Şimdi Ara

Top Eleven Manager - Facebook (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
59
Favori
837.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • İlk 2 maç beklediğim gibi mağlubiyetlerimle geçti..
    Taktiğim 4-2MC-2 Kanat ve 2 forvet.. 1 gol atıp 5 gol yedim.. Mecburen yarından itibaren 4-4-1-1'e döneceğim ama ML ve MR oyuncularım yok yine mecburiyetten AMR ve AMl özellikli adamları o bölgede oynatıp verim almaya çalışacağım ki çok zor.. Velhasıl bu sene bu kümede kalırız gibi..
    Kafesinden kaçmış birer kartal gibi, hiç yorulmamış ve aç kurtlar gibi, amansız bir Sayan dağı fırtınası gibi geldiler üstümüze prensim. Son askeriniz de orada can verdiğinde ve son bayrak da toprağa düştüğünde, onlar hiç arkalarına bakmadan ve sanki hiç savaşmamış gibi sürdüler atlarını bozkıra. Prensim soruyorsunuz nasıl durdurabiliriz diye.? Efendim, onlar (TÜRKLER) durdurulamazlar."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

İlk 2 maç beklediğim gibi mağlubiyetlerimle geçti..
    Taktiğim 4-2MC-2 Kanat ve 2 forvet.. 1 gol atıp 5 gol yedim.. Mecburen yarından itibaren 4-4-1-1'e döneceğim ama ML ve MR oyuncularım yok yine mecburiyetten AMR ve AMl özellikli adamları o bölgede oynatıp verim almaya çalışacağım ki çok zor.. Velhasıl bu sene bu kümede kalırız gibi..

Bu zamana kadar gordugum en iyi taktik 4 4 2 bu sezon 4 1 3 2 yapiyorum bakalim pas yonunu ortadan yapinca pek etkili degil.karisik da biraz daha iyi gibi..senn oynadigin taktik ise bana gore en kotu taktiklerden o taktigi bi ara uygulamistim ama vasat.belki de takims gore degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım genç oyuncularımı yani 18-20 yaşındaki oyuncularımı antremanda sömürüyorum.İlk maçımda galibiyet alıpta ligin 1. oldum.Fake hesabımlada aynı lige geldim şans olarak ve oda 2. oldu ilk maçtan sonra sizce transfer yaparken nelere dikkat etmeliyim (65 token var).

Orijinalden alıntı: babaorucca

quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

İlk 2 maç beklediğim gibi mağlubiyetlerimle geçti..

Bu zamana kadar gordugum en iyi taktik 4 4 2 bu sezon 4 1 3 2 yapiyorum bakalim pas yonunu ortadan yapinca pek etkili degil.karisik da biraz daha iyi gibi..senn oynadigin taktik ise bana gore en kotu taktiklerden o taktigi bi ara uygulamistim ama vasat.belki de takims gore degisir

Haklısın zaten bende en iyi performansı 4-4-1-1 ile almıştım ama 9. level için kadrom çok yetersiz mümkün olan en efektif taktiği bulana kadar deneyeceğim..
    Kafesinden kaçmış birer kartal gibi, hiç yorulmamış ve aç kurtlar gibi, amansız bir Sayan dağı fırtınası gibi geldiler üstümüze prensim. Son askeriniz de orada can verdiğinde ve son bayrak da toprağa düştüğünde, onlar hiç arkalarına bakmadan ve sanki hiç savaşmamış gibi sürdüler atlarını bozkıra. Prensim soruyorsunuz nasıl durdurabiliriz diye.? Efendim, onlar (TÜRKLER) durdurulamazlar."

• quote:

Orijinalden alıntı: BoomShy

Oyuna yeni başladım genç oyuncularımı yani 18-20 yaşındaki oyuncularımı antremanda sömürüyorum.İlk maçımda galibiyet alıpta ligin 1. oldum.Fake hesabımlada aynı lige geldim şans olarak ve oda 2. oldu ilk maçtan sonra sizce transfer yaparken nelere dikkat etmeliyim (65 token var).

Oyunculari ne kadar somurursen somur bir dahaki sezon da bir yildizi dusuyor oyun tamamen token uzerine kurulu.mesela ben her sezon gozlemciden 2 bazen 3 topcu aliyorum neden mi kaliteyi oyuncuyu almaya kalksan asagi yukari acik artirma 30 lara kadar disli rakip geldiginde 50 yi bike geciyor ben de gozlemciden aliyorum :) ama sabah 7 den sonra transfere girersen daha dusuk tokenlere alabilirsin tabi o zamanda kaliteli oyuncu pek olmuyor

Tesis konusundaki ısrarım bu oyun için saçma zira hiç getirisi yok.. Buyrun 9. Leveldeki tesis durumum..

Top Eleven Manager - Facebook

Buda bana rezil bir başlangıcı reva gören takım ve taktiğim..

Tamam eyvallah herkesin kadrosu ayrı,taktikler işe yaramayabilir,takımım güçsüzdür falan evet ama 2 maçtada topu,pası,atağı ve şutu en çok ben yaptığım halde yenilen benim.. Şu kadro o kadar da fena sayılmaz ..
    Nerede hata yapıyorum.?

• quote:

quote:

Oyuna yeni başladım genç oyuncularımı yani 18-20 yaşındaki oyuncularımı antremanda sömürüyorum.İlk maçımda galibiyet alıpta ligin 1. oldum.Fake hesabımlada aynı lige geldim şans olarak ve oda 2. oldu ilk maçtan sonra sizce transfer yaparken nelere dikkat etmeliyim (65 token var).

