Şimdi Ara

Top Çizgiyi Geçti mi, Geçmedi mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de asıl düşündüren bu kulüp nerelere gidiyo

beşiktaş 90 dk. boyunca gs yi ezseydi bile 3 puan alamayacaktı

nedeni ne hakem ne de başka bişey

bu takımın hamurunda bişeyler eksik
  • piero nedir ya ligtv iş yapacaksa kale çizgilerinede iki kamera ayarlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

benim anlamadığım topun tamamının geçmesi gerekliliği.
    yani oranla %75'i geçse bile gol değil, yada %90'ı öylemi.

Futbolun kuralı bu, sadece gol değil, taç, aut vs. . topun %100 ü geçecek. .

Gol değil boşuna tartışmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

@ilkerinanç

aynı şekilde mantık yürütene mi

ben bilgisayar programı ile yaparım diyorum. kim aynı şekilde mantık yürütüp gol olduğunu ispatlayabiliyor?

gölgeden gol tayini mi aynı oluyor? başka yol var da ben mi bilmiyorum?

çırpındıkça rezil oluyorsunuz.

Yaw boş boş konuşup duruyorsun 2 saattir bişeyler sıkıyorsun

O yazdığın cad ve shop programlarını 5-10 yaş grubu çocuklar bile kullanıyor artık neyi ispatlamaya çalışıyorsun ?
    Burda kimse yaparım ederim çizerim bozarım dememiş ve demiyor (emin ol birçok kişide o programları kullanmayı biliyor) bi sen bütün mesajlarında yok yaparım yok ederim vs vs konuşup duruyorsun.
    Madem yaparsın ayrıntılı olarak YAP ve kanıtla burdaki herkeze hadi birçok kişi burada ayrıntılı bir döküman bekliyecek senden şimdi.

Karar doğru veya yanlış gol verilebilirdide verilmeyebilirdide hakemler ikilemde kaldılar ve vermediler yapacak bişey yok...

• Bu pozisyonun çizgiyi geçip geçmemesini hakem net olarak görüp analiz edemez ama Topala yapılan hareketin penlatı olduğunu uzak köşe tribündeki adam bile görüp penaltı derdi.

Recep ivedik bile adama öyle sarılmıyor
  • o değilde biri 3 boyutlu görebilen demiş. gözlerinizi upgrade ettirdiğiniz bir yer mi var ?
  • Karar verilmiş, maç bitmiş, puanlar dağıtılmış.
    Halen kim kime neyi ikna etmeye çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

tamamı geçmedi. zaten itiraz bile etmediler herkes çizgide olduğunun farkındaydı.

İtiraz etme Bülent ve Hagiden yadigar Galatasaray adetidir.
  • Top çizgiyi geçti veya geçmedi olarak yorum yapanlar kendilerini komik duruma düşürüyor. Pozisyon'u net olarak görebileceğimiz bir kamera açısı olmamasına rağmen neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamış değilim. Top'un çizgiyi geçtiği az çok anlaşılıyor ama tamamı geçti veya geçmedi diyebileceğimiz bir görüntü yok ortada. Bilgisayarla hazırlanmış görüntüler'e göre yorum yapıp, geçmedi demek de etik değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Top Çizgiyi Geçti mi, Geçmedi mi ?

Topun gölgesine dikkat...

perspektif bilmeye bile gerek yok; top üst direkten 0,5-1m aşağıdayken tabii ki gölgesi orada olur. top yerdeki çizgide olunca da gölge 3 metre içerde olur, o da mı gol olur? gol veya değil, sadece şuursuzca bakmasak yeter!

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Bu pozisyonun çizgiyi geçip geçmemesini hakem net olarak görüp analiz edemez ama Topala yapılan hareketin penlatı olduğunu uzak köşe tribündeki adam bile görüp penaltı derdi.

Recep ivedik bile adama öyle sarılmıyor

Bırak bizim ülkeyi avrupa da bile o tür pozisyonlar da penaltı vermiyorlar penaltı olduğu halde. Dün ona penaltı verseydi çok büyük tartışmalar olurdu. Her maçta en az 2 tane bu şekilde pozisyon oluyor.

• quote:

http://img63.imageshack.us/img63/4341/adsz2vx.jpg

bu top çizgiyi geçti mi?

gol görmek istiyorsan bir zahmet özerin çıkardığına bak.

not:resim zhirkov'dan çalıntı

Hocam Fenerbahçe ne yaptı sana bu kadar anlamıyorum. Lafı illa Fener'e sokma sevdası neden? İlla örnek vereceksen 45 cm içeri girmiş topu gol olarak vermeyen hakemi göster...Ama pardon bu işine gelmez...

• Hakem golü nası vermedi ama... Hırshırs.gif
  • Ardanın geçen sene İnönüde kornerden attığı da gol o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhirkov
    Ardanın geçen sene İnönüde kornerden attığı da gol o zaman

2 sene önce Gs ofsayttan 2 gol attı. Boş penaltılar verildi geri verin şampiyonluğu.

bendahauzağaişerim.gif
  • Piero cihazına göre mehmet topal toraman tarafından resmen darp edilmiş.Piero cihazı toramanın 6 ay hapse girmesi gerektiğini söylüyo iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

http://img63.imageshack.us/img63/4341/adsz2vx.jpg

bu top çizgiyi geçti mi?

gol görmek istiyorsan bir zahmet özerin çıkardığına bak.

not:resim zhirkov'dan çalıntı

Hocam Fenerbahçe ne yaptı sana bu kadar anlamıyorum. Lafı illa Fener'e sokma sevdası neden? İlla örnek vereceksen 45 cm içeri girmiş topu gol olarak vermeyen hakemi göster...Ama pardon bu işine gelmez...

İşte.

• Metin Şentürk: "Ben bile gördüm gol değildi!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Topun gölgesine dikkat...

tam ben de bunu yapmaya hazırlanıyodum dedim kim uğraşacak

Arkadaşım bilmem farkındamısın ama o topun gölgesinin kale direğinin üstünde olması için topun ya kaleden 1 metre kadar dışarda olması lazım ya da üstten auta gitmesi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.