Şimdi Ara

Toplandı, Pişman Olurmuyum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pişman edermi sizce beni içimde bir şüphe var sanki.

• Sanki R9 280 daha iyi giderdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatına göre gayet iyi

• Gtx 960 yerine R9 280 alırsanız daha iyi olucaktır.
  • F/p sistem olmuş bence

• tek eksiği şu kartın 2 gb olması yani. Üzerse vram üzer.
  • Teşekkürler Yorumlar İçin. ^^
  • Ekran kartı örneğin gta 5'i çok iyi ayarlarda açabilecek kadar güçlü ama belleği 2gb olduğu için açamayacak oyunda biraz ayar açınca 2gbyi geçiyor . Bu oyun örnekleri gittikçe artacak o yüzden o karttan uzak durun . Bütün oyunların nvidiaya daha fazla optimize olmasından dolayı amd tarafına bakmanızı önermem amd kullandığım için biliyorum 10tane patch bekliyoruz ama başka da seçeneğiniz yok gibi görünüyor r9 280'e yönelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DimaGe34

Pişman edermi sizce beni içimde bir şüphe var sanki.

Neden pişman etsin gayet güzel sistem olmuş ancak ;

Ram bellekleri bence 2x4 GB dual channel olarak değiştir veya bütçen yetiyorsa dual channel kit halinde 2x8 gb bellek al zira bazı oyunlar tek başına 6gb a kadar ram harcamaya başladı (COD-AW) sistem ram gereksinimlerini de hesap edince en kötü senaryoda 8gb ı sistem aşabilir Her oyunda böyle bir kullanım olmaz tabi ama dediğim gibi ram kullanımı çok yüksek bir oyun + yüksek sistem ram kullanımı = küçük bir kriz yaşatabilir =) Bütçe varsa 2x8 al yoksa kesinlikle 2x4 GB al !

Ekran kartına gelince arkadaşlarında söylediği gibi gtx 960 güzel bir kart maxwell mimarisi v.s ancak yeni oyunlarda ayarları tavan yaptığında "maxwell mimarisi hmmm" demiyor VRAM yoksa sana yüksek detay da yok diyor

Benim sana tavsiyem kardeşim belki eleştirenler hatta "- leyenler" olacaktır ama 4GB Vram li GTX 760 al alacağın kartdan belki 100 lira pahalıdır fakat performans olarak farkı yok + VRAM avantajın var daha yüksek detaylarda kafan rahat oyun oynarsın olmadı arkadaşların da dediği gibi R9 280 de düşünebilirsin ama benim tavsiyem VRAM in öneminden ötürü 4GB VRAM 256 Bit Bandwith GeForce Gtx 760 güzel modellerinden birini alabilirsin en güncel oyunları tatmin edici ayarlarda oynatacaktır

• Örnek olarak linkini veriyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/galax-nvidia-gtx-760-oc-4gb-256bit-gddr5-dx112-pci-e-30-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd304746&categoryId=204&site=old

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 17 Nisan 2015; 2:39:14 >

• bir kişide çıkıp dememiş ki böyle sisteme böyle kasa mı olur diye. yıl olmuş 2015 hala psu yukarı takılan kasa almışsınız, içindeki psu da 12v kanalından 350w veriyor. bu sisteme eski nesil kasayı reva görerek çok büyük hata yapmışsınız.

edit: vallahi yazıklar olsun.kendimi tutamıyorum devam ediyorum.şuraya bak ya. f/p olmuş diyenler,fiyatına göre çok iyi diyenler,vram ile kafayı bozanlar. yazık yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmkkr -- 17 Nisan 2015; 2:23:35 >
  • Ciddi bir sıkıntı yok.
  • DimaGe34 kullanıcısına yanıt
    Pişman olmazsın 960ı bizzat arkadaşıma kurduğum pcde test ettim gayet performanslı serin ve sessiz bir kart anlayacağın uzun ömürlü. Bazıları güç kaynağından şikayet etmiş ama kafana takma ben normalde 80plus olmayan güç kaynağı önermem ama bütçesi kısıtlı biriysen o PSU senin için problem oluşturmaz ekran kartı 120W işlemci 84W geri kalan paçlar 20W PSUyu kısa vadede dert etmene gerek yok.

Ayrıca tek slot 8gb alman ileride 16gb yapabilmem bakımında iyi olmuş.

Güzel sistem gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Not: r9 280 alacaksan kaliteli PSU almanı öneririm TDPsi 960'ın 2 katıdır (250W)
  • glx 700 watt cf ye bile yeter anakartın 2 ram slotu var ileride 16 gb yapmak istersen sıkıntı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpyavuzhan

glx 700 watt cf ye bile yeter anakartın 2 ram slotu var ileride 16 gb yapmak istersen sıkıntı olur

+12V dan 630W güç sağlıyor , o sistem için biraz fazla ancak r9 290 veya 290x gibi bir karta upgrade ettiğinde veya 300 serisinden bir kart aldığında daha rahat bir kullanım sağlayacaktır

Ramleri ilerde 2x8 Gb a upgrade ederse 16gb la yoluna devam edebilir :) Olmadı anakartı 4slot lu bir h97 ile de değişebilir arkadaşın kullanımına kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 17 Nisan 2015; 23:44:02 >
  • O zaman kasanın üstündeki PSU sıkıntı olmuyor dimi, Sorun yok
  • Daha performanslı R9 285 vardı.
  • sistem gayet güzel olmuş hocam f/p açısından gayet muazzam. Yalnız monitör olarak ne düşündünüz ?
  • Bu sistemi bende yakından takip ediyorum aynısını alabilirim almadan önce son halini paylaşırsan memnun olurum
  • Nerden topladınız.vatana göre çok ucuz duruyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.