Şimdi Ara

topic e eklenmesini istediğim kural

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başka bir forumda konulara cevap veya başlık yazarken büyük harflerle değilde küçük harflerle yazsak daha iyi olacağı kanısındayım.çünkü büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelebilir.bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.en azında diğer başka bi sitenin forumunda büyük harfle yazmak bağırmak anlamı taşıyor ve herkes bu kurala riayet ediyor.hem hep küçük harfle yazmak forumun bütünlüğü güzel olur.bir bakıyoruz büyük harflerle yazılmış bir başlık sonra altında küçük harfle açılmış başka bi topic, güzel durmadığı kanısındayım.inşallah aynı fikir üzerinde uzlaşırız...saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

haklısın ama yanlış yere açmışsın topici

yoo en azından bu motorsporları bölümünde bu uygulansın.diğerlerine zaten pek bakmıyorum

çoğunlukla kimse nmormal cevaplarda büüyk harf KULLANMAAAAAAZ

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Bırak büyük harfi caps lock tuşuna elim yanlışlıkla değdiği zaman gıcık oluyorum.
    Yeni Boxster'ın gücü kalbinden gelir. Ortada konumlandırılmış altı silindirli boxer motor 2.7 litrelik silindir hacmi ile 6.400 dev/dak.'da 240 bg (176 kW) güç üretmektedir. 270 Nm olan azami torkunu 4.700 ile 6.000 dev/dak. arasında üretmektedir. 0'dan 100 km/s'ye sadece 6.2 saniyede ulaşmaktadır. Azami hızı 256 km/s'dir
  • BEN ŞİMDİYE KADAR HEP BÜYÜK HARF KULLANDIM. BUNU BAĞIRMAK ANLAMINDA HİÇ DÜŞÜNMEDİM AÇIKÇASI...
    CÜMLENİN BAŞ HARFİNİN, ÖZEL İSİMLERİN, YER İSİMLERİNİN BÜYÜK HARFLE BAŞLAMASI GEREKTİĞİ İÇİN, BÜYÜK KÜÇÜKLE UĞRAŞMAKTANSA HEPSİNİ BÜYÜK YAZMAK BANA DAHA KOLAY GELİYOR... BİR DE YAZDIĞIMI TEKRAR OKUMAM GEREKTİĞİNDE KOLAYCA BULABİLİYORUM.

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

arkadaşlar başka bir forumda konulara cevap veya başlık yazarken büyük harflerle değilde küçük harflerle yazsak daha iyi olacağı kanısındayım.çünkü büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelebilir.bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.en azında diğer başka bi sitenin forumunda büyük harfle yazmak bağırmak anlamı taşıyor ve herkes bu kurala riayet ediyor.hem hep küçük harfle yazmak forumun bütünlüğü güzel olur.bir bakıyoruz büyük harflerle yazılmış bir başlık sonra altında küçük harfle açılmış başka bi topic, güzel durmadığı kanısındayım.inşallah aynı fikir üzerinde uzlaşırız...saygılar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece bir fikirdi benimki...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.