Şimdi Ara

toplumdaki algı saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba dh sakinleri bu aralar kafama takılan bir konu var mesela daha bugün kampüste iki tane kızı el ele tutusarak yürüyorlardı buna kaç defa şahit oldum 1 2 gün içinde ama kimse de garip gözle bakmıyor ama aynısını bir erkek yapsa toplum direk eşcinsel damgasını yapiştirir yani saçma geliyor bu algıları tam olarak kim yaratıyor

• Guest-E41A5AE05 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-E41A5AE05 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya bi rahat bırak insanları 1 değil 2 değil her dinle ilgili fikir beyan edene hakaret etmek bel altı vurmak zorunda mısın ? hasta mısın nesin bi baktır kendine bu kadar ofansiflik normal değil
    Yav hocam nerden başlıyayım bilemiyorum.

Şimdi bizler toplum içinde yaşadıkça kendimize göre tecrübeler topluyoruz. Ama her birimizin tecrübesi farklı olduğundan doğal olarak herkes farklı düşünür.

Ben kadınları tanımak konusunda daha şanslıydım. Ailem sorunluydu bir iki defa ayrıldı bizimkiler ben çocukken. Bu nedenle ben daima annemin gözetimi ve eğitim taktiği ile yetiştim. Birçok kadın sorununu yakından gördüm, dinledim, öğrendim.

Bir kadının karşısına geç, hüngür güngür ağla, o da ağlıyor. Ama erkekte bu yok. Al sana kadın psikolojisi.

Eşiyle sevişen bir erkek, tamamen cinselliğe, ya da dümdüz söylemek gerekirse "apışarasına" odaklanır.

Kadın ise erkeğine sarıldığında oğluna sarılınca ne hissediyorsa sevişme esnasında hissettiği şey de buna çok yakındır. Erkeğine sevecen ve sevgi dolu bir aşkla bağlanır.

Biz kadınları biraraya gelince, birbirlerine devamlı cinsel fantazi anlatıyorlar, lez ilişkiye giriyorlar veya devamlı bizim gibi mast yapıyorlar sanıyoruz öyle değil.

Şu an 35 yaşındayım hayatımda karşılaştığım birçok bayandan birşeyler aldım ve anladım ki gerçekten bizim psikolojimiz çok farklı onlarınki çok farklı.

İki kadın birbirinin elini tuttuğunda "ah canım benim tatlım" gibisinden bir psikolojiyle, daha insani daha kardeşçe duygularla hareket edebilir. Bu onun yaradılışından gelen bir durum. Daha anne ve daha şefkatli olurlar. Öyle de olması gerekir. Ama bizim gibi pislik olduklarını bir düşünsene! Eyvah!..

İki erkek ise el ele tutuşamazlar, çünkü psikolojik olarak rahatsızlık duyarlar toplum baskısından evvel. İki erkek çok iyi arkadaş dost kanka olabilir ama el ele tutuşamaz. Tutuştuğu zaman psikolojik bir rahatsızlık ve tiksinme duygusu geliyor.

Bu anlattığım şeyler için yüzde yüz psikolojik demiyorum farkettiysen ilk mesajda "biraz da" ifadesi kullanmıştım. şimdi oraya geleyim. Bizler erkekler olarak biraz daha kahvehane muhabbetleriyle, çirkin fıkralarla falan büyüyoruz. yukarıda bahsettiğim tiksinme duygusuna bunu da eklersen, durumun vehametini anlarsın.

BU ARADA! O kızların lezbiyen olma olasılıklarını da unutmamak lazım. Çünkü kadınlar genellikle yürürken değil de, bir bankta falan otururken ellerini sevgili gibi tutarlar. Dert dinlerken çok yaparlar bunu ve amaç cinsellik değil destek olmaktır. bunun erkeksi şekli de kolunu omzuna atma(daha küçük erkek çocuklarda) ve sırtına dokunmadır. Çoğunlukla da o da yapılmaz, aga be yak yak yal muhabbeti olur. Dokunmaktan uzak dururlar.

Davranış bilimlerinde "beden dili" diye birşey var. Bu konuda araştırma yaparsan daha fazlasını öğrenirsin. Özel alanlar falan...

Dikkat vücudunuz konuşuyor - ahmet şerif izgören bu kitabı tavsiye ederim. Konuyla alakası olmasa da ciddi şeyler anlatıyor ve bu konularda akıl yürütmeni kolaylaştırıyor.
  • İnsanların kendisi...
  • yaratmak allaha mahsustur
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
  • Bizim gibi geri kalmış ülkelerde böyle malesef. Bir kaç yıl yobazlıgın dibi olan Kütahya'da kalmıştım. 5. sınıftayım o zamanlar sınıftan kızla proje odevimiz var onun evinde yapmayı kararlaştırdık . Eve görünmeden girmek için bin takla attım . Yoksa gören olur Allah muhafaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algı değil bu

Kadın ve erkek psikolojisi ile ilgili bir durum daha çok. Ama açıklaması uzun sürer ve gereksiz görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Algı değil bu

Kadın ve erkek psikolojisi ile ilgili bir durum daha çok. Ama açıklaması uzun sürer ve gereksiz görüyorum.
    psikoloji farkı derken eğer zamanınız varsa acıklarmısnız tam olarak merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplum çok yozlaşmış
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şikayetiniz başarıyla iletildi.

