Şimdi Ara

Toplu Kontak Kapatma ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Lpgnin 1,8 lira olduğu günler hala dün gibi geliyor...

90 kurustu bir ara 1-1.10 seviyesine ciktigi zaman vay anasini ne zam yaptilar diyordum kendi kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Bu ülkede "toplu" bir şey yapılamaz. O yüzden hakettiğimiz her şey müstehak diyorum. Çok uzağa değil komşumuz Yunanistan'a bakalım.

O kadar krizde olmasına rağmen devlet halkı bu kadar sömüremiyor çünkü neden? Çünkü dayanışma var. Çünkü bir zam gelir gelmez bütün halk ayaklanıyor, zammı geri aldırana kadar protestolarına devam ediyorlar, hep beraber.

Peki Türkiye'de işler nasıl yürüyor? Bugün zam yapılır, 2-3 gün sanal alemde tepki gösterilir, 1-2 kişi daha arabanın arkasına "bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılmaktadır" yazar. Unutulur gider. Çünkü neden? Çünkü koyunuz, çünkü neden pıstırılmışız, çünkü ezik bir toplumuz, hakkını aramayan, arayamayan bir toplumuz. Çünkü böyle yetiştirildik.

İnsanları aşağılayan bir kişiliğim yoktur ama şöyle çevrenize bir bakın ya da boş bir zamanınızda arabanın içinden insanları inceleyin, evin penceresinden yoldan geçenlere bakın. %80'inin gözlerinde "farkındalık" namına bir şey göremezsiniz. Uyutulmuş , uyuşturulmuş, düşünemeyen bir toplumuz. Es kaza düşünsek bile onu gerçekleştiremeyecek kadar uyuz bir toplumuz. Eğitimsiz, cahil bir toplumuz.

Bütün bunları reddetmeye çalışsak da aslında öyleyiz, öyle olduğumuzu biliyoruz ama bunu itiraf edemeyiz. Üzgünüm.

ne alaka Yunanistanla Allah aşkına. Halktan ne alacak 10 dükkandan 6 sı kapatmış. Yanlış örnek. Onlarda da birlik beraberlik yok. Aç kalında böcekler bile birlik oluyor karınalar bile birlikte saldırıyorlar. Durum farklı

belli olan şu ki lpg seneye bu zamanlarda 3 küsür olacak ;) dizelle aynı olacak. Hiç fark kalmayacak. Benzin dizel lpg den de devlet eşit şekilde eşit sayıda kâr yapacak. Devletimdir gözüm yok yapsın da beni aç bırakıp yapmasın Benimde iki kuruşluk zevkim olsun be ?

cng falan açılmıştı oraya da yazdım. Çıksa bile 2-3 yıla kadar o da aynı fiyarlara gelir. Maalesef kaçışı yok

Bencede yunanistan yanlis ornek!! Adamlar yuzlerce milyar dolar borca battilar. Neyse konuyla pek alakasi yok. Sadece yunanistan halkinin bizden daha iyi durumda oldugu garibime gittii

• 189.69 lira aldı depo. 43lt.
  • Allah belalarını versin.Kontak kapatmayı geçtim,kontağın yerini unutur olduk...
  • Arkadaşlar hepiniz net ağında varsınız.Yöneticilerin çoğuda net alemde bulunmakta.Yüklenin ağlara şikayet ederek açık dh bir kampanya.(Facebook,Twitter,Google+ vs...)
  • Bu ülkede asla böyle bir örgütlenme olmaz. Çünkü insanlarda para var, güç var eskiye oranla... Bunu kafamdan uydurmuyorum, otomobil satışlarına bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi... Bana kredi alıyorlar falanda demeyin, gücü olmayan krediye girmez, krediler gayet güzel geri ödeniyor. Çevremde o kadar çok kişi kredi çekerek araba aldıki... Hepside çatır çatır ödüyor. Sabahları işe giderken bakıyorum, her araçta bir kişi var, hepside aynı yere gidiyorlar. Bizim elemanlarda araba var. Diyoruz işyerine bir araba ile gidelim, bırakınız arabaları, hayır diyorlar, kabul etmiyorlar, rahatlarından vazgeçmiyorlar. Afedersiniz ama sç... maya bile arabaları ile gidiyorlar. Benim yanımda çalışan usta her sene araba değiştiriyor, geçen sene borası vardı, sattı ikinci el passat aldı, şimdi passatıda satmayı düşünüyor. Parası olmasa yapmaz dimi. Para var,paraa... Millette para var, zamlara ses çıkarmazlar tabi... Bakın bugün pazar, alışveriş merkezine gideceğim ailemle biraz sonra, alışveriş için değil, can sıkıntısı,Ankarada gidecek yer yok, gezeceğiz. Gideceğimiz alışveriş merkezinin kasalarında uzzuuuuun kuyruklar olur. Her hafta görüyorum. Bakın alışveriş sepetlerine, ıvır zıvır var hep... Sizde biliyorsunuz bunu... Biraz sonra gideceğim alışveriş merkezinde kasalarda kuyruklar yoksa gelin yüzüme tükürün. Bu kadarda açık yazıyorum. Bakın şimdi cam kenarında yazıyorum, penceremden sokağa bakıyorum, inanın son model arabalar park etmiş, gıcır gıcır... Millette para yoksa bu arabalar nedir söylesinize bana... İşin özeti, örgütlenme olmaz,toplu kontak kapatma olmaz,çünkü bu millette para var. Yakıt pahalandı derler yinede vazgeçmezler lükslerinden,s.. maya bile arabaları ile giderler. Yazdıklarım çok kaba oldu, özür dilerim, kusura bakmayınız ama durum budur... Yahu işci lazım, kimseyi bulamıyorum. Adam geliyor,bir hafta çalışıyor,işi beğenmiyor çekip gidiyor. Adamlar iş beğenmiyor, para veriyoruz, abi parası iyi ama işi beğenmedim diyor. E yuh artık! Ne protestosu yahu, saçmalamayın, bu millet rahata alışmış, iş beğenmiyor. İşsizlik yok, iş beğenmeme var. Parasızlık yok, daha fazla para kazanma hırsı var. Adamda araba var, eşinde araba var, çalıştıkları iş yerleri birbirine yakın, aynı araba ile gidip geliyorlar. Bana ne anlatıyorsunuz siz! Kusura bakmayınız ama bu gördüklerimden sonra inanmıyorum. Kontak kapatmaymış, hikaye,masal,roman... Geçiniz lütfen.......
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben varım bugün hiç çıkartmadım mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Ben varım bugün hiç çıkartmadım mesela.

