Şimdi Ara

[Sürekli Güncel] Diablo III ile ilgili acemilerden sorular, ustalardan cevaplar [Yeni Soru]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
17.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LÜTFEN SORUNUZU SORMADAN ÖNCE DAHA ÖNCE SORULMUŞ MU DİYE BİR GÖZ GEZDİRELİM ARKADAŞLAR.

    Konuyu en baştan editliyorum, herkesin merak ettiği birşeyler var hepsini bu konuda toparlamaya çalışacağım soru cevap şeklinde.

    1 - Diablo III'te Str, Int, Dex, Vitality'nin tam olarak işlevleri nelerdir?

    Cevap: Str: Armor yükseltir / Int: Bütün resisrance değerlerini yükseltir / Dex: Dodge(Bir nevi block) yükseltir / Vitality: HP yükseltir, ne kadar yükselteceği ise zorluk seviyesine göre değişir.

    Ekleme: Barbarian için Strength, Demon Hunter ve Monk için Dexterity, Wizard ve Witch Doctor için Intelligence damage artırır.

    2 - Item'larda socket olayı stabil mi yoksa manuel olarak kendimiz de socket açabiliyor muyuz?

    Cevap: Kendimiz soket açamıyoruz, ve soket sayısı item parçasına göre değişiyor. Mesela armorlarda 3 soket olabiliyorken yüzüklerde bu sayı 1.

    3 - AH'da isim ile item arayamıyor muyuz? Amaç elimde ki itemin aynısından arayıp item'ın fiyatını belirleme, böyle birşey yoksa elimizde ki item'lara nasıl fiyat biçeceğiz?

    Cevap: O iteme en yakın itemleri aratacaksın. Vitalitysini, Strsini vb. gir, arama yaptıktan DPS'ye göre sıralattır.

    Ekleme: İsim ile yalnızca Legendary ve Set item'lar aranabiliyor.

    4 - Bütün Craft'larda uzman olabiliyor muyuz yoksa sadece birinde mi ilerlememiz gerekiyor?

    Cevap: 4.Cratf'larda istediğin gibi level alabilir ve seviye atlatabilirsin

    5 - Craft'ta herhangi bir silahı yapmak için gerekli materyalleri sadece başka item'ları kırarak mı elde ediyoruz?

    Cevap: Evet, Tome'lari ise drop'luyorsun.

    6 - Oyunu şuan normal zorlukta oynuyorum Demon Hunter kasıyorum 31 seviyeyim, Change Quest yaptığımda veya yeni karakter açtığımda oyun zorluğunu değiştiremiyorum, neden?

    Cevap: Normal zorlukta Diablo'yu kestikten sonra Nightmare modu açılır.

    7 - Bir kaç resimde gördüm, mouse sağ tık ile kullanılan skill'i Q'ya almış veya E'ye almış, bunun dışında mesela sadece Q'da kullanılan skill'leri ikiye bölmüş, yani Q'da ki skill dizisinden bir tanesini Q'ya bir tanesini E'ye koymuş örnekli resim koyacağım.

     [Sürekli Güncel] Diablo III ile ilgili acemilerden sorular, ustalardan cevaplar [Yeni Soru]

    Cevap: Options'dan Elektive Mode açabilirsiniz, tuşları da kontol den değiştirebilirsiniz

    8 - Bu resimde ki sarı vuruşlar kritikal vuruşlar mı oluyor?

     [Sürekli Güncel] Diablo III ile ilgili acemilerden sorular, ustalardan cevaplar [Yeni Soru]

    Cevap: Evet

    9 - 1 oyuncu ile ortak oyundayız elimdeki item'ı gösterdim beğendi satmak/takas etmek istiyorum nerden gireceğim ortak menüye?

    Cevap: Portresine sağ tıklayıp trade'e tıklayacaksın

    10 - Arkadaşıma nasıl gold gönderebilirim ?

    Cevap: Aynı şekilde arkadaşını oyuna davet edip trade atarak gold aktarabilirsin

    11 - WD'ın zombi dogları kac healt'e sahip?

