Şimdi Ara

Topladığım sıstem nasıl fiyat performans?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben şu an bilgisayarsızlıktan annemin ubuntu işletim sistemli bilgisayarından sizlere ulaşıyorum bir bilgisayar toladım değişmesi gereken parçalar ya da daha iyi önerileri sizden bekliyorum. Ve windows olmak zorunda windowslu bütce resimdekiler gibi :)

Topladığım sıstem nasıl fiyat performans? Topladığım sıstem nasıl fiyat performans?

• çöp kelimesi nedir bilirmisin yeğen?
    şaka bi yana o sisteme o parayı verirseniz paranızı çöpe atmış olursunuz emin olun
    bu sistemi alın üstüne istediğinizi alabilirsiniz win 8 vs(bence gereksiz)
    bütçe aşarsa rami 4 gb yapabiliriz ama gerek yok

• windowsu dreamspark öğrenci keyi ile de halledebilirsiniz

http://forum.shiftdelete.net/windows-8/399334-windows-8-1-dreamspark-lisans-alma-rehberi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 16 Ocak 2015; 16:47:04 >
  •  Topladığım sıstem nasıl fiyat performans?
  • Çok teşekkürler insan bilgisiz olunca yavaş yavaş öğreniyorum sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

windowsu dreamspark öğrenci keyi ile de halledebilirsiniz

http://forum.shiftdelete.net/windows-8/399334-windows-8-1-dreamspark-lisans-alma-rehberi.html

Özürdilerim dreamspark pek olamaz sanırsam çünkü daha lise sondayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.D.E -- 16 Ocak 2015; 16:52:45 >

• Peki windows almadan nasıl yapabilirim? Dreamspark olmuyor. Eski bilgisayarımda win 7 yüklü hdd sini alıp 2. hdd olarak bağlasam işe yarar mı ya da kurtarma diskleri iş görür mü ? Arkadaşlar ben bu donanım işinde çok yeniyim o yüzden biraz fazla soru soruyorum bundan dolayı özürlerimi iletirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.D.E

Peki windows almadan nasıl yapabilirim? Dreamspark olmuyor. Eski bilgisayarımda win 7 yüklü hdd sini alıp 2. hdd olarak bağlasam işe yarar mı ya da kurtarma diskleri iş görür mü ? Arkadaşlar ben bu donanım işinde çok yeniyim o yüzden biraz fazla soru soruyorum bundan dolayı özürlerimi iletirim.

Ben de yeni sistem topladığımda eski windows 7 yüklü hddyi kullandım sorun olmadı, yeni sistemin sürücülerini yükledim üzerine
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Tavsiyesi için black37'ye ayrıca teşekkür ederim mesajında verdiği öneriye uydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdic

quote:

Orijinalden alıntı: A.D.E

Peki windows almadan nasıl yapabilirim? Dreamspark olmuyor. Eski bilgisayarımda win 7 yüklü hdd sini alıp 2. hdd olarak bağlasam işe yarar mı ya da kurtarma diskleri iş görür mü ? Arkadaşlar ben bu donanım işinde çok yeniyim o yüzden biraz fazla soru soruyorum bundan dolayı özürlerimi iletirim.

Ben de yeni sistem topladığımda eski windows 7 yüklü hddyi kullandım sorun olmadı, yeni sistemin sürücülerini yükledim üzerine

Bilgilendirme için saolun bende öyle yapacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.