Şimdi Ara

Toplu SMS Gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar özel günlerde çalışmakta olduğum firmanın müşterilerinin cep telefonlarına toplu mesaj göndermek istiyorum nasıl bi program a ihtiyacım var neler yapmam gerekiyor. Özür dileyerek söylüyorum vaktim olmadğı için araştırmadan soruyorum bunu bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 14 Ağustos 2006; 10:44:42 >



  • www.smsiucuz.com inşala reklam yasak değildir yazdık ama bu sitede kontor alıyosun toplu işlerini onlar yapıyor ayrıntılı bilgi için mail at adamlara geri dönüyolar sana gayet ucuz ve kolay hiç program yazmakla uraşma şimdi
  • turkcellin programını kullanıyorum. sms master diye. 1 sms 0,60 ytl ye geliyor. turkcell bu isi cok profesyonel yapmıs. excel dosyasındaki numaraları import edebiliyosun. gercekten import arayuzu icin cok ozenilmis. tavsiye ediyorum.
  • Arkadaşlar dediklerinizi araştıracagım ama tukcell sms master diye bişey bulamadım siteyi tamamen inceledikten sora size cvp yazarım daha farklı önerileri olan arkadaslar olursa sevinirim
  • www.smster.net sms gönderim programı na excel den aktardığınız numaralara anında gonderım yapablirsiniz.
    1000 kontur 82tl den baslıyor.
  • 500TL ye modem+program ile operatör kampanyalarını kullanarak gönderim yapabilirsiniz bilgisayarınızdan numaralı olarak maliyeti düşük gönderimler yapabilirsiniz.
  • bu konuda daha detaylı yardımcı olabilecek biri var mı? aynı konuyu bende araştırıyorum aylık 2000 - 3000 sms gondericez ama maliyet düşük olmalı.
  • Büyük maliyetler karşılığı sahip olduğunuz müşteri portföyünüzü, Toplu SMS uygulamaları ile kurumunuza yada markanıza bağlayın. Farklılığınızı ortaya çıkarırken, Onunda kendini farklı hissetmesini sağlayın.

    Ekonomiktir;
    TOPLU SMS hedef kitlenize ulaşmanın, ekonomik, en hızlı, en kolay ve en güvenilir yoludur.Ulaşan SMS için ücretlendirme vardır.

    Etkilidir;
    Cep Telefonuna gelen bir masajın okunmadan silinme ihtimali yok denecek kadar azdır, bunun yanında etkisi ve geri dönüşü çok daha fazladır.

    Güvenlidir;
    SMS ile yapılan reklam ve duyuruların gerçekten hedefine ulaşıp ulaşmadığından emin olabilirsiniz çünkü gönderdiğiniz her bir SMS’in Alıcısına teslim edilip edilemediğini görebilir ve sadece yerine ulaşan SMS’ler için para ödersiniz.

    Pratiktir;
    SMS hazırlanması ve uygulaması en hızlı ve en kolay reklam ve duyuru aracıdır. TOPLU SMS Servisleri ile bir tıkla binlerce kişiye aynı anda ulaşabilirsiniz.

    Esnektir
    Toplu SMS sistemi tercihinize göre web tabanlı yada PC üzerinde çalışan bir program vasıtası ile kullanılabilir.

    Hedefini bulan bir ok;
    Toplu SMS Servisleri ile müşterileriniz nerede olurlarsa olsunlar, GSM kapsama sahası içinde olmaları, Mesajınızın doğru zamanda doğru kişiye iletilmesi için yeterlidir.

    Asyacan Sms
    www.globasya.com
    0 312 280 63 42




  • Öncelikle Toplu sms yollamanın kanuni kurallarından bahsetmek gerekir.

    Toplu sms gönderecek şahıs veya kuruluşun başlık tanımlatması şarttır.

    Bu başlıklar alfanumeric olabilir. 11 karaktere kadardır. Yani operatör numaraları ile toplu sms gönderilmesi kanuna aykırıdır.

    Örneğin: 0541 0542 0555 0532 0531 gibi numaralar ile bu numaraların sahibi olan operatör dışında kimse toplu sms gönderemez, yakalanırsa cezası büyüktür.

    Bunun dışında Yeni nesil operatörler Başlık ile toplu sms göndermeye yetkilidir, bu operatörlerin bayileride toplu sms gönderebilirler.

    16 yıldır telekominikasyon sektöründe olan Avrasya Telekom kaliteyi ucuza sizlere sunuyor. 250 bini aşkın kullanıcıya hizmet vermesi ile sektörde varlığını hıssettirmenin yanı sıra müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması prensiptir.

    aklınıza gelebilecek tüm özellikler web sms te mevcuttur. Api ile sisteme entegrasyonda sağlanabilmektedir.

    Yeni nesil operatörünüz Avrasya Telekom
    Örnek toplu sms fiyatları
    1000 sms 58 tl
    10.000 sms 520 tl
    100.000 sms 5.000 tl
    1.000.000 sms 41.000 tl
    fiyatlara kdv ve öiv dahildir.

    TOPLU SMS GONDERMEK için tıklayıp aynı gün başlığınızın onayını alabilir ve toplu sms göndermeye başlayabilirsiniz.
    www.avrasyatelekom.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkwolf -- 29 Haziran 2012; 21:45:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bezgin6

    Arkadaşlar özel günlerde çalışmakta olduğum firmanın müşterilerinin cep telefonlarına toplu mesaj göndermek istiyorum nasıl bi program a ihtiyacım var neler yapmam gerekiyor. Özür dileyerek söylüyorum vaktim olmadğı için araştırmadan soruyorum bunu bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

    MERHABA ARKADAŞLAR TOPLU SMS GÖNDERMEK İSTEYİP DE ELİNDE DATA SI OLMAYANLAR SADECE İSTANBUL İLÇE İLÇE OPARATÖR AYRIMLI AVEA TURKCELL VODAFONE TOPLAM 3.000.000 NUMARA İZİNLİ VERİ TABANINA KAYITLI DETAYLAR İÇİN WHATSAPP 0546 878 28 58
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ars287duff

    bu konuda daha detaylı yardımcı olabilecek biri var mı? aynı konuyu bende araştırıyorum aylık 2000 - 3000 sms gondericez ama maliyet düşük olmalı.

    MERHABA ARKADAŞLAR TOPLU SMS GÖNDERMEK İSTEYİP DE ELİNDE DATA SI OLMAYANLAR SADECE İSTANBUL İLÇE İLÇE OPARATÖR AYRIMLI AVEA TURKCELL VODAFONE TOPLAM 3.000.000 NUMARA İZİNLİ VERİ TABANINA KAYITLI DETAYLAR İÇİN WHATSAPP 0546 878 28 58

    AYLIK 5000 SMS SİZE 100 TL OLUR
  • MERHABA ARKADAŞLAR TOPLU SMS GÖNDERMEK İSTEYİP DE ELİNDE DATA SI OLMAYANLAR SADECE İSTANBUL İLÇE İLÇE OPARATÖR AYRIMLI AVEA TURKCELL VODAFONE TOPLAM 3.000.000 NUMARA İZİNLİ VERİ TABANINA KAYITLI DETAYLAR İÇİN WHATSAPP 0546 878 28 58
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.