Şimdi Ara

Topladığım bu sistem nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklisin en azindan 128lik taktirsan sistemini etkiler ama depolama benim acimdan cok onemli degil cunku artik sinirsiz intrrnet var cok fazla oyun yuklu halde olacaksa aorun tabiki ama 128 ssd de yetebilir 2 kat performans elde edersin cihazindan ayrica 1tb diyen arkadaslar 1tb lik ne yukluyorlar acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda 20-30 fps getirisi var... Oyle soyliym yani rame para vermek ciddi gerekli bide apu sistem 300w powerla bile calisir kendimizi kasmayalim power derdin yok saglam olsun calissin yeter sistemi sirtlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: celebry

Haklisin en azindan 128lik taktirsan sistemini etkiler ama depolama benim acimdan cok onemli degil cunku artik sinirsiz intrrnet var cok fazla oyun yuklu halde olacaksa aorun tabiki ama 128 ssd de yetebilir 2 kat performans elde edersin cihazindan ayrica 1tb diyen arkadaslar 1tb lik ne yukluyorlar acaba :)

Bende wd green 1.5 tb wd blue 1 tb samsung 320gb disk var 3 tane mario yuklemeye yer yok manyaklik hepsini silicem krize sokucam kendimi :)

• celebry kullanıcısına yanıt
    1TB alsam %70 i boş durur eminim :) film indirip izliyen biri değilim sadece 3-4 oyun yüklü olur okadar 250 gb hard disk bile yeter bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutck

1TB alsam %70 i boş durur eminim :) film indirip izliyen biri değilim sadece 3-4 oyun yüklü olur okadar 250 gb hard disk bile yeter bana.

1tb onermemin amaci boyuttan cok daha performansli olusu...
    120gb kingston v300 ssd de alabilirsn tercih senin tabi daha hizli olur bilgisayarin... Yeter diyosan al ikinci el hdd alirsin sonra 40 lira falan 320gblar...

• Ne yukledin o kadar arkadas yillarin arsivi birikmis desene :)) sen 128lik ssd al daha rahat et arkadas arti power 300 400 watt yeter dogru diyo.sistemin hizli calisir

• quote:

Ne yukledin o kadar arkadas yillarin arsivi birikmis desene :)) sen 128lik ssd al daha rahat et arkadas arti power 300 400 watt yeter dogru diyo.sistemin hizli calisir

Hic sorma 3tb daha alma planim var kafayi yedim 1tb wd blue da sadece muzik var oyle soyliyim... Wd green sirf dizi 320gb samsungdada windows kurulu mubarek saglam calisiyo ama ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Ne yukledin o kadar arkadas yillarin arsivi birikmis desene :)) sen 128lik ssd al daha rahat et arkadas arti power 300 400 watt yeter dogru diyo.sistemin hizli calisir

Hic sorma 3tb daha alma planim var kafayi yedim 1tb wd blue da sadece muzik var oyle soyliyim... Wd green sirf dizi 320gb samsungdada windows kurulu mubarek saglam calisiyo ama ^^

Tebrikler doatum dukkan ac bitane cinayet dvd club felan :)) parada kazAnirsin :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Tebrikler doatum dukkan ac bitane cinayet dvd club felan :)) parada kazAnirsin :)

Heheh ^^ ama arkadasa oneri kingston v300 120gb ssd hos olur kasada abartmasina gerek yok zaten ekran karti yok pcde isinacak bisey yok islemci 95tdp zaten 300w bir kasa is gorur ssd ve rame yuklesin o parayi islemciyide 7700k ya dusursun arada gpu farki yok nasil olsa 0.3 ghz daha az hali diye biliyorum

• Muazam şık olur

• önerdiğiniz sistem güzel 350W lık bi kasa ilerde sorun olmazmı harici ekran kartı takarsam ilerde ?
  • quote:

4 gb güçlü oyunlar için sıkıntı olmazmı rahat oynamak istiyorum.bahsettiniz işlemcidiyide araştırmıştım ısındığı ve stok fanının gürültülü çalıştını duydum

APU toplarsan yüksek RAM ve Frekans gerekir ama 6300 alırsan 4GB yeterli ilerde yükseltirsin.

• 500W topladığım sistem için fazlamı ? 400W veya 350W psu yeterlimidir ?
  • quote:

500W topladığım sistem için fazlamı ? 400W veya 350W psu yeterlimidir ?

Yeterlidir ileride alacagin ekran kartinada yeterli gelecektir r7 260 tarzi bir kar alip cf yapacaksin cunku :) yada gtx750 tarzi seyler alirsin :) onerdigimiz sekilde yap hatta kasani ikinci el bile alabilirsin 350w 50lira falan verirsin ben oyle yapmistm gecen sefer :)

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    2133 mhz ram alırsam 2133 mhz anakartta almak zorundayım dimihttp://www.vatanbilgisayar.com/970a-g46-amd-970-sb950-am3--ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html gibi
  • quote:

2133 mhz ram alırsam 2133 mhz anakartta almak zorundayım dimihttp://www.vatanbilgisayar.com/970a-g46-amd-970-sb950-am3--ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html gibi

Senin ilk attigin linkdeki anakart zaten 2400mhz destekliyor :) sorun yok yani :) anakart bakiym bi baska varsa guzel link ataym :)

• http://www.vatanbilgisayar.com/a88xm-a-soket-fm2--ddr3-2400mhzoc-sata-30-usb-30-vgadvi-anakart.html

Anakart olarak bunu al :)

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    evet bu performans olarak daha iyi olur peki kasa olarak ne önerirsinhttp://www.vatanbilgisayar.com/cmp-350-500w-midt-atx-siyah-kasa-9665.html nasıl olur. birde kasa markasıya power markası aynımı oluyor mesela cooler master kasada cooler master psu mu kullanılıoyor ?
  • quote:

evet bu performans olarak daha iyi olur peki kasa olarak ne önerirsinhttp://www.vatanbilgisayar.com/cmp-350-500w-midt-atx-siyah-kasa-9665.html nasıl olur. birde kasa markasıya power markası aynımı oluyor mesela cooler master kasada cooler master psu mu kullanılıoyor ?

Cok iyi kasa degil poweri iyi birtek ama senin gerci hava sulkilasyonuna ihtiyacin yok kasanin ici bombos olacak ekran karti yok diye cok hosuma gidiyo bos kalmasi :D anakart guzel oldu son attigim kasa bu olur butcene uygunsa alabilirsn ama dusuk powerli daha iyi kasalar var biraz bakin istersen

• http://www.vatanbilgisayar.com/versa-ii-500w-midt-atx-siyah-kasa.html?srt=UP

Hos gibi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.