Şimdi Ara

Toplumdaki herkes birbirine benziyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin tipi ayni.kafa sekilleri ayni sadece ten renkleri farklii halve.hareketleri ayni.tek yaptiklari arkadas bulup gulmek.kafelerde takilmak vs.
    Toplumdan farkli bi ben varim.kafa seklim bok gibi tipim igrenc asosyalim kafeyi birak odadan disari cikamiyorum.hic arkadasim yok lanetlebmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-E-K- -- 28 Ekim 2018; 1:11:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende asosyalim ve çok mutluyum. Dışarıda ki yaşıtlarım gibi bütün gün nargile,içki,sigara içip kızlara hava atıp bütün gün aptal aptal işler yapmak yerine asosyal olmayı tercih ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Japonya da mı yaşıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek herkes birbirine benzemiyormuş.
  • TheNapsloK T kullanıcısına yanıt
    Kendini kandiriyorsun

• T-E-K- kullanıcısına yanıt
    Peki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğrudur. Otobüslerde benden başka kitap okuyan yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm benden yakışıklısn abartma ben daha tipsizim lan

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    merhaba,

Ooo manyaK tespit

iyi forumlar
  • Bugün bir kitapta okudum, şuna benzer bir şey: büyük işler başarmış insanlardan hiçbiri çok güzel veya yakışıklı değildi. (Alfred Adler / Bireysel psikoloji)

Sizi eleştirmek istemiyorum, bir farkındalık oluşturmak istiyorum, bu düşünceniz tembelliğiniz, bir amacınızın olmaması, bulunduğunuz hayat koşullarını geliştirmek için cesaret veya azim göstermemenizin bahanesi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchiha69 -- 29 Ekim 2018; 23:39:1 >
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Buyuk is basaracak zeka da yok malim.ben

• quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

Buyuk is basaracak zeka da yok malim.ben
    Milletin zeka goygoyuna bakmayın, büyük işler başarmak için önemli olan azimdir, çalışkanlıktır, zeka değil.

• Bu cocuk eskiden boyle degildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Calistim da ne oldu dandik.bi yerde hukuk kazandim.malm ben iste mal

• SADSADSAAD kullanıcısına yanıt
    Değil

Kendini / başkasını avutma challange
    1.Si başarı göreceli bir kavramdır sana göre büyük iş başaran biri belki bana göre işe yaramazdır
    2.si güzellik / yakışıklılık göreceli bir kavramdır. sana göre yakışıklı olmayan biri bana göre yakışıklı olabilir.
    Bu yazarı da pek bilmiyorum tek bir sözüne bakarak yargılayamam ama bu sözü bana boş geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffycan

Kendini / başkasını avutma challange
    1.Si başarı göreceli bir kavramdır sana göre büyük iş başaran biri belki bana göre işe yaramazdır
    2.si güzellik / yakışıklılık göreceli bir kavramdır. sana göre yakışıklı olmayan biri bana göre yakışıklı olabilir.
    Bu yazarı da pek bilmiyorum tek bir sözüne bakarak yargılayamam ama bu sözü bana boş geldi
    Bu söylediklerine zaten katılıyorum. Ama öte yandan bilim adamlarını, meşhur filozofları başarılı, çalışkan görmek, toplum tarafından -genel olarak- öyle kabul edildiği genelleme yapmak, göreceliliğe zarar vermez diye düşünüyorum.

Ayrıca avutma -yalan söylemiyorsak- kötü birşey değildir. Özellikle de ümidi kaybolmuş birine karşı yapıyorsak. (Her ne kadar csb ihtimali olsa da belki bu konuyu okuyup daha da ümitsizlenen insanlar vardır.) Sözümün arkasındayım, çalışma, azim ve sebat tipten,zekadan daha önemlidir (başarı için).

Yazar da meşhur bir psikiyatrist, psikanalizin ortaya çıktığı zamanlardaki 3 büyük psikologtan biri. Ben de yeni yeni araştırıyorum teorilerini. Ama elbette ki başkalarına boş biri olarak gelebilir, göreceli bir kavram değil mi sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.