    Cevap: Onların belirli bir HP'si yok. WD'un HP/Armor'uyla orantılı olarak onlarında değişir

    12 - Oyun başında hazırladığımız banner'ın anlamı nedir, ne işe yarar, nerede ve neden kullanılır

    Cevap:Bildiğim kadarıyla PvP başladıktan sonra o bayrak sürekli değişecek ve senin RANK durumunu belli edecek. Birazcık "show must go on" durumu.

    13 - Farm nedir?

    Cevap:Belirli bir item ya da gold düşürmek için(Kasmak için), sürekli aynı haritadaki mob'ların kesilmesi işlemidir. Diablo 3 gibi oyunlarda sürekli log off log in yapılması gerekir ki mob'lar yeniden spawn olsun.

    14 - Oyunun bütün haritalarını (Dungeon'lar dahil) nerede bulabilirim?(Jpeg resimler halinde)

    Cevap:Hiçbir yerde bulamazsın, çünkü hiçbir haritanın 1 adet kesin net resmi yok, her haritanın deli gibi random düzeni var, birebir aynı haritaya 2 defa denk gelmen imkansıza yakındır

    15 - %100 MF sonrasi ziyan mi yoksa etkisi var mi?

    Cevap:%110 GF build ile gold farm atıyorum bazen, herhangi bir sıkıntı yok.

    Ekleme: Bu soruya bi netlik getirelim.

    16 - Yerdeki item'ları otomatik olarak toplayabiliyor muyuz(Tıklamadan ve sadece mavi ve sarı item'ları toplatabiliyor muyuz?)

    Cevap:Bu güne kadar bulamadık böyle bir yöntem, 3. parti yazılımlara da Blizzard izin vermiyor. Ancak kendileri bir loot master geliştirirlerse o zaman olabilir.

    17 - AH'da item koyduktan sonra 5 dakikalık Cancel süresi geçince item satışı artık iptal edilmiyor mu?

    Cevap:Malesef 5 dakika geçtikten sonra 2 gün boyunca iptal edemezsiniz. ilk 5 dakikada vazgeçmediysen item 2 gün boyunca oarada duracak.

    18 - Co-op ile oynarken EXP de bir bölünme söz konusu mu ayrıca gold ve item dağılımı nasıl oluyor?

    Cevap:EXP bölünmüyor, herkese eşit şekilde ve aynı oranda düşüyor (dengeli bir Co-Op partide). Şayet Co-Op'da 2 10 lvl fark varsa, 20lvl monk 30lvl barbar vb. bu defa iki oyuncuya da EXP gelmeme durumu söz konusudur. Gold ve item dağılımı, yerde gördüğün senindir. Herkesin drobu ayrı düşüyor, yanındaki arkadaşına ne düştüğünü görme şansın yok.

    19 - Tristam'dan Templar'ıda yanımıza alınca yaratıkların canlarıda co-op'taki gibi artıyor mu yoksa aynı mı kalıyor, bir de EXP de iki katına çıkıyor mu?

    Cevap:Artmıyor, Templar, Enchanter ve Scoundrel senin yıoldaşların olduğu için onları senden ayrı tutumuyor oyun. Co-Op gibi zorlaştırmıyor oyunu.

    20 - Örneğin; Rare silahlarda ekstradan 131-411 Lightning damage var. Bu silahın toplam gücüne mi ekleniyor, yoksa silahın toplam gücü içinde mi?

    Cevap: Silahın toplam vuruş gücüne ilave ediliyor.

    21 - Her oyundan çıktığımızda, elektirikler gittiğinde, internet gittiğinde harita sıfırlanıyor karakter başladığı yere dönüyor, oyunu kaydetmemiz mi gerekiyor?

    Cevap: Oyundan her log-off olduğunuzda client'i kapatmasanız bile haritalar resetlenir. Oyunu kaydetmenin tek yolu ChekPoint noktalarıdır

    22 - Skill barda sadece 4 bar var. Yani 4 skill demek, bu 4 skill bize yetiyor mu? Bana çok çeşitsiz geldi. (Yorumcunun notu)

    Cevap: 4 adet barda 2 tane de mouse tuşları 6 adet skill gayet yeterli.

