Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.078
Cevap
59
Favori
818.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

token e ihtiyaç var
  • Birisi Jose Morinho'mu dedi ??

Top Eleven Manager - Facebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSmoker -- 28 Kasım 2013; 17:36:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSmoker

Birisi Jose Morinho'mu dedi ??

boşluk bulursam bende yapacam.

• Morinho şike yapıyo la bu nasıl maç bide adamın bi oyuncu sakat biri kirmizi yedi benim ort da yuksek istasitikler de ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Top Eleven Manager - Facebook

arkadaşlar birde bu var 36 tokendi herhalde varmı yapan??
  • Konu duruldu iyice nerdesiniz

• Arkadaşlar token anketlerini nasıl dolduruyorsunuz? Ekstra program falanmı indirmek lazım.
    Bende hiç gözükmüyor bu anketler.

Kısaca tarif edebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Arkadaşlar token anketlerini nasıl dolduruyorsunuz? Ekstra program falanmı indirmek lazım.

kardesim hic acele etmeden son yazilan 10-15 sayfayi oku inan hicbir zorlugu yok bende 1 hafta once ogrendim iyi token kazandim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ladylove

quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Arkadaşlar token anketlerini nasıl dolduruyorsunuz? Ekstra program falanmı indirmek lazım.

kardesim hic acele etmeden son yazilan 10-15 sayfayi oku inan hicbir zorlugu yok bende 1 hafta once ogrendim iyi token kazandim.

Hocam profil ayarlarını bi türlü bulamadım.Kaçıncı sayfadadır biliyormusunuz
  • masaustu verisyyonda 142
  • Bu sorunun cevabı ne arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSmoker

Birisi Jose Morinho'mu dedi ??

emirleri nasıl yaptın ve kırmızı okla ileri çıkardığın oyuncular varsa hangiler takım dizilişini bende böyle yaptım ligde henüz mağlubiyetim yok ama şut sayıları bakımından genelde fazla üstünlük kuramıyorum emirler ve diziliş bu şekilde
     Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook
     Top Eleven Manager - Facebook Top Eleven Manager - Facebook

• quote:

Orijinalden alıntı: ozansan1914

Bu sorunun cevabı ne arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz ?

500+ ve 300-400 olmadığını elenerek anladım.Diğerlerinden biri:)
  • selamlar arkdaslar anketler görünüyor cevap veriyorum sayfaya yönlenditrmiyor benim pc ile mi alakalı yoksa herkes aliyormu o hatayi 4 gündür anketler full hata kodu almiyorum.yalniz siteye yönlendirmiyor cvp verebilirseniz çok sevinirim saygılar
  • 49 luk anket gözüküyor..ama sayfaları gezdim bir türlü bulamadım..
  • bende öyle bi sıkıntı olmuyor cevap verdimmi yönlendirdiği sayfa acılıyor hangi tarayıcıyı kullanıyorsun Google Chrome ile dene
  • eto83 kullanıcısına yanıt
    kardeşim saoool 5 günde toplamda @eto83 80 token hepa oldu anketler var tıklıyorum sayfa yönlendirmiyor hideman spoutlux kullaniyorum varsa önereceğin vpn onlada deneyebilirim saygılar allahtan 15 gözlemcim var iki sezon götürür biraz ondan rahatim ama token yerlerde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehir25

kardeşim saoool 5 günde toplamda @eto83 80 token hepa oldu anketler var tıklıyorum sayfa yönlendirmiyor hideman spoutlux kullaniyorum varsa önereceğin vpn onlada deneyebilirim saygılar allahtan 15 gözlemcim var iki sezon götürür biraz ondan rahatim ama token yerlerde:)

Bartvpn kullanıyorum ben 1 aylık 2$ aldım bi severlik rahatım şimdilik

• şampiyonlar liginde turu geçersem şu rakiple maçım var. bu nasıl mümkün anlamak imkansız.
    Seviye 8 de normal transfer edilebilecek oyuncu kalitesi maksimum 59 iken adamın kaç oyuncusunun kalitesi 70.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcio

şampiyonlar liginde turu geçersem şu rakiple maçım var. bu nasıl mümkün anlamak imkansız.
    Seviye 8 de normal transfer edilebilecek oyuncu kalitesi maksimum 59 iken adamın kaç oyuncusunun kalitesi 70.

Adam oyuna para yatırmış bunda anlamayacak bir şey yok. Hepsini de gözlemciden almış belli. Özel yetenek var hepsinde ...

• 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.