Şimdi Ara

Topladığım PC açılmıyor Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugun pc yi topladım eski anakartım asus p8h67 m pro
    işlemci İ7 2600k
    Ramler
    Hi-Level 4GB 1600MHz DDR3 iki tane
    Power 600 watt power
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-cpa-0600bdd-u52-tauro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64757
    ekran kartı
    Nsi R9 270x gaming 2g
    Hdd 2 TB WD
    250 GB seagate
    Dvd
    Kart ve usb okuyucu

Isıkları yanıyor 2 sn fanlar çalışıyor okadar bide Anakartın üzerinde yeşil ışık yanıyo

Ve bilgisayar açılmıyor sorun nerede anlamadı yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_Hunter -- 14 Ocak 2014; 14:57:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonanza-sama

Merhaba arkadaşlar bugun pc yi topladım eski anakartım asus p8h67 m pro
    işlemci İ7 2600k
    Ramler
    Hi-Level 4GB 1600MHz DDR3 iki tane
    Power 600 watt power
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-cpa-0600bdd-u52-tauro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64757
    ekran kartı
    Nsi R9 270x gaming 2g
    Hdd 2 TB WD
    250 GB seagate
    Dvd
    Kart ve usb okuyucu

Isıkları yanıyor 2 sn fanlar çalışıyor okadar bide Anakartın üzerinde yeşil ışık yanıyo

Ve bilgisayar açılmıyor sorun nerede anlamadı yardım

250 gb hdd i söküp denermisiniz

• montajı sen yaptıysan birseyler yanlış olmalı yada psu yeterli değil
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Açılmıyor :( Aynı şey Ramleri mavi slota takıp denedim siyah slota takıp denedim oda olmadı
  • quote:

Açılmıyor :( Aynı şey Ramleri mavi slota takıp denedim siyah slota takıp denedim oda olmadı

o zaman güç kaynağı sorunludur. aldığınız yere götürün
  • quote:

Power Bu .

Ekran kartı 180 W kullanıyo aslında yetmesi lazım ?

497 w verebiliyormuş. 600 değil aldığınız yere götürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Teşekkürler peki bana vatandan power linki atarmısınız ?

MSİ R9 270x
    Hdd 2 TB WD
    250 GB seagate
    Dvd
    Kart ve usb okuyucu
    için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_Hunter -- 14 Ocak 2014; 15:26:06 >
  • spanyol12 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki bana vatandan power linki atarmısınız ?

MSİ R9 270x
    Hdd 2 TB WD
    250 GB seagate
    Dvd
    Kart ve usb okuyucu
    için ?
  • Dediğinize göre ''PC açılıyor fakat sonra hemen kapanıyor.'' Ben bunu anladım.

Benimde 3-4 yıl önce masaüstü bilgisayarım vardı ve aynı sorun vardı. RAM'lerden birini söküp tekrar çalıştırmayı deneyin. Ben bu şekilde denemiştim ve olmuştu. RAM çakışması diyolar sanırım bu olaya.
  • ekran kartı ve diğer tüm bağlı bileşenleri kart ve usb okuyucuda dahil+2tb harddisk dahil sök ve sadece anakart üzerinde görüntü alarak sistemi açmayı denermisin ? (bunu bugün bir kere daha yazmıştım başka bir konuda )
  • Ben kendi bilgisayarımı topladığımda normal şekilde çalıştı 3 hafta sonra aniden bilgisayar kapandı ve tekrar açılmadı (Güç düğmesine basınca sadece fanlar çalışıyordu) anakartı resetledim düzeldi 8 gün sonra aynı şekilde gitti ve ne yaptıysam normale döndüremedim. Ben de vatan'dan almıştım teknik servise götürdüm montaj hatası dediler ama her şey normaldi. Kendi kendime arkadaş hata olsa 3 hafta nasıl normal kullanacağım diyordum ama servisten geldikten sonra bir daha sorun çıkmadı. Kısaca bu montaj olayı garip bir olay. Siz de en iyisi aldığınız yere götürün onlar baksın bir, her şey mantıklı ve doğru olsa bile sorun çıkabiliyor ya da bizim göremediğimiz ya da bilmediğimiz bir durum olmuş olabiliyor.
  • psu yeter sıkıntı o değil işlemciyi oturtamamışşın söküp tekrar dene olmaz ise uzay montaj yap anakartın vidalarını çok sıktın isen bu gibi sıkıntılar yaşanır psu şimdilik ikinci plan hemen psu al demişler
  • potur kullanıcısına yanıt
    İşlemciyi oturttum ama yine çalışmadı 600W 80+ la 450 W civarı güç veriyormuş . Vatandan almıştım ürünü bugün gittim iade ettim yarın 750W lık bitane alıcam bana ekran kartını soru MSİ R9 270X diyince power yetmez dedi ondan açılmamış dedi 750W lık bitane al dedi iade kuponu aldım yarın gidip alıcam bitane 750W lık umarım olur.

Olmaz ise senden tekrar yardım isterim çok teşekkür ederim :D
  • quote:

İşlemciyi oturttum ama yine çalışmadı 600W 80+ la 450 W civarı güç veriyormuş . Vatandan almıştım ürünü bugün gittim iade ettim yarın 750W lık bitane alıcam bana ekran kartını soru MSİ R9 270X diyince power yetmez dedi ondan açılmamış dedi 750W lık bitane al dedi iade kuponu aldım yarın gidip alıcam bitane 750W lık umarım olur.

Olmaz ise senden tekrar yardım isterim çok teşekkür ederim :D

çalıştımı?
    Herşey için çok saolun pc çalıştı :D

Format atıyorum şimdi :D

750W FSP Raider aldım çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.