    23 - Oyunu daha önce hiç oynamamış biri olarak, skilleri yanlış yerleştirmekten korkuyorum. Aynı şeyi Silkroad da 40 level olduktan sonra fark etmiştim. Ve oyunu bırakmıştım.

    Cevap: Bu oyunda öyle bir sıkıntı yok, elektive mod ile daha da renkli herşey, 8 milyon farklı kombinasyon var skillerde rahatınıza bakın.

    24 - Oyun da single moddan başka ne var? Oyunun multiplayer modu yoksa, insanlar neden bu kadar kasıyor. En iyi itemları almak için? Single mod kaç saat sürüyor?

    Cevap: Single mod ve Co-Op with Firend , Co-Op with Public. Yakın zamanda PvP haritalarının açılması bekleniyor, bu sebeple insanlar iyi item toplamanın peşindeler. İkinci soru single mode kaç saat sürüyor ? Biraz garip bir soru olmuş, oyunu 24 saat played time ile Normal Zorluk seviyesinde bitirmiştim. Ama lvl 60 olmak ne kadar diye mi soruyorsunuz ? İnfeno da Diablo'yu kesmek ne kadar sürüyo diye mi soruluyor ? İnferno da Diablo'yu kesmek nekadar sürüyor derseniz, 100-120 saat playet ister sanırım. Ama oyunu bilmiyorsan 300 saati de bulur 500 saati de bulur.

    25 - İtemların iyi veya kötü olduğunu nereden anlıyoruz? Co-op oynarken herkese ayrı item ve gold mu düşüyor?(İkinci sorunun cevabı için; 18. Cevap)

    Cevap: Oyunu oynayınca kendi ihtiyaçlarınız ortada oluyor zaten, item'ların işe yarayıp yaramayacağını zamanla tecrübe ederek anlayabiliyorsunuz.

    26 - HP kendiliğinden mi doluyor? Sağ taraftaki yuvarlakta her sınıfta farklı renk ve bazılarında ortadan bölünmüş oluyor. Bunlar ne işe yarıyor?

    Cevap: Üstünde HP Regen varsa kendiliğinden doluyor, aksi halde ya Townlardaki Healer ile konuşun ya da HP Pot kullanın. Farklı renkli balonlar, her class için kendi özelliğidir. Monk için Spirit, Wizard için Arcane Power, Barbarian için Furry, Demon Hunter için Hatred/Discipline, Witch Doctor için Mana.

    27 - Level 60tan sonra ne yapıyorsunuz? Karakteriniz öylece duruyor mu?

    Cevap: Oyun lvl 60'dan sonra başlıyor. Klasik Blizzard. Ek olarak yakın zaman da PvP açılacak zaten.

    28 - Oyunda kolaydan zora kaç zorluk seviyesi var?

    Cevap: 4. Normal, Nightmare, Hell ve Inferno

    29 - AH, Craft, Act, MF, GF ve diğer *bütün* kısa terimleri nasıl bir araya toplar ve kısaca açıklarız?

    Cevap:

    30 - İki elde silah kullanmanın avantajı nedir? Bir el silah bir el shield'den neredeyse daha az DMG veriyor bir katkısı olmuyor o zaman bunun avantajı nedir?

    Cevap: 2 hand, yavaş vurur ama kodu mu oturtur. 1 hand + Sheild Defansif takılır, Duel Wield , seri vurur devamlı vurur. Karakterine göre ve oyun stiline göre değişir. 1 tane gömeyim critik vursun tekte yatırayım adamı diyorsan 2hand , ben sürekli vurayım arada küçük küçük kritik vurup dengesini sarsarım diyosan Dual Wield, çok vurmasam da olur bana da vurmasınlar diyosan kılıç kalkan.

    31 - Bazı sarı renkli item'larde soru işaretleri oluyor ve kullanılamıyor. Bunları nasıl aktif hale getirebiliyoruz?

    Cevap: Üzerinde soru işareti olan item'ları sağ tıklayarak aktif hale getiriyoruz, üzerinde X işareti olan item'lar ise kendi sınıfımıza göre olmadığı için kullanamıyoruz.

