Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.079
Cevap
59
Favori
837.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: muratkayax

quote:

Orijinalden alıntı: dreamcather

quote:

Orijinalden alıntı: muratkayax

HerkeŞe selâm arkadaşlar.

Uzun süredir forumu takip ediyorum ancak ilk yanıtım bu...

Özellikle tokın konusundaki yol göstericiliklerinden ötürü başta drimkeçır ve diğer bazı arkadaşlara teşekkür ettikten ve geçmiş sayfaların birinde buradaki yazışmalara karşı 'gençliğin hâline bak' serzenişlerinde bulunan birkaç aklıevvel arkadaşa da buralarda takılmalarındansa internette polimer malzemelerin nanoteknolojik özellikleri üzerine araştırmalarla süper iletken neyin icat etmelerinin kendileri ve ülke için çok daha fâideli olacağını hatırlattıktan sonra sıkıcı yazıma devam edeyim...

Bu nalet oyunla, bir başka oyundan tanışıklığım olan bir Romen arkadaş vasıtasıyla tanıştım. Sürekli ekle diye diye sonunda eklettirdi; sırtımdan 3-5 tokın kazanmıştır eleman... İlk başlarda hiç bakmadım bile (1.sezon mafiş). Ancak her nasılsa ikinci sezon öylesine bir transfer pazarında 25 jetonluk bir tokat yiyince o an sardı ve maalesef ilgilenmeye başladım; o sezon sadece günde bir maç olduğu için sıkıldım ve ev arkadaşıma da eklettirdim, bir de fason hesap açtım... Listemde ünv.den bir arkadaşın oyunu bıraktığını anladım ve onun 11. seviye hesabını da aldım ele... Şu an tüm zamanımı bu oyun alıyor ancak otokontrol mekanizmam da devreye girerek bıçak gibi keseceğim çünkü aklımı kullanabiliyorum ve sizlere de bunu yapmanızı şiddetle öneriyorum. Çünkü herşeyden önce eşit şartlarda bir yarış olmadığını bilmeliyiz; gâvur 3-5 video, 1-2 anketten sonra jetonlar cukkayken biz sürünelim: Yoık öyle yağma!..

Jeton almak da sorun değil ancak insan biraz vicdanlı olur! Sizlere abartısız söylüyorum, bu oyunu öneren Romen arkadaşla tanıştığımız oyunda da kredi kartı kullandım ama orada bunun sağladığı avantaj T11'dekinin birkaç yüz katıydı! Oyuncun sakatlanır jeton, altyapıdan oyuncu gelir jeton, kasada para yoktur jeton, transfer pazarında ne idüğü belirsiz elemanla kapışırsınız gene jeton; ne lan bu!.. @:

Son mesajların birinde oyunun yapay zekâsını kötüleyen arkadaşa da kesinlikle katılmıyorum. Tecrübelerimle sabitleri şöyle açıklayayım, denk güçteki takımları bir araya getirmesi bir yana (son sezon as kadromla yedekler arasında kalite uçurumu varken bu sezon ortalama kaliteme göre bir lige düştüm ve yedekleri alt seviyelere sattıktan sonra ligin patronu oldum ya da olacağım çok yakında) oyunla ilgilenenleri liglere homojen dağıttıklarını ve en önemlisi de özellikle transfer konusunda inatçı olanları bilinçli olarak aynı sörvıra yerleştirdiklerine dair bahse girebilirim; geçen sezon ortalama 10-15 jetonla oyuncu alabilirken bu sezon her ne hikmetse 30'ların üstüne çıktı bu sayı! Yukarıda bahsettiğim 25 jetonluk tokattan sonra hiç ihale kaybetmedim diyebilirim; muthiş bir haz ama aynı zamanda derin bir hüzne dönecek devam edersem... ):

Sözün özü bu sayfaların da yardımıyla yaptığım 400+ jeton kuşa döndü ve bitince de kredi kartım yerine oyunu silip babayı göstereceğim bu paragöz T11 programcı akıl küplerine!..

Zaman zaman burada da paylaşıldığı üzere oyun meraklısı arkadaşlardan ricam, yeni oyunlar denemeleri ya da haz/para performansı bu paragözlere kapak olabilecek oyun linklerini burada paylaşmaları...

