Şimdi Ara

Toplu taşıma aslında süper bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci kartın ve aylık abonmanın da varsa 1-2 liraya tüm şehri deli gibi geziyorsun..

İstanbuldaki abonmanda 200 kontör 109 lira.

Yani 1 otobüse biniş 50 kuruş.

50 km'lik metrobüs 2 kontör yani 1 lira.

Ne mtv, ne sigorta, ne amortisman, ne kasko, ne araç bakım onarım, ne fahiş akaryakıt vs hiçbir şey yok la..

Şimdi araban olsa, Beylikdüzünden söğütlüçeşme 50 km. Dur-kalk trafikte ort 10 lt yaksa sadece yakıt maliyeti 150 lira

Köprü geçişi-amortismanlar - cart curt vs derken en az 200 tl.

1 lira nereee 200 lira nere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• toplu taşıma çok iyi

özellikle metro olan büyük şehirde yaşıyorsan.

• 10 litre nasıl 150 tl kanka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zexeriya kullanıcısına yanıt

ort 10 litre demek 100 kmde 10 litre yakması demek yani benzini de 30dan saymış arkadaş o yüzden 50 kmde 150

• Ne iyisi milletin kokuşmuşluklarıno içime çekiyorum rezalet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iyi güzelde çok kalabalık aq

• yazın kullanılmaz herkes ter kokuyor istanbulda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede daha iyi büyükşehirde arabayla çarşıya gideceksinde park yeri bulacaksında oho

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mülteci olmasa çekilir

• Günde 10 saaat çalışıyorum 3 saat yol gidiyorum arabam olsaydı 1 saate inerdi

ve insanlar deodorant kullanmıyor ben deodorant kullanmayı unutunca bile mağazalardan tester parfüm sıkan bir insanım yani bir insan nasıl leş gibi ter kokup kendınden tiksinmeyebilir bu insanlarla aynı ortamı solumayı sevmiyorum

Edit: Yakıt olayını görmemişim araç olarak motsiklet kullanırsan 100km 2/2.5 lt benzin yakan motorlar var o zaman mantıklı toplu taşıma 1 tl ama zamanı satın almak paha biçilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micheal Jordan-__- -- 7 Temmuz 2022; 2:11:17 >
  • Hocam kendi arabanız olsa ve içine benzin atacak paranız olsa daha güzel olurdu.

• Toplu taşıma iyi bir şey mi ever gereksiz trafiği önlüyor evet havayı daha az kirletiyor benzin fiyatlarına bakınca paranda evde kalıyor, ama düşünsene milyon tane insanla aynı araçtasın, pandemide özellikle anladık ki temizlik hijyen açısından özgürlük açısından kendi aracının olması her zaman daha iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.