Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.081
Cevap
59
Favori
812.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu arada ligde namağlup 1. yim :) 2. seviyedeyim.
  • Evet Türkleri görünce bende seviniyorum.
    Şampiyonlar liginden elendim başka bir turk takım var onu destekliyorum canigönülden :)

    Suan yeni bir token taktığı bulamadım. Umarım kısa zamanda çıkar bisiler. Yeni lige çıkınca transfer gerekecek.
  • android veya apple telefonunuz varsa appdog diye bir program var ordan oyun indiriyorsunuz indirdiğiniz oyuna göre bone veriyo(1 oyun en az 10 bone,18 landa var) 10bone=1 fb credit oluyo böylece 200 boneye 14 jeton alıyorsunuz ben 42 yaptım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joey Tribbiani -- 6 Ocak 2012; 21:55:11 >
  • Facebooktaki diğer arkadaşlarda oynuyor ancak göremiyorum oyunda niyedir acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshi

    Facebooktaki diğer arkadaşlarda oynuyor ancak göremiyorum oyunda niyedir acaba?

    Arkadaş yukarda anlatmış, oradan okuyabilirsin.
  • Arkadaşlar, yeni sezon başlamasına yakın yani şu günlerde elinizde seviyesi düşük olan oyuncularınızı satmaya bakın çünkü onlar bir sonraki sezon 1 yıldız azalacak. Sizin liginiz için kalitesi yeterli olmayacak. Eğer yıldız düşmeden satarsanız daha iyi bir paraya satmış olursunuz. Ayrıca yeni sezon başladığında oyuncunun yaşı da bir yaş artacak ve yine fiyatı düşmüş olacak. Benim tavsiyem sezon sonuna doğru satacağınız adamlara bol bol antrenman yaptırıp özelliklerini ve gerekirse seviyesini arttırın ve öyle satın. Her seviye arttığında değeri de artacak ve sizler de daha fazla paraya satabileceksiniz.
    Diğer arkadaşlar bilir de ben daha çok 1.-2. seviye arkadaşlar için söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z_vitamini -- 8 Ocak 2012; 16:47:38 >
  • Oyuna yeni başladığımda mesaj yazmışım. Hey gidi. Geçen sezonu şampiyonlar ligini alarak ve tammm 26da 26 galibiyet 130 atılan gole karşılık 10 yenilen golle daha önce benim görmediğim bir rekorla bitirdim. Şimdi yeni sezon başladı. 34 kalite oyuncular almaya çalışıyorum şuana kadar 5 tane alabildim jetonum bitti. Şampiyonlar liginde bana yakın takımı olan bir türk çocuk vardı. facebooktan ekledim bu sene aynı lige düştük.çünkü serverlar aynı ve aynı seviyedeyiz. birbirimizi silmediğimiz sürece aynı ligde olucaz.arkadaşlarımı göremiyorum onları ekleyemiyorum diyenlere tavsiye , oyunda şampiyonlar liginde yada başka liglerde görebildiğiniz türkleri ekleyin tabi takımı iyi olanları. onlarla kapışın. ancak böyle zevk alınabilir. ip değiştirip token kasmaktan da bıktım :S iyi oyunlar herkese. 26 da 26 nın fotosunu eklicem buraya :D
  • şampiyon oldum arkadaşlar.son maçlarda lidere bir çelme taktım ki feleğini şaştı.neyse yeni sezonda herkese başarılar. çok büyük bir saha inşaatımız var aliağaoğlu inşaat şirketi grubuyla anlaşmaya varmak üzereyiz. büyük şehir stadyumu inşa edeceiz hayırlısıyla.
  • Su an çaylak seviyesine geçtim. Ve 4.yüm ama 1. Ile aynı puandayim
  • Bende 2. seviye geçtim. ilk sezon 2 kupa aldım. liğ kupası ve normal kupa. şimdi şampiyonlar liğinde iyi gidiyorum. kupada vs. yanlız bu sakatlık olayları can sıkıyor. devamlı yeni stad ve tedavi merkezleri yapıyorum. ama adamlar çatır çatır sakatlanıyor en az 6 gün. bence tesis yapmak oyuncuları daha cabuk sakat ediyor. :) ben halen maç başı prim olayını tam anlamı ile çözemedim, baştakini 7,500 yapıyorum diğer kısmı 3 olarak bırakıyorum bazen 13 yapıyorum ama o kısım neye yarıyor anlamadım kaç yapmak gerekir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  • Diğer kısım bilet fiyatı. arttırınca taraftardan daha fazla para kazanıyorsun ama çok arttırınca da taraftar gelmiyor. dengeyi ayarlamak gerekiyor. deneyerek ayarlarsın.
  • takas işini çözebilen varmı?
  • Takas diye bisi mı var ? :)
  • 1- Oyunda Takas işlemi şu an yok. Belki ileride koyacakları için eklemiş olabilirler.
    2- Verdiğiniz Maç Bonusu Tüm takımadır. örnek 300K bonus veriyorsanız. 15 oyuncunuz varsa oyuncu başı 20K'dır.
    3- Antremanda Intensity'i Easy (1 Çubuk ) seçtiğiniz kişiler antremandan etkilenmez. As oyuncularınızın maçlardan dolayı Kondisyonları düştüğünden bu oyuncuları Easy (1 Çubuk) seçip, yedek ve genç oyunculara antreman yüklemesi yapıp daha hızlı gelişmelerini sağlayabilirsiniz.
    4-Kendinize bir taktik belirleyip düzenli bu taktikle oynayın. maç öncesi ve maç sırasında mecbur kalmadıkça taktiğinizi değiştirmeyin. Böylece istikrar yakalarsınız.
    5- Diziliş alanını seçtikten sonra sağ taraftaki seçeneklerden Auto-subs (otomatik Oyuncu değişikliği) alanında ayarları yapınız. ilgili mevkilere yedeklerinizden girmesini istediğiniz oyuncuları seçiniz. Maçı izleyemediğiniz de sakatlık olması durumunda, sakatlanan oyuncuyla burada belirttiğiniz oyuncuyu otomatik değiştirir. böylece maçı eksik adamla oynamamış olursunuz.
    6- Stadyum alanındaki geliştirmeleri yaparken sadece stadyumu yükseltmeyin. tüm alanları yükseltin. Gelişen hastane daha çok Tedavi puanı, Antreman sahası dinlenme puanı kazandırır. gelişen gençler akademisi daha çabuk sürede daha kaliteli genç oyuncular gelmesini sağlar.
    7- Bilet Fiyatları için, Seviye 1-3 için 6-8$ daha üstü seviyeler için 8-12$ fiyat aralığı yeterli olacaktır. maçınıza gelen seyirci sayısını maç özetlerinde venue kısmında görebilirsiniz.
    8- Oynayan arkadaşların çıkmaması meselesinde de oyunda birden farklı server var. farklı serverdaki arkadaşlar birbirlerini göremiyor. şu an için bunu aşmanın bir yolu yok.
    9- Hazırlık maçları size para kazandırabilir ama kondisyon kaybını ve sakatlık riskini arttıracaktır.
    10- Sakat oyuncuları Tedavi puanı yada tokenla iyileştirebilirsiniz.