Sağlıcakla başarılar herkeŞe... (;

Gayet bilinçli ve güzel bir yazı olmuş hocam.Token bitince oyunu bırakacağım dediğim günden beri jetonlarım artmaya başladı.Sanki oyun bile bırakmamı istemiyor:)Eski yaptığım tekliflerden 3 ay sonra tokenler gelmeye başladı.Gerçekten çok ilginç.Bu arada bir konuya değineceğim.Açık artırmada inatçı olanları aynı servera verdiklerine pek katılmıyorum.Çünkü ilk seviyeden beri hep lanet elemanlarla aynı sserverdayım.Ne zaman oyuncu almaya kalksam bela herifler damlıyor.Hep aynı kişiler.Çoğu zaman ben kazandım ama bazen çok uzattılar.Bir de her sezon transfere çok jeton giderken bu sezon 3-5 jetona rahatlıkla oyuncu alabildim.Oyun bırakmamı istemiyor sanki ama jeton bitince bırakacağım.Seviye kaç olunca biter bu da muamma:)

Zaten bu oyunu oynamamdaki asıl amaç ve heyecan açık artırmada.Gerisi hikaye.Açık artırmadaki heyecan oyuna yeter de artar bile gerisi teferruat:)

Şans olsaydı dünyaya gelmezdik zaten... Kendi hesabımda (S4) malî krize düşmeyeyim diye bir kez 47. turda bir İtalyan'a karşı bıraktım ihaleyi ama daha kötüsü dün arkadaşın hesabından (S3) kalite bir DC için bir Taylandlıya karşı 20 token, en kötüsü de bu sabah yan hesaptan (S3) yine kalite bir DC DR için Yahudiye karşı 56 token gitti ama alamadım her ikisini de!..

Şimdi hekırlık bakınıyorum. Hani olmaz ya, olur da 1şîler bulursam alayına yedirecem o tokınları!..

Ben şanslı günümdeyim.6 tokene 6 yıldıza çok yakın defans aldım:)Bayağı bir kişi girdi ama 5.turda benden başka kimse vermedi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: ripping

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: ripping

arkadaslar her seviyeden insan var burda söyle bişey yapsak ve herkes katılsa buna birbirimizden oyuncu alsak full güçlü olanları herhangi bi jeton talep etmeden çnkü bu kdar oyuncunun içinde herkes kendi seviyesinin en üst düzey oyuncusunu alabilir ne dersini böyle bişeye ?

Güzel fikir. Benim seviye 10.

11 seviye 4 yıldız tek bi oyuncu var işine yararsa satabilirim sana ama teklif işi nasıl olack :)

MC ya da MR ise alabilirim.

mc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuanda güncel olan token teklifi varmı acaba

• Öğlenden beri USA odaklı bol tokınlı tekliflere çalışıyorum ama mafiş; ancak 3-5 tokın kazanabildim o da vidyolardan...
    Bu arada 'WinTokens' yerine 'BuyTokens' tıklanınca altta '$uperRewards' diye ayrı bir firmanın teklifleri çıkabiliyor bazen. Ben doğru dürüst faydalanamamış, bugüne kadar ancak 8-10 tokın kotarabilmiş olsam da bir de sizler deneyin, belki işe yarar 1şîler çıkabilir...

10lar senin yıldızlar topluluğu kadrondan çekinmişlerdir drim arkadaşım... Bana her nedense kadromu kontrol ettiklerinde tırsmaları gerekse bile hep inatçı ya da cesur tipler denk geliyor ama bunları öpmek daha bir haz veriyor; tokının varsa huzur var...

1.Lig bittiğinde bir sonraki sezon a elimizdeki kadro ilemi devam ediyoruz? yoksa yeni baştan bize bir takım veriliyor onunlamı başlıyoruz ( OFM gibi )

2.Transfer pazarında 4 yıldızlı oyuncular ve 5 yıldızlı oyuncular mevcut, ben 4 yıldızlı bir oyuncuyu 5 yıldız yada daha üsttüne çıkarabilirmiyim yoksa level sayısı yükselsede 4 yıldızda kalırmı?

3.Oyuncularımın kondisyonu çok aşağılarda, %30-40 larda geziyor, tam saha pres taktiğini uyguluyorum, kendi sahanda pres emi dönmeliyim, Kondisyon için paket alsakta hangi birine yetiştireceğiz hepsine lazım. Bazı maçlarda oyuncuları dinlendirmeyide ihmal etmiyorum ama bunun başka bir yolu varmıdır yada sizin öneriniz nedir.

4.Takım yaş oratalamasını 21 e çektim sizce dahada indirmelimiyim. Genç oyunculardan kurulu olması dezavantajmıdır.

Takımda 10 adet 5 yıldız, 8 adet 4 yıldız ,2 adette 3 yıldız oyuncu mevcut. Sahanın tüm bölgelerinde oyuncu değerleri ortalama 20.
    Seviye 1 oyuncusu için bu değerler yeterlimidir? şuan ligde 9 haftadayız.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler .)

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Bilgili Arkadaşlara 1-2 sorum olacaktı,

1.Lig bittiğinde bir sonraki sezon a elimizdeki kadro ilemi devam ediyoruz? yoksa yeni baştan bize bir takım veriliyor onunlamı başlıyoruz ( OFM gibi )

2.Transfer pazarında 4 yıldızlı oyuncular ve 5 yıldızlı oyuncular mevcut, ben 4 yıldızlı bir oyuncuyu 5 yıldız yada daha üsttüne çıkarabilirmiyim yoksa level sayısı yükselsede 4 yıldızda kalırmı?

3.Oyuncularımın kondisyonu çok aşağılarda, %30-40 larda geziyor, tam saha pres taktiğini uyguluyorum, kendi sahanda pres emi dönmeliyim, Kondisyon için paket alsakta hangi birine yetiştireceğiz hepsine lazım. Bazı maçlarda oyuncuları dinlendirmeyide ihmal etmiyorum ama bunun başka bir yolu varmıdır yada sizin öneriniz nedir.

4.Takım yaş oratalamasını 21 e çektim sizce dahada indirmelimiyim. Genç oyunculardan kurulu olması dezavantajmıdır.

Takımda 10 adet 5 yıldız, 8 adet 4 yıldız ,2 adette 3 yıldız oyuncu mevcut. Sahanın tüm bölgelerinde oyuncu değerleri ortalama 20.

1) elimizdeki kadro ile devam ediyoruz ancak 1 yıldız düşüyor her oyuncuda.

2)daha üst seviyeye çıkarabilirsin ama kolay değil,uğraşman lazım. antrenman puanını verdikçe seviyesi artacaktır ama her sezon geçince 1 yıldız düşecek. Bu sebeble genelde yerinde sayar yada satarsın.

3)Tam saha pres gibi yöntemler yoruyor ayrıca atak oynamak gibi taktiklerde yoruyor. Ancak kesin bir çözümü yok. Az maç yapmak,antranman fazla yapmamak gibi çözümleri var.

4) her yaş aralıgının özelliği farklı. Yaşça büyük olanlar tecribelidir ama daha çabu yorulur mesela. Senın durumun avantaj olsada tecrübeli oyuncuda takımda şart gibi.

Bunlar benım bildiklerim, yanılıyor olabilirim. Varsa yanlış daha tecrübeli bir arkadaşımız ekleme çıkarma yapabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: simsek1907

quote:

1) elimizdeki kadro ile devam ediyoruz ancak 1 yıldız düşüyor her oyuncuda.

2)daha üst seviyeye çıkarabilirsin ama kolay değil,uğraşman lazım. antrenman puanını verdikçe seviyesi artacaktır ama her sezon geçince 1 yıldız düşecek. Bu sebeble genelde yerinde sayar yada satarsın.

3)Tam saha pres gibi yöntemler yoruyor ayrıca atak oynamak gibi taktiklerde yoruyor. Ancak kesin bir çözümü yok. Az maç yapmak,antranman fazla yapmamak gibi çözümleri var.

4) her yaş aralıgının özelliği farklı. Yaşça büyük olanlar tecribelidir ama daha çabu yorulur mesela. Senın durumun avantaj olsada tecrübeli oyuncuda takımda şart gibi.

Bunlar benım bildiklerim, yanılıyor olabilirim. Varsa yanlış daha tecrübeli bir arkadaşımız ekleme çıkarma yapabilir :)

Cevap ve bilgi için Teşekkür ediyorum,

Her sene 1 yıldızın oyuncudan eksilmesi kötüymüş, Güzel bir ticari yöntem.

Sezon bittikten sonra kadrom olduğu gibi kalıyor o zaman, bu durumda bir sonraki sezon başında yada oynadığım sezon sonuna doğru durumuma göre oyuncuları satmalıyım,

Bu sene seviye ile bu oyuna başladım, Puan cetvelinde ilk 7 renkli gözüüyor, bu oyunda ilk yemi girmeliyim girersemde ödülü ne oluyor bunu biliyormusunuz.

Ayrıca sanırım bir sonraki ligde otomatikman seviye 2 oluyorum.

Aslında netten kısa bir araştırma yaptım ama aradığım bilgilerin haricinde bilgilerle karşılaştım, BU ve buna benzer sorularımın cevabını alabileceğim basit bir şekilde oyunu anlatan bir site varsa bilen arkadaşlardan linkini rica edebilirim.

