Şimdi Ara

Topta tank kasarken first item randuinmi sunfiremi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sebepleriyle beraber sölerseniz sevinirim aynı zamanda bu ikisinden sonra ruh gömleğimi banshemi önerirsiniz ?

• ben ilk gün ateşi çıkarım karşıdaki büyük ihtimal ad olur zaten sonra vahşi görünmek için warmorg alırım sonra taba basarım bakarım rakipte sağlam bir ap var mı ona görede banshe alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rui Costa -- 9 Haziran 2014; 22:43:53 >
  • Sunfire bence cayır cayır yakıyor. Diğer iki itemde oynadığın heroya göre değişir.
  • karşıda bi try varsa randuin daha iyi keser onu. diğer türlü sunfire. early de dmg den daha iyi yararlanmak için bence. ben sunfire çekerim ikisi arasında kalsaydım. ama try gibi belki solo master gelirse randuin daha kolay durdurur onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkozenn

Sunfire bence cayır cayır yakıyor. Diğer iki itemde oynadığın heroya göre değişir.

mundo oynuyosan özellikle w+gğnateşi ile cayır cayır yakmak ayrı bi zevkli
  • Karsında ap bir sampiyon varken sunfire veya randuin yerine ruh gömleğinin parçasını almalısın ilk önce tank kasmak sadece zırh ve can kasmak değildir
  • Irelia gibi atack speed'e dayalı hero varsa karşında randuin alman daha yararına olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sunfire. Sunfire'ın damage'i sadece early levellarda işe yarıyor ki erken kasıldığında azımsanmayacak kadar damage veriyor. Randuine göre daha ucuz ve early game için daha efektif
  • sebebını yazın demiş arkadaş kimse cevap vermemiş gücünü a.s den alan oto atak herolarına karşı udyr master tryn irelia gibi randuın iyidir frozen heart da olabilir sana kalmış
  • randuin aşırı op bir item kesinlikle randuin çıkarım aktifiyle pasifiyle adclere can çekiştiriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: mkozenn

Sunfire bence cayır cayır yakıyor. Diğer iki itemde oynadığın heroya göre değişir.

mundo oynuyosan özellikle w+gğnateşi ile cayır cayır yakmak ayrı bi zevkli

+ Shyvana

• Ezbere item kasıyorsan kafana göre takıl öyle buildden hayır gelmez.

• Oynadigin champa gore degisir ama cogunlukla sunfire

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer shen mundo gibi full tank oynamıyorsam ilk mahvolmuş yada hydra kasıp 2. item randuin alıyorum
  • sunfire iyidir
  • Karsimda as dayali varsa try master irelia jax gibi beni zorluyorsa randuin zorlamiyosa frozen heart

Ama ilk item sunfire iyidir

• Sunfire lane safhasında daha karlı çıkartır olası tradelerde atıcağı 250-300 damage çok işine yarar.
    Shyvana-mundo falan oynuyorsan core itemi zaten hiç düşünme
  • Gün ateşi

• çivili al gg
  • randuin alman isabetli olur mundo dışında genelde ilk item olarak günateşi çıkmam (mundonun w si ile günateşi güzel gidiyor ama)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.