Şimdi Ara

Topladığım Pc (Henüz Sipariş Vermedim.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar forumda herkes az çok bilgi tecrübe sahibi bü sebeple görüşlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen.
    Topladığım sistem bu..Fiyatı resimde gördüğünüz gibi ama 9 taksitle 150-200 lira daha artcak.

Uzun lafın kısası değer mi ?

• Kardeşim sistemin çok güçlü bi sistem olmuş bence çarpan kilidi açık bi işlemci yakışır o sisteme anakartında ocye müsait zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa illa full tower olmak zorunda degılse corsaır kasalara bak derım okadar para verıp o kasayı alma bence ıslemcı bencede carpan kılıdı acık olsun işlemci sogutucusu olarakta daha guncel bıseyler bak derım
  • Çarpan kilidi yani sonunda ''K'' olacak bir işlemci peki onu öyle yaptık diyelim. :)
    Artan maliyetide arkadaşında dediği gibi full towerdan vazgeçip mid towera geçersem düşürmüş olurum.
    ama şu soğutucu işini ne yapacağız cidden kötü bir soğutucumu deneyen kullanan varmı acaba ? Akasa Venom serisinden her hangibi biri olabilir.
  • Alternatif ;

Çarpan kilidi açık işlemci, 16 GB Ram, 250 GB ssd farkı var topladığınız sisteme göre ve yaklaşık 100 Tl Daha uygun.
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık gerçekten gücü katlamışın ama msi ve corsair almakta ısrarcıyım.Hele güç kaynağı şikayetlerini duyduktan sonra :)

Onun haricinde Zalman kasayı düşünebilirim ama önce şu düzeltmelerime bir bakmış ol :)

• K serisi işlemci koymuşsunuz ama PC MATE anakart hiç yakışmamış yanına o.c yeteneği sıfır denilecek kadar az.

Seidon sıvı soğutmalarda çok ses vardı ve performansı beğenilmiyordu onu mutlaka araştırıp alın.

Hing power markası piyasanın öncü markalarından corsairden düşük görmeyin

Ekran kartı markası tamamen size kalmış hangisi uygunsa onu almanızı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dikkate alıcam anlaşılan biraz daha araştırmak lazım :)
  • T.Aldebaran T kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam araştırmadan olmuyor yardımcı olacağımız birşey varsa herşey için haber verebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.