Şimdi Ara

Top Lane'i İçin En İyi Karakter Hangisi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCaner

ya gerın yada tiimo abi kimse nasus demesin bi tiimo aldinmi nasusun hic bi değeri kalmıyor

6 LVL A KADAR EVET;6 DAN SONRA NASUS RAHAT KESİYOR TEEMO YU,KALDI Kİ TF LERDE NASUS DAHA ÇOK İŞ YAPIYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

ya gerın yada tiimo abi kimse nasus demesin bi tiimo aldinmi nasusun hic bi değeri kalmıyor

6 LVL A KADAR EVET;6 DAN SONRA NASUS RAHAT KESİYOR TEEMO YU,KALDI Kİ TF LERDE NASUS DAHA ÇOK İŞ YAPIYOR.

sırf slowu var diye kacamicammi nasusdan ayrıca ultisi rangemi vuracak ben demedimki 1 vs 1 atarım ona q stack kastirmam dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Vladimir der giderim

burst + mobil hero = vladın ilacı ve earlyde gang yiyip öldüyse gg wp zaten toparlayamaz o saatten sonra
  • aatrox
  • quote:

Orijinalden alıntı: tijar

quote:

Vladimir der giderim

burst + mobil hero = vladın ilacı ve earlyde gang yiyip öldüyse gg wp zaten toparlayamaz o saatten sonra

Keşke dedigin gibi olsa
  • jax solo topun kralı ve oyun taşıma potansiyeli var
  • Shyvana şuanda solo toptaki en iyi hero earlyde 1 kill alırsa top gider.Counterı yok denebilir.Kaçması rahat farm kolay damage fazla tanky ve hem ad hem ap vuruyor karşındaki adam def kassa ne kasıcağını bile bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 29 Aralık 2013; 19:34:58 >
  • Riven,Renekton,Lee Sin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

şuan en iyi mundo

Geçen popiliğine dayanamayıp aldım lee geldi karşıma fena dövdü

Gerçi ilk kez oynamıştım herkes ölmüyor ölmüyor deyince fazla agresif oynadım. Şimdi bidaha picklesem dayak yiceğimi sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 29 Aralık 2013; 19:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

şuan en iyi mundo

Geçen popiliğine dayanamayıp aldım lee geldi karşıma fena dövdü

Gerçi ilk kez oynamıştım herkes ölmüyor ölmüyor deyince fazla agresif oynadım. Şimdi bidaha picklesem dayak yiceğimi sanmıyorum

Dun karsi takimdaki mundo warmog ve ruh gomlegi cikmisdi 1 ws 3 girip sag cikiyodu.

• Kha'zix , Rengar , Shyv , Renekton , Jax , Mundo , Riven bu herolar gerçekten çok op.
  • riven
    boyle lanet hero gormedim.
    bizim takim picklerse free win.
    karsisi picklerse insta lose.
    Zevk almiyorum oyunlarda riven gorunce,bi anlami kalmiyor.

• Oyum Nasusa.Oynamasını bilen nasus solonun kralı olur.
  • Jax bence.
  • vladimir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tijar

quote:

Vladimir der giderim

Keşke dedigin gibi olsa

vlad 0-5 gitse bile oyun sonu şampiyonlara enfazla hasarı vermesi muhtemel tf de çok etkili kolay kolay ölmüyor zhonya ve w dayesinde hasarda almıyor alsada kolay ölmüyor pasifi op.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

fiora ? fiora en kötü solotoplardan bir jax alın işi biter.

en iyi solotop jax garen ve elise bu üçü durdurulmuyor bence. hele garene atma ve youmuu kasınca E skili krit atınca wukong ultisinden bir farkı kalmıyor resmen. elise oyun ilerledikçe assassin görevi görüyor eğer az canlıysanız da örümcek formunda kule altına doğru E ve Q atıyor ölüyorsunuz. jaxtan zaten bahsetmeyeceğim item çıktığı anda 3v1 potansiyeli var.

Fiora ile 20 kaç atmıssam sadece 2sinde kasılamamısımdır.Fakat evet Jax geldimi karsıma gidip jungleda kuş-köpek kesiyorum sıkıntıdan

Fiora noob herosudur fioraya ezilen oyunu silsin der geçerem hatunda ne gap closer ne hi cc var tek stun yedi mi yada fear anında eriyor oyunu cc kazanır hala anlamıyorsunuz ultisi rahat counterlanıyor

• Nasus ile 1500 oyunum olduğu için söylüyorum tabi ki Nasus. :)
  • Tanky olan neredeyse her hero s4'de soloya uygun hatta kolayca üstünlük kurabiliyor lane esnasında
  • shy phant mundo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.