Şimdi Ara

Topluma Açık yerlerde Telefon-Kulaklık Derdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yolda, metroda, tramvayda, avmlerde vs. yani topluma açık alanlarda kulak içi kulaklıkla(telefonun kutusundan çıkan beyaz kulaklık) müzik dinleyebiliyorum ne de rahat rahat telefonumu kullanabiliyorum... Etrafımdakiler tip tip bakmaya başlıyor ve o tiplerden biri tramvaydan indiğimde veya avm gibi bir yerde arkamda-yakınımda bir süre durursa rahatsız oluyorum. Malum Galaxy S3 gibi bir telefon olunca hırsızlık gibi bir sürü şey akla geliyor... Özellikle bugün bayağı huylandığım bir olay oldu. Metroda kıro-apaçinin teki benden 2 durak sonra bindi, ben de internette geziniyordum. Sonra kafamı kaldırıp baktığımda o kişinin direk olarak telefona baktığını fark ettim. Telefonda işimi bırakıp cebime koydum. Baktım aynı vatandaş dik dik bakmaya devam ediyor, Allah Allah deyip ineceğim durağa gelmeye yakın kapıya yaklaştım. O da yaklaştı, indim yürüyen merdivene bindim, o da hemen dibimde bitti... kafayı eğmiş cebime bakıyordu... ordan depar atarak eve geldim ama kafamda bir soru işareti oluştu. Çünkü insanlar bana değil direk olarak telefona bakıyor. Bunu normal karşılamıyorum. Aynı şekilde kulaklıkla müzik dinlesem insanlar çok ilginç bir şey görmüş gibi bakıyor. Amacım hava atmak değil, günlük twitter, facebook, pm gibi şeylerle genellikle yoldayken bakmayı tercih ediyorum. Ve insanların bu davranışlarından rahatsıhz oluyorum...

Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir? (Kafa göz gir gbisinden değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 3 Ekim 2012; 15:04:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tip tip bakanlara sen de tip tip bakabilirsin hocam?? bir de kalıbın nasıl eğer çok cılızsan vur kafasına al ekmeğini tarzı düşünüyor olabilirler..
  • Dinleyeceğin müzikleri önceden ayarla cebinden çıkarmadan pause-start tuşu varsa ordan durdur ya da başlat(S3 kullanmadım var mı yok mu bilmiyorum,benim telefonumda var hiç cebimden çıkmadan müziğimi dinliyorum sıkıntı olmuyor yani)Cebinde dursun telefon göstermek rahatsız ediyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Dinleyeceğin müzikleri önceden ayarla cebinden çıkarmadan pause-start tuşu varsa ordan durdur ya da başlat(S3 kullanmadım var mı yok mu bilmiyorum,benim telefonumda var hiç cebimden çıkmadan müziğimi dinliyorum sıkıntı olmuyor yani)Cebinde dursun telefon göstermek rahatsız ediyorsa.

Bu kardeşinki gayet mantıklı geldi :)

• Yaşın küçükse bırak apaçiyi gaspçıyı normal insanlar bile gasp etmeyi düşünür
  • 1.87 boyundayım ve orta halliyim diyebilirim. Yani öyle açık hedef gibi bir tip değilim...

Valla müzik işi bir şekilde hallediliyor da internet vs işine çözüm kullanmamak sanırım... O zaman da vakit geçmiyor ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

1.87 boyundayım ve orta halliyim diyebilirim. Yani öyle açık hedef gibi bir tip değilim...

Valla müzik işi bir şekilde hallediliyor da internet vs işine çözüm kullanmamak sanırım... O zaman da vakit geçmiyor ki

Walla haklisiniz hocam ya bndede ayni sorunlar var telefonu cikardikmi millet bakmaya basliyor ben iyice kil olmaya basladim bu ise..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.