Oyunculari ne kadar somurursen somur bir dahaki sezon da bir yildizi dusuyor oyun tamamen token uzerine kurulu.mesela ben her sezon gozlemciden 2 bazen 3 topcu aliyorum neden mi kaliteyi oyuncuyu almaya kalksan asagi yukari acik artirma 30 lara kadar disli rakip geldiginde 50 yi bike geciyor ben de gozlemciden aliyorum :) ama sabah 7 den sonra transfere girersen daha dusuk tokenlere alabilirsin tabi o zamanda kaliteli oyuncu pek olmuyor

Ama oyuncuların özelliklerini geliştiriyorum performanslarında yükselme olmaz mı ? veya yıldızı kalitesi hiç yükselmiyo mu?

• hangi ülkeye girsem sponsor paydan bu cıkıyo karsıma sebebi nedir acaba banmı yedik.

Maalesef şu anda bulunduğunuz ülke için teklif mevcut değildir. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilqer82

herkese merhaba bende yeni üyeyim topeleven oyuncusu olarak herkese başarılar diliyorum ;)

Teşekkürler kardeşim sanada başarılar hoşgeldin aramıza

Orijinalden alıntı: Kademoglu

Yorumsuz.

Bizde beşinci seviyedeyiz. As kadroyu sağ bek hariç Galatasaray oyuncuları ile kurduk. Ama biz AMC mevkine Sneijder i da aldık))))
    SEG 46&amp;amp;#39;&amp;amp;#39; 46125 LED TV
  • quote:

quote:

quote:

Ama oyuncuların özelliklerini geliştiriyorum performanslarında yükselme olmaz mı ? veya yıldızı kalitesi hiç yükselmiyo mu?

Valla kardes ben bu performans olayini anlayamadim gozlemciden bi topcu almistim ve iki uc antrenmandan sonra cift yildizli olmustu.ama istatigi 6.5 6.1 o civarlarda idi.deli gibi ozelligi olmasina ragmen oynayamiyordu hem de oyum kurucu..ama ozellikleri dusuk bi topcum daha iyi istatikler sagliyordu.ne bileyim bi turlu kavrayamadim bu performansi..oyuncu farkli mevkilerde oynuyorsa mesela bir mevkide kotu oynuyor o zaman diger mevkilerde oynatirsin.bir iyi topcularini satma olene kadar oynasin mesela ben de oyunu actigimda bi st vardi deli gibi oynuyor her mac gol atiyordu ulan adam bi sakatlandi bi baktim 20 gun inanamadim ilk basta 20 gun sakatlanma mi olur neyse sattim keske satmasaydim :) sonra gittim gozlemciden aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: psikolojikdeli89

hangi ülkeye girsem sponsor paydan bu cıkıyo karsıma sebebi nedir acaba banmı yedik.

Maalesef şu anda bulunduğunuz ülke için teklif mevcut değildir. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Farkli ip programlari dene degismezse ban yemissin herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaorucca -- 17 Ocak 2013; 0:41:42 >

Orijinalden alıntı: scorp21

Bu da benim nacizane klübüm.Sıralamada 1.yim ama çok güçlü bir rakibim var ayrıca çok formda

şampiyonlar liginde yarı finaldeyim ama benim ort.kalitem 23.4 iken onunki 30.8 yani adam şampiyonluğu şimdiden garantiledi.

bu da benim kadrom farketmişsinizdir çok sağlam değil ama takım oturdu herhalde yoksa başkası bu kadroyla bir şey yapamaz

harbi beyler şu tokenler nası oluyor o anketler falan denedim bi sey olmadı nedir bunun yolu :D

Çay Erdal Bakkalda İçilir.

• ben de aynı taktikle oynuyorum... elindeki kadroyla anca bunu oynarsın... bence biraz sabret başarı gelir...

Orijinalden alıntı: stoch9

quote:

Orijinalden alıntı: scorp21

Bu da benim nacizane klübüm.Sıralamada 1.yim ama çok güçlü bir rakibim var ayrıca çok formda

şampiyonlar liginde yarı finaldeyim ama benim ort.kalitem 23.4 iken onunki 30.8 yani adam şampiyonluğu şimdiden garantiledi.

bu da benim kadrom farketmişsinizdir çok sağlam değil ama takım oturdu herhalde yoksa başkası bu kadroyla bir şey yapamaz

harbi beyler şu tokenler nası oluyor o anketler falan denedim bi sey olmadı nedir bunun yolu :D

ben resim yüklemek istiyorum..dosya çok büyük diyor en fazla 200mb alıyormuş... benimkiler 350 700 arası.. nasıl yapacam...

• hideman token için işe yaramıyor bende yada ben yanlış yapıyorum bana başka ip değiştirme programı söyler misiniz ? birde resimli anlatım varsa iyi olur.2. ligteyim 2 açık artırmaya girdim 1ini kazandım.14 tokenim mi ne vardı 4 mü 2 mi ne oldu sanırsam taylandlıyla yarışıyordum pes etti sonra bana arkadaşlık yolladı redettim.Taylandlılar bukadar jetonu nerden buluyor bu arada.ben günde 1 jeton kazanıyorum sponsorla 4 gün girersem 2 ama onlar maşallah tüm taylandlıların jeton çektiğini sanmıyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.