Teşekkür ediyorum tekrardan.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• quote:

Arkadaşın bahsettiği gibi aynı kadroyla devam ediyoruz.
    Yükseltmen için çeşitli yollar var.Yükseltmek isteediğin oyuncuya sürekli antreman basarsın.Onun içinde faza dinlenme puanın olmalı,aksi halde oyuncu geliştirmek çok zor.Çok fazla token varsa o ayrı tabi:)

Tam saha pres oyuncuları yoruyor.Ben kendi sahamda pres yapıyorum işimi görüyor.gÜNde en az iki maç yapıyoru kupa,lig,şampiyonlar ligi v.ss ona rağmen kondüsyon rahat yetiyor.

Yaş ortalaması önemli bir ölçü değil bu oyunda.Elindeki oyuncuların performansı önemli.Çok genç takım yapmak bana göre iyi bir seçenek değil.Çok fazla para istiyor genç oyuncular.Benim ortalamam 24.8.Benim için bayağı iyi.Dediğim gibi burada ölçüt olan oyuncunun genç olması değil,nitelikli olmasıdır.Ama şöyle birşey de var ki,genç oyuncular daha hızlı gelişiyor yaşlılara göre.

Birinci seviye için kadron gayet iyi bence;)
    Bu site de bütün sorularına cevap verebiliriz,başka linke grek yok bence:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcather -- 18 Nisan 2013; 17:38:17 >

• Yükseltmek istediğin oyuncuya sürekli antreman basarsın derken, Kişisel antreman varmı oyunda?

Son sattığım 3 oyuncu ile takımın yaş ortalamasını 20.2 ye çektim, Takım resmen paf takım gibi oldu :)

Fenerbahçe S.K

yyusa
  • quote:

Yükseltmek istediğin oyuncuya sürekli antreman basarsın derken, Kişisel antreman varmı oyunda?

Son sattığım 3 oyuncu ile takımın yaş ortalamasını 20.2 ye çektim, Takım resmen paf takım gibi oldu :)

Antreman yoğunluklarının hepsini teke çekersin , o oyuncuya yüklenirsin . ona basarsın antremanları , kondusyonu düser . sonra dinlendirmeyle kondusyonunu tekrar arttrırsın

Orijinalden alıntı: RoyalSmoker

quote:

Yükseltmek istediğin oyuncuya sürekli antreman basarsın derken, Kişisel antreman varmı oyunda?

Antreman yoğunluklarının hepsini teke çekersin , o oyuncuya yüklenirsin . ona basarsın antremanları , kondusyonu düser . sonra dinlendirmeyle kondusyonunu tekrar arttrırsın

İşte onu nasıl yapıyoruz :)) ben telefondan bağlanıyorum hiç pc den bağlanmadım. akşam pc dende bakayım .

Fenerbahçe S.K

yyusa

• quote:

quote:

quote:

İşte onu nasıl yapıyoruz :)) ben telefondan bağlanıyorum hiç pc den bağlanmadım. akşam pc dende bakayım .

Telefonda da var.ANTREMAN bölümünde yeşil çubuklar göreceksin.Onarın hepsini tek yap.Antreman basacağın oyuncununkini 3 yeşil yap.Bas antremanları.Sadece o oyuncuyu geliştirmiş olacaksın.Ama oyuncunun sakatlanma olasılığı da var haberin ola..

• Bugün çok enteresan bir kapışmaya girdim.6 yıldıza yakın bir defans vardı.Serbest vuruş ustası.Dedim bu oyuncu tam benlik.15 kişi civarında teklif veren oldu ,bunlardan biri de bendim:).Bir japon eleman dikkatimi çekti daha 3.turda 10 token bastı eleman.Kim bassa akabinde basıyor.Dedim ya blörf yapıyor ya da tokeni çok fazla.Neyse vermeye devam ettim.7.tura kadar 5 kişiydik.Japon hala kim basarsa basıyor.Biraz tırstım açıkcası.10 turdan sonra ikimiz kaldık.Adam hala peş peşe basıyor.Ben basıyorum ardına 4 tane basıyor.Ben basıyorum ardına 3 tane basıyor.Elaman psikopat dedim.Ama anladım ki aslında tokeni gittikçe azaldı.Neyse 14.tura geldik adam basamadı oyuncu bana kaldı:)Bu da bir ilkti benim için:)iLK DEFA BU KADAR çılgın token basan adam gördüm ama ona yar etmedim oyuncuyu:)

Orijinalden alıntı: dreamcather

quote:

quote:

quote:

Telefonda da var.ANTREMAN bölümünde yeşil çubuklar göreceksin.Onarın hepsini tek yap.Antreman basacağın oyuncununkini 3 yeşil yap.Bas antremanları.Sadece o oyuncuyu geliştirmiş olacaksın.Ama oyuncunun sakatlanma olasılığı da var haberin ola..

Çok teşekkür ediyorum çözdüm olayı :)

üst üste en az 10 maç alırsın İnşallah :)

Fenerbahçe S.K

yyusa

• quote:

quote:

Acil yardım lazım,

Oyuna iphone telefonumdan girmiştim ama girerken facebook filan kullanmadım. token aldım hatta,maçlar yaptım vs. bugün oyuna girerken facebook ile giriş yaptım ama bu sefer bana yeni başka bir takım çıkardı, şimdi eski takımıma nasıl döneceğimi b ulamıyorum, dönebilirmiyim biliyormusun yada bilen varmı?

Fenerbahçe S.K

yyusa

• quote:

quote:

quote:

Acil yardım lazım,

Oyuna iphone telefonumdan girmiştim ama girerken facebook filan kullanmadım. token aldım hatta,maçlar yaptım vs. bugün oyuna girerken facebook ile giriş yaptım ama bu sefer bana yeni başka bir takım çıkardı, şimdi eski takımıma nasıl döneceğimi b ulamıyorum, dönebilirmiyim biliyormusun yada bilen varmı?

Telefondan girerken 2 seçenek çıkar , biri facebookla bağlan diğeride oynamak istiyorum gibi . Sanırım diğerinden girdin , facebooktan çıkış yapıp tekrar dene derim ama oyunun aslı facebooktan oynanıyo pek bi bilgim yok bu konuda .

• Benmi birşey yaptım kendimi birşey yaptı bilmiyorum ama face ile yada face siz girsemde eski takımım bir süre sonra geri geldi diğer yeni verdiği takım kayboldu.

Düzelmiştir umarım.

Fenerbahçe S.K

yyusa
  • quote:

Benmi birşey yaptım kendimi birşey yaptı bilmiyorum ama face ile yada face siz girsemde eski takımım bir süre sonra geri geldi diğer yeni verdiği takım kayboldu.

Düzelmiştir umarım.

Oyundan çıkış yapıp tekrar girdiğinde iki seçenek çıkıyor. Biri face ile bağlan biri facesiz bağlan. Face ile bağlan dediğinde yanlışlıkla oluşturduğun face e bağlı takımınla, facesiz bağlan dediğinde ilk oluşturduğunla bağlanırsın. Kısacası artık iki hesabın ve iki takımın var. Yan hesap olarak diğeriylede oynayabilirsin. Seçim senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Telefondan oynayabilmek için güzel bi oyun ararken sizlerin sayesinde Topeleven ile tanıştım. Football Manager fanatiği olarak elbette Topeleven'a bağlanmamak mümkün değil. Velhasıl kelam, ilk sezonuma 21. maç gününde başladım. Oyunun bana verdiği takım çok kötüydü. 14. sıradaydı ve kalitesi ligdeki diğer takımlarla kıyaslanamayacak derecede kötüydü. Menajerlik oyunlarındaki 11 senelik tecrübemle takıma güzel bi taktik oturttum. Oyundaki ince detaylara dikkat ettim, nitekim 9. sıraya kadar yükseldik ama sezon bittiği için daha fazla ilerleyemeden ilk sezonu tamamladık. Burada paylaşmış olduğunuz token teklifleri ile 200 küsür token topladım. Bu sezonun başında tokenlerimin az bir kısmını harcayarak taktiğime göre bir kadro kurdum. Sonuçları sizlerle paylaşıyorum:

TAKTİĞİM VE KADROM:
     Top Eleven Manager - Facebook

LİGDEKİ PUAN TABLOSU:

KUPADAKİ AŞAMA:

SON SKORLAR:

Kupada genelde 2. ve 3. seviye takımlarla eşleştik ama çocuklar güzel bi performans sergileyip bu noktaya kadar gelmeyi başardılar.

Gördüğünüz gibi taktik az gol yiyip bol gol atıyor. Taktiğin detayları şu şekilde:

Önümüzde uzun bir yol var, bakalım ilerlememiz ne yönde sürecek :)

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torje17 -- 19 Nisan 2013; 11:00:17 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.