Şimdi Ara

Topkapı Vatan Subesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi gunu vatanın Topkapı subesıne gıdıcem ama nasıl gıdıcem bi fikrim varda.En basit nasıl giderim
    sorum bu.Sarıyer tarafında oturuyorum.Benım bıldıgım 2 saatte gidiliyor 2 vesait.Ama marmaray fln acıldı
    sımdı topkapıya gıtmenın alternatifi fln olduysa kısaltıcı bılmıyorum.Sızın bıldıgınız en basıt nasıl gıdılıyor?
    Ayrıca konuyu buraya acmamın nedenı burda cok ilgi görür diye ins :)

• bir şekilde hacıosmana ulaş metroya bin. gayrettepede matrobüse geç. cevizlibağ durağında in.
    Not: topkapı durağında inme metrobüsten. topkapı vatan bilgisayar cevizlibağ durağının orada. ben indim topkapı da 1 saat yol yürüdüm cevizlibağ durağına kadar...(uzaklaştım araya araya; geri de dönemedim)

taksimde elmadağ vatan var orada yok mu parçalarınız... osmanbey de inersiniz taksime doğru 5-10 dk yürürsünüz (ya da taksimde inersiniz metrodan gezi parkının yanından yukarıya yardırırsınız 10 dk kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 5 Aralık 2013; 23:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

bir şekilde hacıosmana ulaş metroya bin. gayrettepede matrobüse geç. cevizlibağ durağında in.
    Not: topkapı durağında inme metrobüsten. topkapı vatan bilgisayar cevizlibağ durağının orada. ben indim topkapı da 1 saat yol yürüdüm cevizlibağ durağına kadar...(uzaklaştım araya araya; geri de dönemedim)

taksimde elmadağ vatan var orada yok mu parçalarınız... osmanbey de inersiniz taksime doğru 5-10 dk yürürsünüz (ya da taksimde inersiniz metrodan gezi parkının yanından yukarıya yardırırsınız 10 dk kadar.

Öncelikle tarifin icin tesekkur ederım ben cevizlibağ duragının orda oldugunu bilmiyodum.Söylemesen yürümek
    zorunda kalacaktım sagol.Taksim olayına gelince topkapıda ürün bollugu var gıtmısken oraya gıdıyım :)

• düzeltme: ben maltepe de inmişim google maps de aratın görün daha rahat olur içiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

düzeltme: ben maltepe de inmişim google maps de aratın görün daha rahat olur içiniz

Tamam bi kac arastırmada yaptım cevizlibağda inip 200m yürüdümmü ordayım :D
  • Sarıyer'den Zincirlikuyu'ya ulaş, oradan Metrobüs ile Cevizlibağ'da inip 5dk. yürüdün mü oradasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Computer Stok
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.