Toplama bi pc almayı düşünüyoumda cok fazla maliyeti olmasın yani 1200 max 1500 gibi bişey yeterli bana..
aslında bi nevi oyun için alıcam ama oyle çok fazla yuksek teknolojılı parcalara gerek yok.. zaten CS için gerekli sadece..
öncelikle almak istediğim işlemci "amd phenom x6 1055t".. fakat bu ıslemcıyle uyusan parçaları bilmiyorum ..
sizden ricam bu işlemciye uygun bi anakart , 4gb olmak uzere bi ram markası ve de nvidia olmak üzere bi ekran akrtı tavsiyesinde bulunmaznı beyler..
monitör "LG Flatron W2261VP-PF 21.5" olacak zaten onda bi sorum yok..
Son olarak ta hdd yi samsung mu seagate mı alma konusnda karasızım 1 tb lık hdd alcam ama marka konusunda sankı seagate daha agır basıyo ne dersınız ?
şimdiden teşekkürler..
kendi kullandigim parcalardan tawsiye edicem ama 1500 u aşabilrimi biraz ...
CS için 6 çekirdekli sistem toplamak akıl karı mıdır hocam?
hdd olayi seagatenini işidir sonrasinda tawsie edecegim wd dir samsunglar biraz gürültülüdür... samsung her işe el attıyo ama yeterince iyi deil hdd alaınında ...
senin elinde monutör mevcütmu ona göre bi toparlıyalım...
tabiki degil ama farklı şeylerele ugrasırsa işine yarar dier oyunlarda flan ...
toplam: 1630 kusura bakma daha aşşası baya bi taka oluyo seni ileriye donuk deil en fazla 2 senelik bişi olyuo ana kartı 2x pcı ex seçtim ki ilerde bi nvidia 260 veya uzeri bi kartla raid yaparsan arayuzu yuksek oludugu için iyi bi performans elde edersin bu benim düsüncem ...
hım anladım hocam teşekkürler.. peki monitör fiyatını dahıl etttımnızmı bu ehsabınıza yoksa ? 1630 icınde monıtordde dahılmı bari
monitörsüz :( sistem gayet iyi ama hatta baya süper ileride bi ekran karti alırsın ekstra hiçbi oyunda sorun yaşamassın :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme