Şimdi Ara

TOPLAMA PC ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Resimde Görmüş Olduğun Üzere Bu Pcyi Topladım Uymayan Parçalar Varmı Hangileri?
    PC Oyun Pc si Olucak Gta V , MGS:V , The Witcher , Rainbow , Ets2, Bunlar Ve Gibi Büyük Oyunlar İçin Topladım 2000tl Bütçem Var Arkadaşlar Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim.

• NOT: Arkadaşlar Monitör Olmayacak !
  • o Anakart olmaz vakit bulursam yardımcı olmaya çalışırım.
  • tamam dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepplintt41

tamam dostum

Biraz aceleye geldi fikir vermesi açısından düşünülebilir. Elinizde PSU var mı bilmiyorum. Kasayı psu olmadan eklemişsiniz. Elinizde psu varsa kasa değişebilir.

TOPLAMA PC ACİL !!!

• Hocam oyun oynayacaksanız ekran kartına ağırlık vermenizi öneririm, şöyle bir sistem işinizi görecektir.
    Harddisk yerine 240 gb SSD oldum, çok depolama yapmıyorsanız yeterli olur. Gerekirse ileride HDD eklenebilir. İstemezseniz WD Blue 1 TB 7200rpm modelini alın Toshiba'dan daha ucuz ve iyi bir model.
     TOPLAMA PC ACİL !!!
  • Kepplintt41 kullanıcısına yanıt
    Şöyle bi sistem işinizi görürhttp://i.hizliresim.com/kvaqmD.jpg

Ekran kartı hemen alıncaksa r9285 yada r9380

2el gtx770 r9280x yada düşünülebilir

Ama rx470 daha çıkmadı 0 alcaksanız rx470 bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 8 Temmuz 2016; 16:07:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    elimde sadece monitör var başka hiçbirşey yok hocam gösterdiğin sistem baya hoşuma gitti
  • ozi2708 kullanıcısına yanıt
    hocam bir eksik yok değilmi bu sistemde fena hoşuma gitti
  • Kepplintt41 kullanıcısına yanıt
    Ekstra DVD RW takılır belki ama bence kullanılan bir şey değil artık, onun dısında oyunlarda sizi 3 yıl kadar idare eder gibi duruyor.
  • Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    İlerde sıkıntı yaşamak istemiyorsan arkana bakmadan bu sistemi al. Ekran kartını ikinci el alırım dersen r9 380 falan alabilirsin ama nvidia yazılımı daha iyidir. Yok şuan oynayım ilerde işlemci değiştiririm dersen alttakini al, fakat rx 470i bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.