    1 Gün için 5 Tedavi Puanı
    2 Gün için 9 Tedavi Puanı
    3 Gün için 12 Tedavi Puanı
    4 Gün için 14 Tedavi Puanı
    5 Gün ve Daha fazlası için 15 Tedavi Puanı gereklidir. Tedavi puanınız yeterli değilse Token ile iyileştirme yapabilme seçeneğini karşınıza sistem otomatik olarak çıkarır.

    Herkese Başarılar ve Bol Keyifler
    ---------------------------------------------------------

    Benim takıma gelirsek 6 sene üst üste şampiyonluk (son sene averajla kaybettim). saymaya başladığımdan itibaren ligde 100 maç yenilmezlik (5 tanesi Beraberlik). Şampiyonlar Ligi Kupası.

     Top Eleven Manager - Facebook




  • iskitoxin hocam herşeyi çok iyi açıklamışsın teşekkür ederim. bi konu hakkında size bişey sormak istiyorum 3 gündür kafama takıldı henüz çözme fırsatım olmadı. auto subs. nasıl kullanılıyor tam anlamı ile anlamadım ben. örnek olarak bende 4 forvet var yedekte olan 2 oyuncuyu ekliyorum. ama maça çıkmıyorlar. bunu nasıl ayarlamak gerekir veya kaçıncı dakikada oyuncu değişiyor ( yoksa sakatlık anındamı geçerli bu)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazimcan

    iskitoxin hocam herşeyi çok iyi açıklamışsın teşekkür ederim. bi konu hakkında size bişey sormak istiyorum 3 gündür kafama takıldı henüz çözme fırsatım olmadı. auto subs. nasıl kullanılıyor tam anlamı ile anlamadım ben. örnek olarak bende 4 forvet var yedekte olan 2 oyuncuyu ekliyorum. ama maça çıkmıyorlar. bunu nasıl ayarlamak gerekir veya kaçıncı dakikada oyuncu değişiyor ( yoksa sakatlık anındamı geçerli bu)

    sakatlıktan sonradır büyük ihtimal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazimcan

    iskitoxin hocam herşeyi çok iyi açıklamışsın teşekkür ederim. bi konu hakkında size bişey sormak istiyorum 3 gündür kafama takıldı henüz çözme fırsatım olmadı. auto subs. nasıl kullanılıyor tam anlamı ile anlamadım ben. örnek olarak bende 4 forvet var yedekte olan 2 oyuncuyu ekliyorum. ama maça çıkmıyorlar. bunu nasıl ayarlamak gerekir veya kaçıncı dakikada oyuncu değişiyor ( yoksa sakatlık anındamı geçerli bu)


    sadece sakatlık anında geçerli. mesela 70. dakikada x oyuncu çıksın y oyuncu girsin, ya da x oyuncunun kondisyonu 70'e düşünce y oyuncusu girsin şeklinde bir ayar yok. inşaAllah ilerde olur.
  • Aynen öyle oldu bende kaçgündür çözemedim ne işe yarıyor acaba diye.) bugün oyuncum sakatlanmış hemen otomatik değiştirmiş
  • oyunu bıraktım beyler çok zor oldu , takımımı yüzüstü bırakmış gibi hissediyorum şuan . 7.lig seviyesindeydim maddi sorunlar ve takımda çıkan problemler üzerine takımı bırakma kararı aldım . allah yollarını açık etsin .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmedatas

    oyunu bıraktım beyler çok zor oldu , takımımı yüzüstü bırakmış gibi hissediyorum şuan . 7.lig seviyesindeydim maddi sorunlar ve takımda çıkan problemler üzerine takımı bırakma kararı aldım . allah yollarını açık etsin .

    Ankaragücü gibi olmuştur şimdi takım :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.