Şimdi Ara

TOPLADIĞIM SİSTEM HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar toplama kasa almayı düşünüyorum kafamdan bir sistem oluşturdum sizce nasıl tavsiye ve yorumlarınıza ihtiyacım var

-Anakart;msi h110 pro=191tl
    -İslemci;i5 6500=810tl
    -Ram;8gb kingston x furry 2133mhz=150tl
    -Ssd;samsung 750 evo 120gb=180tl
    -kasa;Thermaltake v2 plus 500w=272tl
    -Ekran kartı; Nvidia GTX 1060
    -Seagate 3.5"1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200 Rpm Harddisk =193tl

Eksik yada yanlış bişi ne varsa yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu güncel

• Up

• parçalar uyumlu ve güzel hayırlı olsun sadece güç kaynağı biraz sınırda kalmış ama ondada yapacağın bi değişiklik direk +100 150tl oynatır
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Sizce ne kadar olmalı güç kaynağı hocam

• enesyusuf39 kullanıcısına yanıt
    güç kaynağınız yeterli eğer sürekli parça güncellemiyorsanız problem olmaz ama mesela ben bu güç kaynağıyla gtx 1080 kullanıcam dediğinizde problem yaratabilir
    Yok hocam parça güncelleme yapmam uzun süre banada yeterli geldi ama 600 yapsam bi zarar gelir mi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    güncelleme olmuycaksa böyle kalsın 600w yapmanız bir zarar vermez maddi açıyı saymazsak
    Sistemde inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya vatan pc ye gidip herşeyi ordan alıp ordan toplatmayı düşünüyorum sizce bi sıkıntı olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: enesyusuf39

Sistemde inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya vatan pc ye gidip herşeyi ordan alıp ordan toplatmayı düşünüyorum sizce bi sıkıntı olur mu

ben vatandan toplattım bi sıkıntı olmadı. ,Sistemde gayet güzel.
    Testleri bekliyoruz.
  • Ozaman vatan dan toplatabilirim bende

• KASADA RANGE 7 650 W AL 600W GERÇEK VERİMLİLİK VAR KAFAN RAHAT ETSİN V2 YE OKADAR PARA VERİLMEZ.

http://www.vatanbilgisayar.com/everest-range-7-peak-650w-usb-30-midt-atx-siyah-kasa.html#genel-bakis
  • metekmete kullanıcısına yanıt
    Hocam 500w yeterli geliyor diyr onu seçmiştim sizinkide güzel ama 650w çok değil mi biraz ve kasa markasından dolayı biraz iyi değil everest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesyusuf39 -- 10 Ağustos 2016; 10:02:57 >
  • aynı sistemi bende alacağım ama kasa zalman z3 plus olacak ekran kartıda gigabyte gtx 1060 bu sisteme 300-400 lira arası monitör ne tavsiye edersiniz
  • FİYAT AYNI W FAZLA OLMASI ZARARLI DEĞİL PC BİLEŞENLERİ VE POWER İHTİYACINI KADAR W CEKER
    ORDAKİ O ÜRÜNÜ ALMIŞ MÜŞTERİLERİN YORUMUNA BAKABİLİRSİN
    V2 İYİ BİR MARKANIN ALT SEVİYE ÜRÜNÜ BENCE VATANA GİTTİĞİNDE İKİSİNİDE İNCELE BENCE EVERESTİ DAHA ÇOK BEĞENECEKSİN.
    BEN PSU VERİMLİLİĞİ VE KASA MALZEME KALİTESİ OLARAK RANGE 7 Yİ DAHA ÇOK BEĞENİYORUM.
  • SNOWZİ NİN DEDİĞİ ZALMAN Z3 600 W DA EFSANELEŞMİŞ BİR MODEL BÜTÇE CIKARSA Z3 DE ALINIR.
    4 FANLI OLMASI AVANTAJ. HER HALÜKARDAR DA V2 DEN DAHA İYİ OLACAK YAKINDAN İNCELEDİĞİNDE GÖRECEKSİN.
    İstediğine benzer bir sistem kullanıyorum. Tavsiyelerim;
    1. Rami 16GB yap. GTA V gibi oyunlarda ram kullanımı 8GB üzeri oluyor. O ekran kartına 8GB hakaret gibi oluyor.
    2. HDD'yi Seagate yerine WD al. Seagate biraz gürültülü çalışıyor. Geçen sene topladığım pc'de seagate 1Tb vardı sesliydi. Şimdiki sistemde WD 1 TB var çok sessiz tık yok.
    3. O kasanın bir değişiği idi eski kasam. Kablo yönetimi için biraz kötü bir kasa. Güç kaynağı da biraz sesli çalışıyor. Kasa ve güç kaynağını ayrı almak daha iyi. Ya da kasa olarak corsair spec 01-02 gibi modellerini tercih edebilirsin.
    4. SSD seçimin gayet yeterli
  • Kasa ve hdd konusunda haklısınız hocam başka bir arkadaşım da sizin gibi dedi wd iyi bir marka zaten onu kullanmam daha iyi olur

Anakartın MSI H110M PRO-VD ise kasanı tam boyut almak yerine daha küçük matx kasa alabilirsin. Yani şunun gibi;

http://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/corsair-carbide-seriesspec-m2-microatx-gaming-pencereli-kasa-c-P110696001

Ya da tam boy olan Spec 01 veya Spec 02'yi tavsiye edebilirim.

Güç kaynağı olarak da kullanmakta olduğum Thermaltake SmartPower 550W tavsiye edebilirim. Gayet sessiz ve yeterli.

https://www.webdenal.com/thermaltake-sp-550pcbeu_676469.html

• Hocanm siz hangi kasayı kullanıyorsunuz kasanında soğutması ve diğer işleri iyi olması lazım benim aklımda z3 plus var şuanlık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.