Herhalde yurt dışı gitmek istiyorsunuzdur o "varlıklara" kim hizmet etmek ister ki Top tıp gelmiyorsa yazma garanti deme okunmaz devlette sürünürsünüz,top tıp yazanlar özele girer hatta direkt yurt dışı gider(aktıplının yapacağı gibi) sizde bakakalırsınız.Top tıp harici çok az kişi yurt dışı gidebiliyor şimdi aktıplı gelir grafik felan atar yurt dışina çıkma oranı diye kanmayın. Eğer ananız babanız zengin değilse bir ev araba bile alamayabilirsiniz.Basit hesap yapalım,100k maaş alsanız(ki çoğu 100k almıyor 40 50k alıyor :d) 70k biriktirseniz aylık 10x70 700 bin tl yapar 700 bin tl ile ne araba ne ev alırsınız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 1 Temmuz 2023; 10:29:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Top tıp hariç yazmayın

-
-
matematiğin süpermiş bro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
?
bilgisayar müh için de hesaplama yapsana
yok
Sen tıptan mezun olduktan sonra okuduğun okula bakıyorlar mı sanıyorsun
yurt dışına gitmek kişide biten bir şey, tusa değil o sınavlara çalışıp geçersen gidersin. John un Hans’ın gözünde cerrahapaşayla muş un hiçbir farkı yok çünkü sormuyor veya bakmıyor da
Katılmıyorum hocam düşük sıralamadaki kişilerin dil engeline takılma ihtimali daha yüksek bence oranları o yüzden azdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman neden gidenlerin çoğu(%99) top tıplardan ahahahah top tıplarda verilen eğitim ile normal tıplarda verilen eğitim bir mi sence ? o sınavları geçmek için bilgi ,iyi bir egitim gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peoxy -- 1 Temmuz 2023; 10:49:37 >
Birisi top tıp kazanacak sıralamayı yapıp yine de tıp yazıyorsa ,ki bu sene mezun olmuş olsa bile 6 sene önce üniversiteye gitmiş demektir ve o zamanlar tıp sıralamaları çok daha iyiydi, idealist bir insandır. Düşük sıralamadan tıp yazan adam garantici adamdır memur çocuğudur işçi çocuğudur. Gel evin işin hazır desen bile yurt dışına gitmez bi çoğu. Ama top tıptan mezun adam daha kaliteli kişilerle muhatap olur dünya görüşü daha geniştir öz güveni daha yüksektir yurt dışına gitme konusunda veya başka bir konuda. Ülkenin halini görünce tabiki yurt dışına gitmek ister. Taşradaki adamın diploması geçmiyor mu sanki yurt dışında? Veya eğitimi çok boktan bi şey bilmeden mi doktor oluyor? Katılmıyorum her ne kadar tıp okumasam da gördüğüm kadarıyla çoğu slayt okuyor kitaptaki bilgileri ezberliyor. Koç veya hacettepeye gidince tıp literatüründe olmayan gizli bilgileri öğretmiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Forumdaki taşra üni-top üni, tıp-ceng cart curt sidik yarışı bitince her şey daha iyi olacak
-
O zaman forumda açılacak konu kalmaz
% 99 mu az salla
hem top olmayan tıplardaki eğitim de zor ve kaliteli merak etme sen
mezun olunca aynı haklara sahip dr oluyor top tıp mezunu da top tıp olmayan da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 1 Temmuz 2023; 11:37:46 >
Daha kaliteli konular açılabilir ama insan sayısı az olduğu için namümkün
-
fena yanmışsın
Top tıpta okumadığını bunu söylemeden ifade etme yarışmasını kazandın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD55DD617 -- 1 Temmuz 2023; 14:47:51 >
Ankara'ya top deneme patladım
-
Bu arada ben buna kesinlikle katılmıyorum. 20k’dan mühendislik için yanıp tutuşmuyorsan mühendislik yazılmaz. Sonra asgari ücret alıyorum diye ağlanıyor.
top tıptan kastınız kaç k ?
-
ankara top tıp değil de hakkari mi top tıp
Hütf aütf ctf çapa ve ege top tıptır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Birisi top tıp kazanacak sıralamayı yapıp yine de tıp yazıyorsa ,ki bu sene mezun olmuş olsa bile 6 sene önce üniversiteye gitmiş demektir ve o zamanlar tıp sıralamaları çok daha iyiydi, idealist bir insandır. Düşük sıralamadan tıp yazan adam garantici adamdır memur çocuğudur işçi çocuğudur. Gel evin işin hazır desen bile yurt dışına gitmez bi çoğu. Ama top tıptan mezun adam daha kaliteli kişilerle muhatap olur dünya görüşü daha geniştir öz güveni daha yüksektir yurt dışına gitme konusunda veya başka bir konuda. Ülkenin halini görünce tabiki yurt dışına gitmek ister. Taşradaki adamın diploması geçmiyor mu sanki yurt dışında? Veya eğitimi çok boktan bi şey bilmeden mi doktor oluyor? Katılmıyorum her ne kadar tıp okumasam da gördüğüm kadarıyla çoğu slayt okuyor kitaptaki bilgileri ezberliyor. Koç veya hacettepeye gidince tıp literatüründe olmayan gizli bilgileri öğretmiyorlar.
|
Hütf aütf ctf çapa ve ege top tıptır |
Top tıpta okumadığını bunu söylemeden ifade etme yarışmasını kazandın |
Sen tıptan mezun olduktan sonra okuduğun okula bakıyorlar mı sanıyorsun |
Kendisini tıp okumasıyla tanımlayan birini çok ciddiye alamıyorum
![]() |
koç tıpın idealist hocalarına bakarsanız neredeyse hepsinin hütf, ctf, çapa mezunu olduklarını görebilirsiniz. yeni olduğu için kendi mezunlarının akademisyen olmaması doğal ancak eğitimi eğitim yapan hoca kalitesiyse ve hocaların eğitim aldığı köklü okullar belliyse asıl iyi tıplar bu okullar oluyor. |
Benzer içerikler
- yeni açılacak tıp fakülteleri 2025
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- en kolay 2 yıllık açıköğretim bölümleri
- depremzede kontenjanı nasıl uygulanacak
- itü ziyaretçi girişi saatleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X