Şimdi Ara

Toplum içinde yürürken ne düşünürsünüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Toplum içinde yürürken ne düşünürsünüz?

Toplum içinde yürürken ne düşünür veya neye bakarsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 26 Şubat 2014; 15:06:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etrafımdaki nesneleri, insanları gözlemliyorum.. (yürüyüşlerini, davranışlarını, hareketlerini vs.)
  • ben toplumda yururken genellikle seks dusunuyorum

• aklimdan binlerce sey gecer

• quote:

Orijinalden alıntı: Karbonat.Erol

ben toplumda yururken genellikle seks dusunuyorum

Düdüko Çalmamışko B... Yemişko

• Ne kadar salak la bunlar diye düşünürüm.

• dik dik bakanların ne kadar salak olduğunu düşünürüm kendi halinde olanları severim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yürümek çok gariptir zaten insan yazı yazarken bir şey izkerken o yaptığı şeyi düşünüyor ama yürüyorken neden,nereye yürüdüğünü düşünmez bir yere giderken burdal sola ilerden sağa sonra düz diye düşünmeyiz robot gibi istemsizce gideriz bence çok garip
  • toplum içinde yürümüyorum
  •  Toplum içinde yürürken ne düşünürsünüz?
  • güzel bağyan var mı diye bakarım varsa hemen
  • herkesin bana baktığını
  • insanlar hakkında varsayımlar düşünürüm. yapılan yapıları incelerim. kılık kıyafet olaylarını incelerim ve en önemlisi ben nereye gidiyorum sorusunu sorarım kendime. yukarıda bi arkadas çok güzel söylemiş bir çoğumuz robot gibi yürüruz aslında diye

• Şimdi araba yoldan çıksa şu kızın üzerine doğru kontrolsüzce yönelse, kız da ışık görmüş tavşan gibin olduğu yerde donup kalsa bende kova yaşar gibi uçarak gızı kurtarsam ve o ilk bakıştaki büyü gerçek olsa aşık olsa bana, ben de bişeyiniz yok ya bayan diyince yoo iyiiym dese ama sonra ayağa kaldırınca başı dönse birlikte hastaneye gitsek, tomografi filan çekinsek ordan cafeye bi gidip bi şeyler yiyip içip biribirmzi daha yakından tanırken kim daha mütevazi olacak diye yarışsak sonra da akşam eve gidince facede ilişkisi var yapsak ne kadar güzel olmaz mıydı diye düşünüyorum. Evet dostum bunların hepsi bi anlık oluveriyor, satranç oynarkende 232313 hamle sonrasını hesaplayabiliyorum

• şarkı türkü söylerim içimden

buda onlardan bitanesi
  • Yürümeyi unutuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.