Aşağıdaki butonu kullanarak şikayetin durumunu kontrol edebilirsiniz.
    Ayrıca yukarıdaki menüden şikayet listenizi görebilirsiniz.
    Şikayet Durumu
    Geri Dön

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Yobazligin dibi derken? Memleketime laf söyletmem

• quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Yobazligin dibi derken? Memleketime laf söyletmem
    Gerçek bu yobaz bir şehir

• Yalnız eşcinsel değilse bir erkek niye erkek arkadaşıyla el ele tutuşsun ki?

Kızlar birbirleriyle sırnaşmayı çok seviyorlar yıllarca sırnaştıklarından, toplum tarafından kabullenilmiş. Erkekler de birbirleriyle sırnaşmayı sevseler bu durum da şuan benimsenmiş olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 25 Ekim 2019; 20:46:58 >
    Evet bir kısmı yobaz maalesef güzelim şehrin içine ediyorlar

• Yav hocam nerden başlıyayım bilemiyorum.

Şimdi bizler toplum içinde yaşadıkça kendimize göre tecrübeler topluyoruz. Ama her birimizin tecrübesi farklı olduğundan doğal olarak herkes farklı düşünür.

Ben kadınları tanımak konusunda daha şanslıydım. Ailem sorunluydu bir iki defa ayrıldı bizimkiler ben çocukken. Bu nedenle ben daima annemin gözetimi ve eğitim taktiği ile yetiştim. Birçok kadın sorununu yakından gördüm, dinledim, öğrendim.

Bir kadının karşısına geç, hüngür güngür ağla, o da ağlıyor. Ama erkekte bu yok. Al sana kadın psikolojisi.

Eşiyle sevişen bir erkek, tamamen cinselliğe, ya da dümdüz söylemek gerekirse "apışarasına" odaklanır.

Kadın ise erkeğine sarıldığında oğluna sarılınca ne hissediyorsa sevişme esnasında hissettiği şey de buna çok yakındır. Erkeğine sevecen ve sevgi dolu bir aşkla bağlanır.

Biz kadınları biraraya gelince, birbirlerine devamlı cinsel fantazi anlatıyorlar, lez ilişkiye giriyorlar veya devamlı bizim gibi mast yapıyorlar sanıyoruz öyle değil.

Şu an 35 yaşındayım hayatımda karşılaştığım birçok bayandan birşeyler aldım ve anladım ki gerçekten bizim psikolojimiz çok farklı onlarınki çok farklı.

İki kadın birbirinin elini tuttuğunda "ah canım benim tatlım" gibisinden bir psikolojiyle, daha insani daha kardeşçe duygularla hareket edebilir. Bu onun yaradılışından gelen bir durum. Daha anne ve daha şefkatli olurlar. Öyle de olması gerekir. Ama bizim gibi pislik olduklarını bir düşünsene! Eyvah!..

İki erkek ise el ele tutuşamazlar, çünkü psikolojik olarak rahatsızlık duyarlar toplum baskısından evvel. İki erkek çok iyi arkadaş dost kanka olabilir ama el ele tutuşamaz. Tutuştuğu zaman psikolojik bir rahatsızlık ve tiksinme duygusu geliyor.

Bu anlattığım şeyler için yüzde yüz psikolojik demiyorum farkettiysen ilk mesajda "biraz da" ifadesi kullanmıştım. şimdi oraya geleyim. Bizler erkekler olarak biraz daha kahvehane muhabbetleriyle, çirkin fıkralarla falan büyüyoruz. yukarıda bahsettiğim tiksinme duygusuna bunu da eklersen, durumun vehametini anlarsın.

BU ARADA! O kızların lezbiyen olma olasılıklarını da unutmamak lazım. Çünkü kadınlar genellikle yürürken değil de, bir bankta falan otururken ellerini sevgili gibi tutarlar. Dert dinlerken çok yaparlar bunu ve amaç cinsellik değil destek olmaktır. bunun erkeksi şekli de kolunu omzuna atma(daha küçük erkek çocuklarda) ve sırtına dokunmadır. Çoğunlukla da o da yapılmaz, aga be yak yak yal muhabbeti olur. Dokunmaktan uzak dururlar.

Davranış bilimlerinde "beden dili" diye birşey var. Bu konuda araştırma yaparsan daha fazlasını öğrenirsin. Özel alanlar falan...

Dikkat vücudunuz konuşuyor - ahmet şerif izgören bu kitabı tavsiye ederim. Konuyla alakası olmasa da ciddi şeyler anlatıyor ve bu konularda akıl yürütmeni kolaylaştırıyor.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya bi rahat bırak insanları 1 değil 2 değil her dinle ilgili fikir beyan edene hakaret etmek bel altı vurmak zorunda mısın ? hasta mısın nesin bi baktır kendine bu kadar ofansiflik normal değil
  • Baskın olan kafa yapısı yaratıyor medyada yansıtılanın aksine kadının en çok tanrısallaştırıldığı yer bizimde dahil olduğumuz ortadoğu kültürü. Dünyanın neresinde genç kızlara kendini yer vermek zorundaymış gibi hisseden erkekler var ? Ancak erkek birlikte olduğu kadını malı olarak görüyor bu da çok ilginç bir mevzu yine ortadoğuya has birşey. Velhasıl bu kültürü garip bulanlar için zor bir yer burası.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    toplumdaki algı saçmalığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleminize sağlık hocam baya açıklayıcı olmuş teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnançsız herif kendine Saygın yok başkalarına saygın olsun bari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 25 Ekim 2019; 21:26:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.