Şimdi Ara

Top Oynarken Elime çarptı Parmağım Şişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar basketbol oynuyordum top çarptı parmağım şişti davul gibi oldu ortasını bastırınca acıyorda bu şişlik nasıl iner ? ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM !!!

• Doku zedelenmesi olabilir.Parmakta yamukluk var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 28 Ekim 2013; 15:01:51 >
  • Kırık olsa duramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Doku zedelenmesi olabilir.Parmakta yamukluk var mı ?

yok kardeşim parmak düz duruyor
  • oraya hemen buz koy, şişmesin daha fazla. yakınında polikinlik varsa git bi baksınlar parmağına. yoksa eczane de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz şişliklerin lahana yaprağı koyarak geçtiğini duymuştum ama hiç denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRay

arkadşlar basketbol oynuyordum top çarptı parmağım şişti davul gibi oldu ortasını bastırınca acıyorda bu şişlik nasıl iner ? ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM !!!

Aynısı 5 gün önce banada oldu evde bez varsa şişen kısmı bir güzel sar ve sakın zorlama zorlarsan dahada acır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elimi Kestim { 8 dikiş }
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde davul gibi sisimisti orta parmagim sonra bogaz cubuguyla destek yaptilar sardilar falan 2 haftaya gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklemin zedelenmiştir. Şişliği dert etme biraz zaman alır. Benim ayağımı burktuğumda kemikte oluşan şişlik 1 yılda geçmişti tamamen. Sen kurcalama fazla, korumaya bak parmağı eklem şakaya gelmez.
  • nedir durum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.