Şimdi Ara

TOPLANIN LİSE ANILARIMI ANLATIYORUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar liseyi bitirdim, çok şükür üniversiteyi kazandım ve yaklaşık 3 hafta sonra okumaya gideceğim. 4 yıllık lise hayatımda olanları bu konu altında forumdaşlarıma anlatmak istiyorum. İlgi olursa devamını getireceğim.

- Hiç unutmam okulun ilk haftasıydı, bizim okul yeni Anadolu Lisesi olduğu için üst sınıflarımız hep düz liseydi. Düzler bize çöm derdi (zamanla abi biz olduk ve o duyguları biz de yaşadık) fazla takılmazdık. Neyse ilk haftalar demiştim, kapının önünde oturan düzler bizi çağırdı sohbet ettik falan. Bir tane zıpçıktı birden "Abi hiç şey yaptınız mı?" (oradaki şeyi anlamışsınızdır ) dedi. O an hepimiz birbirimize baktık aha şimdi naneyi yedik dedim içimden. Haliyle bizi dalgaya aldılar. Soruyu sorduğumuz arkadaş telefonunu çıkarttı kız arkadaşlarının evine gitmişler falan filan ama +18'lik birşey yoktu falan öyle geçti o olay.

- Okulda kameralı telefon getirmek yasaktı. Ama yasağa genelde kimse uymuyordu uyan varsa da 2-3 kişi. Ben de eve gitmeyeceğim için o gün telefonumu yanıma almıştım. Bizim okulda arama var geyikleri fazlasıyla dönerdi ve her geyik döndüğünde telefonları saklardık. Ben telefonumu birkaç kağıda sıkıca sarıp çöpün içine atmıştım. Ders esnasında arama oldu tabi hepimiz telefonları sakladık kimse telefonunu yakalatmadı. Arama bitti telefonu tenefüste alırım derken görevli çöp kutusundaki çöpleri boşalttı Hocadan tuvalet bahanesiyle izin istedim tabi arkadaşlar hemen atladılar sigaraya mı falan geyikleri döndü. Benim sigara içmediğimi bilen hocam izin verdi. Görevliyi durdurup zor bela telefonu çöplerin içinden çıkarttım yoksa gidiyordu milyarlık ayfon

- Lise 2'de 19 Mayıs ilçe töreni için aralarında bizim okulla beraber birkaç okulu seçmişlerdi. Tören Gebze stadında olacaktı. İşte kortej falan derken stada girdik. Yerlerimizi aldık gösteriye başladık. Gösteri bayağı hareketli ve koşuşturmacalıydı. Hareketleri yaparken benimle beraber 4-5 arkadaşımın taytları yırtıldı tam da çanak bölgesinden Koskoca stadda kaç bin kişi bizi izliyor afiş olduk resmen Bozuntuya vermeden devam ettik ama gülmeden de duramıyoruz. O şekilde gösteriyi tamamladıktan sonra hemen yırtılan bölgeyi sarıp koşa koşa soyunma odasına gittik Allah'tan yedek vardı da değiştirdik. 50 lira kitlediler yırtılan tayt için ödediğim o kazığı hiç unutmam.

Devamı iftardan sonra

• Ulan bende liseyi bitirdim ama hiç böyle lise anılarımı anlatıcak duruma gelemedim.Yani sanki hiç birisi anlatılacak olaylar değiller kendim bile hatırlamak istemiyorum arkadaş çevremle vs baya bişeyler yaşadık ama sanki hiç bişey olmamış gibi.
  • okumayın milyarlık ayfon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne iftari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani
  • quote:

Orijinalden alıntı: dont cry leatherface

ne iftari

Detaylar iftardan sonra yazacağıma devamı iftardan sonra yazmışım

Az sonra devamı geliyor, olaylar gerçek fakat milyarlık ayfon gibi şeyleri mizahi içerik olarak değerlendirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite hayatım kabus oldu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.