Şimdi Ara

Topladığım sistem için bu psu yeterlimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GIGABYTE 990XA-UD3 anakart XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION kasaya uyarmı?

topladığım sistemde şu şekilde
    AMD FX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm İşlemci

GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

AMD Radeon™ HD 6970 - 880 MHz Core 2048 MB DDR5 DisplayPort - HD-697A-CNDC

ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

KINGSTON 8GB (2x4GB) KIT Hyprex Genesis DDR3 1600MHz CL9 Ram

LG 21.5" E2251S-BN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 159,00 USD

XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA

SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

OCZ 120GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD (525MB Okuma/ 500MB Yazma)

Kasa içindeki psu : http://www.xigmatek.com/product.php?productid=38
    birde ekran kartı kasaya sığarmı? uzman arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesnake -- 4 Ekim 2012; 13:06:43 >

• Psu yeter.Kasaya is kil payi sigar diyebilirim okuduklarima gore kasa 29 ekran karti 28.Birde o karti a,acayina bence ozel model bir 670 al directcu ii top alabilirsin o butceye daha iyi olacaktir daha fazla perforkans verir.Psuda yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 4 Ekim 2012; 13:19:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Psu yeter.Kasaya is kil payi sigar diyebilirim okuduklarima gore kasa 29 ekran karti 28.Birde o karti a,acayina bence ozel model bir 670 al directcu ii top alabilirsin o butceye daha iyi olacaktir daha fazla perforkans verir.Psuda yeter.

Hocam sistemi topladımsiparişi verdim,kasa ve psu 185 fiyat olarak çok cazip geldi. Ekran kartını 2. el 400 tl ye aldım garantisi var. Eger kasa ile psu yeterliyse çok iyi ama yeterli değilse geri gönderebilirim , kasa daha kargoya verilmemiş durumda. Sizin tavsiyeniz nedir bu şekilde kullansam sorun olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dantesnake

quote:

Psu yeter.Kasaya is kil payi sigar diyebilirim okuduklarima gore kasa 29 ekran karti 28.Birde o karti a,acayina bence ozel model bir 670 al directcu ii top alabilirsin o butceye daha iyi olacaktir daha fazla perforkans verir.Psuda yeter.

Hocam sistemi topladımsiparişi verdim,kasa ve psu 185 fiyat olarak çok cazip geldi. Ekran kartını 2. el 400 tl ye aldım garantisi var. Eger kasa ile psu yeterliyse çok iyi ama yeterli değilse geri gönderebilirim , kasa daha kargoya verilmemiş durumda. Sizin tavsiyeniz nedir bu şekilde kullansam sorun olurmu?

O fiyata bulduysaniz o ekran kartini kacirmayin kasaya sigar ama az farkla yorumlar knu gosteriyor.Psuda yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemciyi FX-6100 yapın, boşuna fazladan ödemeyin ve aksayı daha kaliteli seçin soğutma ve malzeme olarak seçtiğiniz kasa zayıfıtr düşük bütçeliler için ise tam f/p ürünüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

İşlemciyi FX-6100 yapın, boşuna fazladan ödemeyin ve aksayı daha kaliteli seçin soğutma ve malzeme olarak seçtiğiniz kasa zayıfıtr düşük bütçeliler için ise tam f/p ürünüdür.

Adam sipariş verdim diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKKoZ

quote:

İşlemciyi FX-6100 yapın, boşuna fazladan ödemeyin ve aksayı daha kaliteli seçin soğutma ve malzeme olarak seçtiğiniz kasa zayıfıtr düşük bütçeliler için ise tam f/p ürünüdür.

quote:

Yazının sonunu da oku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: TaKKoZ

quote:

quote:

Yazının sonunu da oku.

quote:

quote:

sende

• Arkadaşlar sistem geldi topladım şu an bir sorun yok. Fakat ramlar 1333 mhz olarak görüyor bunu nasıl 1600 mhz ye ayarlarım? birde dual kit ramlari mavi slotlaramı takmam lazım? ben ilk baştaki iki slota taktım ilki mavi ikincisi beyaz.
  • sistemimin windows derecelendirmesi böyle
     Topladığım sistem için bu psu yeterlimi?
  • arkadaşlar psu seçiminde yardıma ihtiyacım var
    Kasa ile gElen psu bf3 ultra ayarda oynarken 20 dakika içinde çok fena bir şekilde (şartel attı) yandı
    Kasa içindeki psu :http://www.xigmatek.com/product.php?productid=38
    ileride 2 ekran kartı olarak kullanabileceğim bir psyu lazım
    topladığım sistemde şu şekilde
    AMD FX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm İşlemci

GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

AMD Radeon™ hd 6970 - 880 MHz Core 2048 MB DDR5 DisplayPort - HD-697A-CNDC

ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

KINGSTON 8GB (2x4GB) KIT Hyprex Genesis DDR3 1600MHz CL9 Ram

LG 21.5" E2251S-BN GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 159,00 USD

XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA

SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

OCZ 120GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD (525MB Okuma/ 500MB Yazma)

Vatanda bu psu var yeterlimi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/xilence-sps-xp800%28135%29r3-xilence-xp800-800w-135mm-fan-psu-gaming-serisi-80+-bronze-r3/productdetails.aspx?I_ID=39184
    veya bu kasa ve psu
    COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA bu kasa ve içindeki psu yeterlimidir bir el atın bu konuya karasızlık çok kötü bir şey :)

• tedas bir guzellik yapmadiysa olur boyle seyler.gecen sene gtx580'i cok kaliteli guc kaynaklarinda calistiramayip tek kanal ayni gucte psu almak zorunda kalanlar olmustu.