    32 - Oyunu çok merak ediyorum, muhtemelen de sırf bu merak yüzünden alacağım. Genel olarak oynanış videoları hoşuma gitti diyebilirim. D1 ve az da olsa D2 oynadım seneler önce. Oyunları unuttum bile. Yalnız bu videolarda merak ettiğim bir şey var. Bütün videolarda oynayanların canı ahmı şahım pek düşmüyor. Rahat rahat oynuyorlar. Heyecan göremedim ben pek bir. Var mı şöyle heyecanlı videolar? Ya tek atışta ölüyorlar ya canları bile azalmıyor playerların.

    Cevap: 60 Lv Hardcore bir playerin, karakterine vedası;http://www.youtube.com/watch?v=cvEDq6szy10

    33 - Blizzard Ah'den kesdiği %15 altını ne yapıyor?

    Cevap:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacticalESC -- 28 Mayıs 2012; 19:33:09 >







  • Yardımcı olmak istemiyorsan yazmamak en güzeli ki yardımcı olmak zorunda değilsin.
    Oyunla ilgili her şeyi biliyor olabilirsin ancak paylaşmak veya bilgi vermek istemeyebilirsin.
    Şunu anlamıyorum konuya gelip güzelce oyun hakkında merak ettiklerini soran birisine neden böyle alaycı bir şekilde cevap verilir. Belki şöyle düşünüyor olabilirsin "ben annemin karnında öğrenmedim ki gitsin o da okusun oynasın öğrensin." ama belki de adam oyunu henüz almadı ve buradan alacağı nacizane bilgi ve fikirlere göre oyunu alacak ve bunun için adamı suçlayamazsın. Sonuçta oyunun satıldığı paralar herkesin rahatça alabileceği düzeyin baya üzerinde.
    Altta başka birisi açıkca bildiklerini paylaşmış eğer bunu yapmayacaksan hiç cevap verme. bknz: gölge etme başka ihsan istemem.

    Sen böyle eğleniyor olabilirsin ancak böyle bir hakkın olmadığını unutma. Ne kadar da burada nicknamelerle var olsak da yine insanız ve o şekilde iletişim kurmamız gerekiyor.

    iyi geceler diliyorum.
  • 1.Soru tam anlaşılmasada özelliklerini üzerine mouse ile üzerine gelince yazıyor.

    2.socket şans işi kendimiz acamıyoruz

    3.itemleri aratabiliyorsun sekmelerden

    4.Cratf larda istediğin gibi level alabilir ve seviye atlatabilirsin

    5.Hem yerden düşüne itemler hem item kırdığımız materyaller cok önemli oluyor.(craft ile uğrasma derim yerden düşünler daha iyi şimdilik)

    6.oyun zorluğu değiştirebilmen için önce tek tek seviyeleri bitirmen gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TacticalESC

    Daha önce Diablo 1 veya 2 oynamadığım için bayağı eksiğim var diyebilirim ama Diablo III'e hemen adapte oldum, hikayesi olsun teması olsun mükemmel bir oyun. Sorularıma geçeyim;

    1 - Diablo III'te Str, Int, Dex, Vitality ve

    2 - Item'larda socket olayı stabil mi yoksa manuel olarak kendimiz de socket açabiliyor muyuz?

    soket açamazsın. sadece açık soketlere ilgili tableti yerleştirebilirsin.
    bu soketler dışında str int dex v.s. ekleyemezsin


    3 - AH'da isim ile item arayamıyor muyuz? Amaç elimde ki itemin aynısından arayıp item'ın fiyatını belirleme, böyle birşey yoksa elimizde ki item'lara nasıl fiyat biçeceğiz?

    arayabiliyorsun.

    4 - Bütün Craft'larda uzman olabiliyor muyuz yoksa sadece birinde mi ilerlememiz gerekiyor?,

    anlamadım

    5 - Craft'ta herhangi bir silahı yapmak için gerekli materyalleri sadece başka item'ları kırarak mı elde ediyoruz?

    ewet.

