Şimdi Ara

Toplum,sağlıklı yaşamaya çalışan insanları kıskanıp saygısızlık yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2-3 aydır dengeli beslenmeye çalışıyorum.Sağlık sorunlarım nedeniyle sigarayı ve zararlı yiyecekleri bıraktım.Kahvaltı harici ekmek yemiyorum,kahvaltıda da 1 veya 2 dilim yiyorum.Şeker içeren hiçbir şeyi yemiyorum,içmiyorum.Cips,kraker,bisküvi,kola,abur cubur hiçbir şey almıyorum.
    Mecbur kalmadıkça dışarıda yemek yemiyorum.Evde kendim zeytin yağı ve tereyağı ile yemek yapıyorum en azından içinde ne olduğunu biliyorum.
    Bunları uyguladığımdan beri karaciğer,bağırsak ve midedeki problemlerim geriledi.Son zamanlarda Allah'a şükür rahatım.Şunu da söyleyeyim kesinlikle aç gezmiyorum,kendimi normal yiyeceklerden mahrum bırakmıyorum.Getir önüme kuru fasülye koy 2 tabak yerim,tek oturuşta 1 kilo et,tavuk,balık yerim hiç çekinmem.Sadece tatlı ve paketli gıdaları tüketmiyorum diğerlerini öküz gibi yememe rağmen 10 kilo vermişim.

Durum böyleyken insanlar hala daha zorla yedirmenin peşinde.Kimse laftan anlamıyor,yemeyeceğim diyorum zorla önüne getiriyor.Ye ya bi şey olmaz diyip kendine ortak arıyor.
    Artık sigara içmiyorum diyorum,içerken bile sigara uzatmayan adam sigara uzatıyor.
    Bunlar bir de eş,dost,akraba,arkadaş dediğimiz yakın çevremiz.Kimsenin kararına saygı duyan yok.Yemin olsun ki dış görünüşüm falan umrumda değil.Buna rağmen "Sağlıklı yaşam kanka ya,spor falan,protein falan hani,besin,kalori ehe ehe mehe " diyerek kendince dalga geçmeye çalışıyor ki ağzımdan öyle laflar da çıkmamıştır

• Aha aynı benim durumum.

Başta annem ve babam olmak üzere bana da baskı uyguluyorlar.

1 senedir kolayı, şarküteri ürünlerini ve fırın ekmeğini ağzıma koymadım. 4 senedir çayı şekersiz içiyorum. Paketli ürünler (cips, bisküvi, çikolata) hiç yemem. Hal böyleyken ortada yemeye bir şey kalmıyor ama biraz paraya kıyıp güvenilir organik gıda alıyorum ve kahvaltıyı bunlarla yapıyorum. Ekmek yapma makinesi aldım ve en iyi unlarla ekmek yapıyorum. Deniz tuzu kullanıyorum. Margarindir vs. kendi yaptığım yemeklere giremez. Anneme de kullandırmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış mihraklar kıskanıyordur hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.