Şimdi Ara

toplama bilgisayardan anlayanlar yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Size danışmak istediğim konu;
    Bir bilgisayar alıcam masaüstü.Sadece kasa için yardıma ihtiyacım oldu.2500 tl gibi bir bütçem var.
    Oyun bilgisayarı olmasını istiyorum.Cs:GO, Dota 2, LoL, Payday 2, DayZ gibi oyunlar oynuyorum.Bunlarda kusursuz oyanamak istiyorum. Ayrıca Twitch'den canlı yayın ve youtube için video çekicem. o yüzden bu kriterlerin kesinlikle olması lazım.
    İnternette gezinirken bi adet hazır toplanmış buldum. Baktım ama çok bilgili değilim size bi danışıyım dedim.
    Toplama kasa

Bu bilgisayar dediğim özellikleri gösterir mi?
    Daha iyi önerileriniz var mı?

Cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

• i7 demiş güzelde model belli değil. 5 sene önceki i7 olmadıgı ne malum. anakrttan bahsetmemiş 150 tl lik bi anakarrtıe muhtemeln. güç kaynagı belli değil. bence sen bu fiyata kendin topla.
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum haklısın.Üstünkörü bakmıştım peki ekran kartı sağlam mı yoksa amd r9 falan mı bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barssk123

Sağol dostum haklısın.Üstünkörü bakmıştım peki ekran kartı sağlam mı yoksa amd r9 falan mı bakayım

Zaten iyi olan kasa bide ekran kartida. Onlarda gosteris amacli zaten. Valla kizma ama ben amd taraftari degilim. Butce varken nvdia her zaman iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000TL PC TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    2023 PC Toplama Tavsiye (YARDIM)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.