    6 - Oyunu şuan normal zorlukta oynuyorum Demon Hunter kasıyorum 31 seviyeyim, Change Quest yaptığımda veya yeni karakter açtığımda oyun zorluğunu değiştiremiyorum, neden?

    sadece geçtiğin bölümleri oradan seçebilirsin. yani diğer zorluk seviyesinde oynamadan o zorlukta bir görevi oradan seçemezsin.

    diablo normal oyunlardan biraz farklı o konuda. oyunu tam anlamı ile bitirmek için 4 kere bitirmen gerekiyor


    Unuttuklarım var aklıma geldikçe konuyu güncelleyeceğim.

    soruların altına bişiler karaladım. umarım yardımcı olur




  • STR:Armor olarak + verir
    Dex:DPS yani damage olarak + verir
    Vitality:Her 1 vitality +10 HP 'dir
    İnt:Magic Resist verir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TacticalESC

    Daha önce Diablo 1 veya 2 oynamadığım için bayağı eksiğim var diyebilirim ama Diablo III'e hemen adapte oldum, hikayesi olsun teması olsun mükemmel bir oyun. Sorularıma geçeyim;

    1 - Diablo III'te Str, Int, Dex, Vitality'nin tam olarak işlevleri nelerdir? (Eksik kalmış bu soru :/)

    2 - Item'larda socket olayı stabil mi yoksa manuel olarak kendimiz de socket açabiliyor muyuz?

    3 - AH'da isim ile item arayamıyor muyuz? Amaç elimde ki itemin aynısından arayıp item'ın fiyatını belirleme, böyle birşey yoksa elimizde ki item'lara nasıl fiyat biçeceğiz?

    4 - Bütün Craft'larda uzman olabiliyor muyuz yoksa sadece birinde mi ilerlememiz gerekiyor?,

    5 - Craft'ta herhangi bir silahı yapmak için gerekli materyalleri sadece başka item'ları kırarak mı elde ediyoruz?

    6 - Oyunu şuan normal zorlukta oynuyorum Demon Hunter kasıyorum 31 seviyeyim, Change Quest yaptığımda veya yeni karakter açtığımda oyun zorluğunu değiştiremiyorum, neden?

    Unuttuklarım var aklıma geldikçe konuyu güncelleyeceğim.

    1. Bu sorunun cevabı tüm oyunlarda aşağı yukarı aynıdır. Diablo'da ise:
    Str: Fiziksel hasar ve defans
    Int: Büyüsel hasar ve mana
    Dex: Crit şansı/crit hasarı, dodge ratesi
    Vitality: Toplam HP

    Sen Demon Hunter olduğun için öncelikli olarak Dex itemlerini giymelisin. Detaylı bilgi Demon Hunter konusunda var.

    2. Kendimiz soket açamıyoruz, ve soket sayısı item parçasına göre değişiyor. Mesela armorlarda 3 soket olabiliyorken yüzüklerde bu sayı 1.

    3. O iteme en yakın itemleri aratacaksın. Vitalitysini, Strsini vb. gir, arama yaptıktan DPS'ye göre sıralattır.

    4. Hepsinde uzman olabilirsin, ama bazı eşyaları craftlayabilmek için önce recipelerini alıp öğrenmen gerekir. Recipe fiyatlarıda iteme göre değişiyor. 10k'ya da var 1m'ye de.

    5. Evet, tomeleri ise dropluyorsun.

    6. Normal zorlukta Diablo'yu kestikten sonra Nightmare modu açılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristona_ -- 25 Mayıs 2012; 17:50:53 >




  • Yorumlara ekleme yapmak gerekirse,

    Barbar için öncelikli str, Monk ve Demon Hunter için dex, Wizard ve Witch Doctor için ise int gereklidir.

    Mesela Dex monk da dode şansı ve damagei arttırır. Inventory açıkken oradaki stats bölümünde str, dex ve intin üzerine gelerek görebilirsin nelere bonus verdiklerini.


    Skilleri manuel bir şekilde yerleştirmek istiyorsan options dan elective modunu açman gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TacticalESC


    * Bir kaç resimde gördüm, mouse sağ tık ile kullanılan skill'i Q'ya almış veya E'ye almış, bunun dışında mesela sadece Q'da kullanılan skill'leri ikiye bölmüş, yani Q'da ki skill dizisinden bir tanesini Q'ya bir tanesini E'ye koymuş örnekli resim koyacağım.