bende hiç çıkarmadım

ekmek almaya yürüyerek gittim
  • Benim sayemde olacak olsa katılırım ama herkes keyifinde
  • zamları kim yapiyorsa arabayla çiğneyelim onu
  • kontak kapatılacaksa boğaz köprüsünde 50-60 araçla kapatacaksın ki ses getirsin.
  • Güney Amerika Ülkelerinde toplu taşımaya ufak bir zam yapıldığından neden insanlar sokağa dökülüp polisle çatışıyor?
    Parasızlıktan mı?
    Cevabı para değil. Parası olan sokağa dökülmez mantığı da yok orada.
    Cevap basit. İnsanlar birbirlerine saygılılar ve birimiz hepimiz hepimiz birimiz için zihniyeti var.
    Biz "Bana dokunmayan yılan 1000 yaşasın" deyip dururuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

Akaryakita zam geldi diye asla kontak kapatmam.

Bu konuya da hayret ediyorum. Otomobil Genel uyelerinin benzinli araclari sehir ici 18 kurus sehir disi 16 kurus yakiyor ya her konuda. Ne gerek var ki protesto etmeye.

Hele forumun LPG li bir uyesi 12 kurus yaktigini iddia ediyor.

Bu sartlar altinda sunu belirtmek isterim; benim 1.2 arabam sehir ici 9 litre sehir disi 6 litre civarinda yakiyor. Yalana gerek yok...

Yalan konusanlarin da protesto etmeye hakki yok...

aklıma sener songurun konusu geldi. benzinli aracıyla sehı ıcınde 5 litremı ne yaktıgını ıddıa edıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Ben varım bugün hiç çıkartmadım mesela.

bende hiç çıkarmadım

ekmek almaya yürüyerek gittim

Sorma abi böyle uzun mesafe olmadığı sürece araç kullanmak içimden bile gelmiyor
  • 1923 yılında Milli petrol şirketlerine arama yapılmasına izin verilmeyen yasanın yürürlülük süresi 2023 yılında sona eriyor

Bu yüzden 2023 yılını beklemekten başka çare yok maalesef
  • bi yerden başlamak lazım. Sosyal medyaya herkes kolayca ulaşabiliyor.Bugün facebook,twitter,msn gibi ücretsiz siteler var.Gazete ilanları olsun bilboardlar olsun çok pahalı şeyler değil.önce insanları bilinçlendirip,bu işten haberdar edip sonra eylem yapılmalı.Boğaz köprüsünü bugün kapatsan babam bile olsa açın şurayı içim gücüm var der.Ama adama anlatsan durumu haklısınız der destek olur.Herhangi bi şehirdeki petrol istasyonlarını 3 araba kapatsa eşzamanlı olarak gazeteye çıkar ertesi gün adamlar okur helal olsun der örgütlenme büyür. Bugün buna yardım edebilecek resmi dernekler hatta partiler bile var.Ama böyle d*tümüz sandalyede olmaz bu işler.
    Şimdi ulan böyle diyorsunda sen ne yaptın diyebilirsiniz.emin olun bulunduğum şehirde elimden geleni yaptım gerek bu konu gerekse diğer konular fakat malesef 3-5 kişiyle olmuyor.ama 3-5 kişiyle başlayabiliyor...
  • Ben burda yazılanların gercekcılıgıne ınanmıyorum nedense Gercekten bu kadar hesap kıtaplamı arac kullanıyoruz oysakı ben trafıkte hesaplı kullanan kullanıcı profılını goremıyorum nedense
  • Ben de destekleyebilirim.
  • bende bugün arabamı kullanmıyorum...
  • soyal medyada bir grup ortak hareket etmeli ancak istanbulda taksiciler destek vermezse bu iş olmaz. LPG yi en cok onlar kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.