Arkadaşlar forumda yeniyim bu 2. açtığım konu dilimin döndüğnce yazıcam insallah yardım edersinz
Arkadaşlar 10-15 gün öncesine kadar casper oyun bilgisayarı almayı düşünüyordum 1000-1200 tl fiyat aralığında fakat facebookda olsun forumlarda olsun tavsiye almak için bir sürü konu açtım herkes sakın casper alma para tuzagı falan gibi casperi kötülediler bende vazgeçtim biraz daha araştırınca toplama bilgisayar falan sipariş et öyle yap böyle yap amd al asus al işlemci düzgün olsun ekran kartı önemli falan derken bu yeni katıldığım formda konuyu açmak zorunda kaldım arkadaşlar toplama bilgisayar nasıl alınır nelere dikkat edilir nerden alınır toplama bilgisayar nedir hangi mağza iyi bu konuda hangsi değil bu konuda biraz bilgim olsun istiyorum çok forum gezdim ve bu konuya hakim en çok arkadaşımızın bu formda olduğunu fark ettim bana yardımcı olursanız çok sevinirim fiyat aralığı 1000-1200 tl oyun bilgisayarı arkadaşlar en azından bi assasin'ni -bi Hitman'nı -bi battlefaildi oynamak istiyorum bu 1000tlye olurmu bilmiyorum arkadaşlar dara düştüm lütfen yardımmmm