     [Sürekli Güncel] Diablo III ile ilgili acemilerden sorular, ustalardan cevaplar [Yeni Soru]

    Resimde ki Q ve R're ki skiller aynı dizede yani aynı anda kullanılamayan skiller, ama burdaki oyuncu bunu nasıl yapmış? Ve birde

    Bu resimde de R skill'leri yine ikiye bölünmüş E ve R olarak

     [Sürekli Güncel] Diablo III ile ilgili acemilerden sorular, ustalardan cevaplar [Yeni Soru]

    Bir bu var;

    http://diablo.incgamers.com/gallery/data/632/D3_Distance_Map.jpg

    Options'dan Elektive Mode açabilirsiniz, tuşları da kontol den değiştireiblirsiniz. Saygılar.




  • Bu önemli bilgileri benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim, sağolun
  • Oyunda ki sarı rakamlı vuruşlar kritik vuruşlar mı oluyor arkadaşlar, ilk mesajda resim ile paylaştım
  • çok basit bi sorum var bulamadım

    1 oyuncu ile ortak oyundayız elimdeki itemı gösterdim beğendi satmak/takas etmek istiyorum nerden gireceğim ortak menüye?
  • Benimde bir sorum var arkadasıma nasıl gold gonderebilirim ?
  • Bide benim soruya cevap verseneniz WD ın zombi dogları kac healt e sahip????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kid Lazer

    çok basit bi sorum var bulamadım

    1 oyuncu ile ortak oyundayız elimdeki itemı gösterdim beğendi satmak/takas etmek istiyorum nerden gireceğim ortak menüye?

    Portresine sağ tıklayıp trade basıcaksın.
  • Konu güncellendi
  • 9 - 1 oyuncu ile ortak oyundayız elimdeki item'ı gösterdim beğendi satmak/takas etmek istiyorum nerden gireceğim ortak menüye?

    Cevap: Oyuncuyu oyununa invite edip trade le takası gerçekleştirebilirsin. Ancak aynı oyunda olduğunuzu söylemişsin anlaşmayı sağladıysan trade atman yeterli

    10 - Arkadaşıma nasıl gold gönderebilirim ?

    Cevap: Aynı şekilde arkadaşını oyuna davet edip trade atarak gold aktarabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CorsairSA

    STR:Armor olarak + verir
    Dex:DPS yani damage olarak + verir
    Vitality:Her 1 vitality +10 HP 'dir
    İnt:Magic Resist verir.

    Yanlışlar var. Şöyle ki:

    Strength: Armor'u yükseltir, evet.
    Dexterity: Dodge, yani gelen damage'i hiç yememe ihtimalini artırır. Bi nevi block... Damage'i artıran ise, her sınıfın temel statlarıdır. Yani; Barbarian için Strength, Demon Hunter ve Monk için Dexterity, Wizard ve Witch Doctor için Intelligence damage artırır.
    Vitality: Canı yükseltir, ne kadar yükselteceği ise zorluk seviyesine göre değişir.
    Intelligence: Bütün resistance değerlerini yükseltir.
  • Soru cevaplar güncellendi. Şu 8. soruya da bir cevap alabilsek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TacticalESC

    Soru cevaplar güncellendi. Şu 8. soruya da bir cevap alabilsek

    evet sarı olanlar crit değerleri

    11_ Onların belir bir hp si yok.Wd nin HP/Armor uyla orantılı olarak onlarında değişir ancak yüzde olarak bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 25 Mayıs 2012; 23:15:20 >
  • Benim sorum safca olabilir ama cevap bulaamdım hiçbir yerde

    elektive mode nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowparty

    Benim sorum safca olabilir ama cevap bulaamdım hiçbir yerde

    elektive mode nedir

    Oyunu ilk açtığında her skil kümesinin belirli yerleri vardır. Mesela primary moddan sadece bir skil kullandırtır. Elective modu açarak istediğin skili istediğin bara koyabilirsin İstersen bütün primary skillerini bara yerleştirebilirsin. Bu şekilde daha özgür oynanış ve kişisel buildini oluşturursun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 25 Mayıs 2012; 23:17:04 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.