Şimdi Ara

Topladigim PC ve birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 TL bütçe ile bir sistem topladım.Soyle:

Ve sorularım

1. İşlemci ekran kartına darboğaz yapar mi?
    2. HDMI çıkışlı 450 tlyi geçmeyecek bir monitör önerir misiniz? (19.5" veya 21.5")
    3. Anakart...Asusun sitesinde on panel için USB 3.0 desteği var yazıyor ama bazi forumlarda yok demişler.asus sitesihttps://www.asus.com/tr/Motherboards/M5A97_R20/
    4. Anakartin arkasında 3.0 portları var.flash belleği arka porta taksak 3.0 hızından yararlanabilir miyiz?
    5. Kasa nasıldir? PSU yazan gücü verir mi? 600w bir kasa önerir misiniz kasa iyi değilse?

Cevaplarınızi bekliyorum arkadaşlar.

Not: Ekran kartı Nvidia almayacagim.İşlemci de intel almaya pek niyetim ve bütçem yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• 1- büyük ihtimla dar boğaz yapmaz
    2 - vatanda samsung 21.5 inç hdmi çıkışlı bir monitör vardı fena değildi 410-420 lira gibi bir fiyatı var aratınca direk çıkıyor.
    3- bilgim yok
    4 - çalışır
    5 - malzeme kalitesi fena değil bir ara internetten bakmıştım psu tek kanaldan 500-505 w gibi bir güç veriyordu yani işini görür

Tavsiye - işlemciye soğutucu da almak istesen fiyat dahada artacak onun yerine h81 anakart ve i5 4460 düşünebilirsin hatta ilk etapta 4 gb ram alıp sonradan yükseltebilirsin.
    Umarım yardımım dokunmuştur...

• aytug25 kullanıcısına yanıt
    Hocam soğutucu pek dusunmuyorum.oc yapmayacagim zaten.darbogaz yaparsa biraz, yaparim belki.Çok tesekkur ederim.Varolun

• Sostum şu arkadaşın sistemine bir bak istersen

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107196350

İşlemci anakart kombinasyonunu yazdım hocam. İkisini de değiştirmeye niyetim yok.

• İstersen R9 300 serisini bekleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam o zaman bilgisayarınız şimdiden hayırlı olsun

• bugter kullanıcısına yanıt
    Hocam fx6300 yerine 6350 alacağım.35 TL için değer.ayrıca ekran kartı sapphire tercih ediyorum.Intel almaya hiç niyetim yok.hele i3se.

Tesekkur ederim

• Çok büyük bir hata yaparsın. Bir kaç ay sonra özel mesajla kafamı duvarlara vuruyorum dersin. Gene de sen bilirsin.
    Neden hocam ?

• i3 i5 diye ayrım yapılmaz. i3 4160 bütün fx serisini tokatlar. Ekran kartı da MSI seçtim sapphire değil.
    Hocam fxlerin çekirdek sayisi daha çok ve i3e göre daha ileriye dönük bence.

• 8 çekirdeği topla i34160 daki 4 çekirdeği yakalayamaz. Bende de AMD FX 8320 var memnunum ama alsaydım intel alsaydım diyorum şimdi.
    Tesekkur ederim hocam. Düşünecegim. Üstteki 5 soruya cevabınız var mıdır ?

• Kasa güzelde intel işlemci öneririm, ayrıca nakit alacaksan amazondan al bence daha uyguna gelir kesinlikle. Birde sinerji fiyatlarına bak. Zalman z3 plus bakabilirsin birde n11 neo psu yok galiba ikisinde de ayrı almak gerekli.
  • ApeXiRubbEr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Kalbim AMD den yana ama bakalım.Phenom II'ler hala kalbimde

• Pc ile ilk tanışmam intel oldu daha sonra hep AMD işlemci kullandım Phenom serisi gerçekten güzeldi hakkını veriyordu, son olarak FX serisi kullandım ve bu son oldu. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.