Şimdi Ara

Toplu taşıma kullanmak istemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taksilere zaten binmiyorum, malum taksiciler sıyırmış durumda. Minibüs kullanıyorum ama doğulu şoförlerden hiç hazzetmiyorum. Her an kafa göz dalacak gibiler. En rahat olduğum metrolar. Metrobüste her an kavga edecek gibiler insanlar. Toplum o kadar fakir ki kafayı yemişler. Tramvay falan da eh işte. Vapurda falan sorun yok. Rahat hissetmek için yanımda komando bıçağı taşıyorum. (AVM'ye girmeyeceksem) 132 kiloluk steroidli adamım ama İstanbul beter vaziyette. Ruh sinirle işim kalmamışken şu dava da kapanırsa (Aişe 9 yaşında gerdeğe girdi demiştim) taşınayım diyorum.

Not: 2020 Clio'm var. Satmaya niyetim yok ama ehliyetim yok. İlaç kullandığım için (Öncesi ve 12 sene kullandım) ehliyet vermiyorlar. Kardeşim kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zaman başladın küre, test mi alıyorsun sadece yoksa başka şeyler mi?

Ehliyet almaya engel ilaç hangisi şuanda bende ehliyet almaya uğraşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 11 Aralık 2022; 0:23:18 >
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Lustral, Xanax, Abilify, Seroquel, Xeplion. Hepsini de yazdırmıştım. Sadece 150'lik Xeplion bile yıllarca her ay bedavaya geldi. İlaçsız daha iyi olunca bıraktım. 2 aydır ilaç içmiyorum.

Steroid kürüne kalan ömrümde gireceğim. Haftada bir Sustanon 250 mg oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antidepresan kullanana ehliyet vermiyolar mı  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Ben motor ehliyeti aldım adamına göre muamele yapıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.