Şimdi Ara

Top/Lane'de üstünlük yaratacak hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar oyuna başladığımdan beri top/lane'de oynuyorum top/lane'de üstünlük yaratacak bir hero tavsiyeniz varmi koridordan kolay kolay ayrılmıyacak, fazla damageler verip rakipi sürekli rahatsiz edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Reis -- 24 Şubat 2013; 16:30:53 >

• Lane'de uzun süre kalmasını istiyorsan Vladimir.
  • pantheon
  • Riven Shen Lee morde rumble gibi manasız champlerle daha çok kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

Merhabalar arkadaşlar oyuna başladığımdan beri top/lane'de oynuyorum top/lane'de üstünlük yaratacak bir hero tavsiyeniz varmi koridordan kolay kolay ayrılmıyacak, fazla damageler verip rakipi sürekli rahatsiz edecek.

Zaten oynamasını biliyorsan her turlu kalırsın amac kill almak degil farm yapmak ama tr dekiler cok fazla atarlı oldugu için bişey diyemicm
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

Merhabalar arkadaşlar oyuna başladığımdan beri top/lane'de oynuyorum top/lane'de üstünlük yaratacak bir hero tavsiyeniz varmi koridordan kolay kolay ayrılmıyacak, fazla damageler verip rakipi sürekli rahatsiz edecek.

Zaten oynamasını biliyorsan her turlu kalırsın amac kill almak degil farm yapmak ama tr dekiler cok fazla atarlı oldugu için bişey diyemicm

Aynen haklısın saten her oyunda en az 1 afk goruyorum tr'de lanede uzun kalmak istiyorum çünkü gittiğim an kuleyi aliyorlar bu'da zararımıza oluyor. diğer arkadaşlarının cevaplari için teşekkürler deniyeceğim heroları.

• Riven, riven aa bide riven.

Ayrıca jayce'ın e si sanırım mana dolduruyor onu da tercih edebilirsin.

Veee renekton
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soru çok saçma seçeceğin champ rakibin seçeceği champ'a göre avantajlar veya dezavantajlar sağlar.Top lane'de karşıdaki sana counter pick yaparsa burada milletin yazdığı champ'ı alsan bile zor farm yaparsın.Kısacası olay champ'ta değil, senin oyun tarzın ve counter pickte.
  • Yorick al yanına bi ton mana pot ile başla, rakibi oyundan soğutursun
  • yorick
  • pasifi sayesinde garen diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorick garen
  • Karşındakine bağlı
  • belli olmaz her mac tutmaz o is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorick Renekton yada Garen.
  • 9x mavi pot + 2 ward ile başla yorick al .

2 tane hp regen ile başla garen al warmog rushla .

vladimir al wota + spirit rushla

=

op
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.