Şimdi Ara

Top lane'in taşıma kapasitesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öbür lanelere göre nasıldır dikkat ettiğime göre şu anki top laneler hem damage hem tanklık yönünden üst seviyedeler jungle oynadım geçen sene ama bu sene değiştirmek istiyorum sizce top lane e geçmeli miyim ?

• Harita kontrolun iyiyse teleportla cok rahat 4-5 kill alabilirsin ben farmima bakayim onlar 4vs4 yapsin dersen o da senin bilecegin is. Hele ki tr serverindaysan dakika 20de midde 5 vs 5 baslamis olur zaten. Sonucta sen tank kasiyorsun top lane de. Late de bircok hasari sen ustleniyorsun. Ona gore davranmak gerek. Karsindaki adami kastirmamak da ayri birsey sonucta. Bana gore midden sonra oyunun en zevkli koridoru. Fiziksel hasara yonelik oynuyorsun sonucta. Kafana gore pushalamak yok. Haritaya hakimsen oyunu da cevirebiliyorsun ama sonucta oyundaki diger atraksiyonlara uzak kaliyorsun biraz. Adi ustunde solo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede maalesef jungle ler cok cektı ha hiç suçları yok mu var tabi
  • Kimse Dari esprisini yapmamış, forumun seviyesi mi artıyor, kafanıza taş mı düştü gençler?
  • Mundo, Lissandra, Riven, Gnar, Jayce tasiyabiliyor. Teleportu etkili kullanirsan cogu fighti kazanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xin jax zed le oynarken taşıyabiliyorum ama dari renekton shen gibi karakterle taşiyamassın
  • Maokai, Alistar gibi şampiyonlar da teleportlari iyi kullanarak oyun gidişatını mükemmel etkileyebilir. Oyun taşımak sadece Rivenla kombo yapıp adam almaktan ibaret değilki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taşıyan her türlü taşıyo oyunculuğa bağlı
  • Up

• 2. Yorumu destekliyorum

• Riven rengar proysan tasirsin bakınız thaldrin

• turnuvalarda solo nun görevi taşımadan çok değişti diye düşünüyorum genelde top ta kalıyorlar aşağılara gelmek için teleportlarını kullanıyorlar ve solo da devam ediyorlar zaten maokai gibi heroları tercih ediyorlar ama
    tr rankedlarında istediğin heroyu alıp taşırsın
  • Solo Q'da spastik bir bot lane partnerin olmadığı sürece her koridordan oyunu taşıma kapasiten aşağı yukarı aynı bana göre. Top da buna dahil, yeni haritadan sonra Jungle'dan oyun taşımak bir nebze zorlaştı, önceden açık ara jungle dan oyunu tek başına taşıyabiliyordun. Şimdi ormandan çıkma süren uzadı.
  • Tabiki var. Udyr alıp ayrık ittiriyorsun, eloya elo demiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Mundo, Lissandra, Riven, Gnar, Jayce tasiyabiliyor. Teleportu etkili kullanirsan cogu fighti kazanabilirsiniz.

Maokai ?

• top lane diğer mevkilerden bir tık geride oyun taşıma açısından. ben 2-2.5 ay topta oynadım onun öncesinde jungler oynayarak diaya çıkmıştım top oynadığım zamanlar plata düştüm kötü falan oynadığımı düşünmüyorum tpleri genelde iyi atıyorum ki attığımda bizim takımdan herkes kaçıyor sanki rakip atıyormuş gibi neyse şimdi 1 haftadır falan jungler oynuyorum banlanmazsa ww,pantheon,fiddle tekrardan çıktım diamonda ve artık mainimi jungler yapmaya karar verdim. Oyun taşıma kapasitesine göre mevkiler bence şöyle ;
    Jungle > Mid (roam) = Support > ADC > Top Lane
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Harita kontrolun iyiyse teleportla cok rahat 4-5 kill alabilirsin ben farmima bakayim onlar 4vs4 yapsin dersen o da senin bilecegin is. Hele ki tr serverindaysan dakika 20de midde 5 vs 5 baslamis olur zaten. Sonucta sen tank kasiyorsun top lane de. Late de bircok hasari sen ustleniyorsun. Ona gore davranmak gerek. Karsindaki adami kastirmamak da ayri birsey sonucta. Bana gore midden sonra oyunun en zevkli koridoru. Fiziksel hasara yonelik oynuyorsun sonucta. Kafana gore pushalamak yok. Haritaya hakimsen oyunu da cevirebiliyorsun ama sonucta oyundaki diger atraksiyonlara uzak kaliyorsun biraz. Adi ustunde solo

Mid de solo, jungle da solo dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390818BB9 -- 8 Aralık 2014; 9:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

top lane diğer mevkilerden bir tık geride oyun taşıma açısından. ben 2-2.5 ay topta oynadım onun öncesinde jungler oynayarak diaya çıkmıştım top oynadığım zamanlar plata düştüm kötü falan oynadığımı düşünmüyorum tpleri genelde iyi atıyorum ki attığımda bizim takımdan herkes kaçıyor sanki rakip atıyormuş gibi neyse şimdi 1 haftadır falan jungler oynuyorum banlanmazsa ww,pantheon,fiddle tekrardan çıktım diamonda ve artık mainimi jungler yapmaya karar verdim. Oyun taşıma kapasitesine göre mevkiler bence şöyle ;
    Jungle > Mid (roam) = Support > ADC > Top Lane

Bence adc ile top yer değiştirmeli. Kendime fazla güvenmediğim zamanlar hiç sevmememe rağmen adc alırdım ve farm yapar tf'lerde de öyle kafama göre takılırdım ama yine de kazanırdık. Diğer rollerde böyle bir şey yaparak kazanmak imkansız gibi bir şey.

• Rumble ve maokain oyunu sırtlayabileceğini düşünüyorum.

• Top Lane oyundan biraz daha kopuk diğer lanelere göre ve şöyle bir durum var, eğer top lane'de lane'ni kaybedersen, toplaman cidden aşırı derecede zor hatta iyi bir junglerin veya midin yoksa imkansız gibi birşey. Eğlenceli mi dersen, bence gayet eğlenceli. Mainim mid, junglerim bota ganga gittiğinde bende top'a roam'a çıkıyorum takım baya bir baskın oluyor rakip takım üzerinde iyi bir baskı kuruyoruz. Zaten late'de neredeyse tüm hasarı üstleniyor top lane. Bir mid laner ya da ADC gibi yüksek hasar verip rakip öldüremeyebilir fakat üstelendiği hasarlar ve tfde yaptığı hareketler ile bence taşıma potansiyeli yüksek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.