6970 cf diyorsun forumda sajuuk isimli bir arkadas 6970 cf'yi su guc kaynagi ile kullaniyormus 4 kanal 18+18+18+18 amper.

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1264&ID=1502#Tab1

yukaridaki alet benim 2 senedir kullandigim 20+36+20+36 xilence 750w moduler psudan daha kotu ama simdi sorsan xilenceyi copte bulsan alma filan derler.

yabanci forumlarda 6970 cf icin bunu alin demisler

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3706

bir inceleme sitesinde de o kadar kabloyu saklayacak yer yok kasada demisler.

http://shiftdelete.net/corsair-gs800-guc-kaynagi-incelemesi-4_34339-s4.html

forumda 6970 cf icin ne alayim diye sorulunca moduler olan bu aleti onermisler

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic-sea-x-850-850w-80-plus-gold-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx

sendeki 750w xilence oyleyse benim sectigim 800w xilence daha iyidir diye dusunme ayni model degil senin sectigin red wing ve 20+20+20+20 amper.bu amperleri toplayip gitmiyorsun bu arada kombine daha dusuk amper oluyor mesela bendeki 375w+375w v12 kanal bu biraz dusuyor yine toplayip gitmiyorsun.single rail guzel fantezi gtx580 gibi rahatsiz kartlar icin ama sagliksiz bence o yuzden iyileri pahali.kavgada 4 kolun mu olsun guclu tek kolun mu olsun gibi bisi yani bir psuya 4 tane pcie kablosu gereken 2 tane kart takmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 10 Ekim 2012; 14:03:27 >

• Hocam detaylı anlatımın için tesşekkür ederim.
    Şimdi gidip 300 400 tl psu ya vermek biraz pinpiriklik olur :)
    Kalite ve ucuzluk olarak hanigisi benim sistemi kaldırır şu http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3706 model fiyat olarak uygun görünüyor benim sistem için. sen ne dersin?
  • Almışken modüler bir güç kaynağı alın. Asgard kablo düzenlenmesine pek müsait bir kasa değil.
  • bence de bir psuya 400 lira vermenin manasi yok.corsair gs800 gosterdigin model biraz eski tek kanal 65a 780w 12 kanalindan.bu sene bu aletin v2 modelini cikardilar 66a 792w olani.lakin gs800 de rahat isini gorur.kablolardan rahatsiz olmam diyorsan sorun yok.moduler isterim pahali olmasin dersen diye xilenceden bahsettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Almışken modüler bir güç kaynağı alın. Asgard kablo düzenlenmesine pek müsait bir kasa değil.

hocam kasayı zalman z11 almayı düşünüyorum bu kasada kablo düzenlemesi nasıl? Aslında görüntüye çok önem vermiyorum performans önemli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesnake -- 10 Ekim 2012; 23:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

bence de bir psuya 400 lira vermenin manasi yok.corsair gs800 gosterdigin model biraz eski tek kanal 65a 780w 12 kanalindan.bu sene bu aletin v2 modelini cikardilar 66a 792w olani.lakin gs800 de rahat isini gorur.kablolardan rahatsiz olmam diyorsan sorun yok.moduler isterim pahali olmasin dersen diye xilenceden bahsettim.

Modüle olması görüntüden başka sıkıntısı olurmu hava akımına etki edermi? Kasayı zalman z11 alacağım. Sistemi ilk toplarken güç kaynağının bu kadar önemli olduğunu hiç düşünmemiştim psu yanınca ince eleyip sık dokuyorum. Görüntü hiç sorun değil performans olsun yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Hocamhttp://www.pclabs.com.tr/2012/08/30/zalman-z11-plus-kasa-incelemesi/ linkte kasanın incelemesi var bakmanızı öneririm. Güç kaynağı olarak dahttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-850w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html bu ürünü de düşünebilirsiniz.

Zaten o incelemeyi izleyip almaya karar verdim benim sistem çok ısınıyor 7 fan ancak söndürür benim kasayı O güç kaynağı güzel markada iyi ama fiyat yüksek . Güç kaynağı pc performansını etkilermi yani demek istediğim 850w bilgisayarı daha rahat çalıştırıp daha azmı ısınır?

• Hocam güç kaynağı bilgisayarın performansına etki etmez. Görevi bileşenlere güvenli bir şekilde gerekli enerjiyi sağlamaktır. Planlarınızda 6970 CF bulunduğu için en azından 750 W kaliteli bir PSU almanızı öneririm. Modüler yapılı bir ürün kasa içerisinin daha havadar olmasını sağlayacağı için soğutmaya katkı sağlar.Bir de kasanın ısınmasında fan sayısından daha çok hava sirkülasyonunu doğru ayarlamak daha iyi sonuçlar verir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.