quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sanskomik insanKötü bir hastalık. İlerlemeden bir an önce önlem alınmalı...
quote:Orijinalden alıntı: akarasKötü bir hastalık. İlerlemeden bir an önce önlem alınmalı...Alıntıları Göster bi tane daha mı açsam acaba
quote:Orijinalden alıntı: biruzécbi tane daha mı açsam acaba Alıntıları Göster Bizim bir Gonyalı arkadaş da böyle bopik açıp duruyordu. Sonunda bünyesi dayanamadı, cevap atamama hastalığına yakalandı.
quote:Orijinalden alıntı: akarasBizim bir Gonyalı arkadaş da böyle bopik açıp duruyordu. Sonunda bünyesi dayanamadı, cevap atamama hastalığına yakalandı.Alıntıları Göster anladım ben şaka yaptım zaten şakaa..şöyle sakincene bi koşede oturiim siz takılın
quote:Orijinalden alıntı: KutxCevap yazasım geldiquote:Orjinalden alıntı: Dr.Deccal Cevap yazasım geldi 5 dk. geç gelesim geldi... dolayısıyla Dr.Deccal'ın yazdığı cevabı yazamadım
quote:Orijinalden alıntı: misblayquote:Orjinalden alıntı: Dr.Deccal Cevap yazasım geldi 5 dk. geç gelesim geldi... dolayısıyla Dr.Deccal'ın yazdığı cevabı yazamadım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: izmirindelisi quote:Orjinalden alıntı: Dr.Deccal Cevap yazasım geldi 5 dk. geç gelesim geldi... dolayısıyla Dr.Deccal'ın yazdığı cevabı yazamadım Alıntı yaparak cevap yazasım geldi
quote:Orijinalden alıntı: Kutxquote:Orjinalden alıntı: izmirindelisi quote:Orjinalden alıntı: Dr.Deccal Cevap yazasım geldi 5 dk. geç gelesim geldi... dolayısıyla Dr.Deccal'ın yazdığı cevabı yazamadım Alıntı yaparak cevap yazasım geldiAlıntıları Göster eh benim topiki kapatasım geldi nolcak şimdi
quote:Orijinalden alıntı: biruzéceh benim topiki kapatasım geldi nolcak şimdi Alıntıları Göster i-ade'yi zi-yaret :cg
quote:Orijinalden alıntı: X-GeNi-ade'yi zi-yaret :cg Alıntıları Göster yicek bişiler getirseydin bi de
quote:Orijinalden alıntı: biruzécyicek bişiler getirseydin bi de Alıntıları Göster ohoo yemeği sen yapcan bize zaten açım
quote:Orijinalden alıntı: HuZuN_CiCeGifotosopAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi fotosop hade ordan ...oyle bişi deil.. hepsini ben çektim
quote:Orijinalden alıntı: biruzécquote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi fotosop hade ordan ...oyle bişi deil.. hepsini ben çektim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi fotosop hade ordan ...oyle bişi deil.. hepsini ben çaldım Biliyoz
quote:Orijinalden alıntı: HuZuN_CiCeGiquote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi fotosop hade ordan ...oyle bişi deil.. hepsini ben çaldım BiliyozAlıntıları Göster Hortlatasım geldi..
quote:Orijinalden alıntı: ermanpacHortlatasım geldi..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ErmanPac Hortlatasım geldi.. içinden geldiği gibi davrananlar konusu olsun bu konu
quote:Orijinalden alıntı: kelcikquote:Orjinalden alıntı: ErmanPac Hortlatasım geldi.. içinden geldiği gibi davrananlar konusu olsun bu konuAlıntıları Göster bula bula bunu mu buldun