedir.

İntel İşlemciler

Intel E8400 işlemci = 176,5$ + kdv
    Intel E8500 işlemci = 196.5$ + kdv
    ıntel E4600 İşlemci = 119.0$ + kdv
    ıntel E2200 İşlemci = 80.5$ + kdv

AMD İşlemciler

Amd Athlon X2 4600 işlemci = 62.0$ + kdv
    Amd Athlon X2 5200 işlemci = 81.0$ + kdv
    Amd Athlon X2 5400 işlemci = 93.0$ + kdv
    Amd Phenom X4 9650 işlemci = 207.0$ + kdv

Intel Anakartlar

Gigabyte GA-EP43-DS3L anakart = 117.0$ + kdv
    BIOSTAR BIO-P4M890-M7-TE anakart = 37.0$ + kdv
    MSI MS-P31-NEO2-F anakart = 65.0$ + kdv

AMD Anakartlar

Gigabyte GA-MA69GM-S2H anakart = 70.0$ + kdv
    Sapphire AMD 780X(770),SES,LAN,DDR2 800 = 106.0$ + kdv
    Gigabyte GA-MA78GM-S2H anakart = 90.0$ + kdv

Hür bir ülkede yaşıyoruz karşınızdakini kırmadığınız ve rencide edecek sözler sarfetmediğiniz sürece

istediğiniz yorumu yapabilirsiniz.

Sayımı yapılıp satışa sunulacak daha bir sürü sıfır malzeme vardır(ekran kartı- hdd - ram gibi vs.).
    Kontrolleri bittikçe satışa sunulacaktır.

YORUM YAPARKEN DİKKAT ÜRÜNLER KESİNLİKLE SIFIRDIR.FATURALIDIR.KUTULARI AÇILMAMIŞTIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Kötü bir niyetle yazmıyorum, güncel piyasa fiyatlarından fiyatlarınız birkaç dolar yüksek...
    Yani çoğu insan kredi kartına taksit vs. yaptırarak o fiyatlara alıyor, o yüzden
    nakite çevirmeniz zor sanırım... İyi satışlar...
  • Lacrymatoire gerçektende haklı fiyatlarınız belirli firmaların fiyatlarından yüksek fiyatlarla biraz daha oynamanız gerekli iyi satışlar
  • Walla bende 4-5 yere baktım ama ucuz bir yer göremedim gözden kaçırmış olabilirim.Aslında hemen böyle bir cevap geleceğinide tahmin ediyodum. İşte şurda 1 dolar daha ucuz falan gibi. AMA yorum yorumdur. Saygı duymak gerekir.

kredi kartlarına taksit imkanı tabiki bizde sunuyoruz. Alacağı kurtaralım diye inanın tam bu fiyatlardan aldım. 1 dolar bile koymadım üstüne. Sağlık olsun forumda satılmazsa firmada perakende de zaten satılıyor. Sorun değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkbilgisayar

Walla bende 4-5 yere baktım ama ucuz bir yer göremedim gözden kaçırmış olabilirim.Aslında hemen böyle bir cevap geleceğinide tahmin ediyodum. İşte şurda 1 dolar daha ucuz falan gibi. AMA yorum yorumdur. Saygı duymak gerekir.

kredi kartlarına taksit imkanı tabiki bizde sunuyoruz. Alacağı kurtaralım diye inanın tam bu fiyatlardan aldım. 1 dolar bile koymadım üstüne. Sağlık olsun forumda satılmazsa firmada perakende de zaten satılıyor. Sorun değil.

Madem fiyatların ortalama olduğunu kabul ediyorsunuz "toptan fiyatına ...." başlığını değiştirebilirsiniz o zaman. Herkes gibi ben de uygun fiyatlı bşrey olursa alayım diye daldım ilana. Mesela e2200 ü 95-100 gibi bir rakama faturalı verseniz çok uygun olurdu ve başlıkta anlam kazanırdı.
  • Fiyatların ortalama olduğunu kabul eder gibi bişiler yazmadım. Bende inceledim bulamadım dedim.

Çoğu bilgisayar firması bu fiyatlardan alış yapıyor. Nette ellinde hiç bir stoğu bulunmayan 3-5 toptancıdan bayilik alıp toptan fiyatının üzerine 3-4 dolar koyan firmalardan değiliz. Kapanan büyük bir firma ve bu fiyatlardan bayilerine satış yapıyordu.
  • dostum bu forumla ilgilinen kişilerin çoğu piyasa hakkında bilgiye sahiptir.hangi bileşen nerde en ucuza bulunur bilirler.hali ile onları çekebilecek daha düşük bir fiyat beklerler başlığınızı görünce.bazı sitelerde satış fiyatı en ucuz 280 lira olan ekran kartını 220 ye nerde kampanyayla satılır diye sor %80 i cevap verebilir.verilen cevaplara sinirlenmeyin o yüzden.fiyatlarınızı biraz daha aşağıda tutarsanız bir o kadarda müşteri kazanırsınız burdan.iyi satışlar.kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.