Şimdi Ara

'Too Big To Small' DİKKAT DOLANDIRICI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ olun arkadaşlar. Hafta içi gerekli işlemleri başlatacağım. Sadece o kişiyi bulmam bana yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden knight'la ilgilendiğim zamanlar bilişimden çok başı ağrıyan görmüştüm 50-100 tl için işlem başlatırsan geleceğinden olacağı kesin adamın ama değer böyle başlar küçük yaşta başını ezmek lazım yak geleceğini normalde knight online'da da item ve hesap satım işlemi yasak fakat online satışta nitelikli dolandırıcılığa girdiğinden işlem yapılacaktır hakkında emin olabilirsin kolay gelsin biraz uğraşıcaksın ama üşenme uğraş derim

Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_

Eskiden knight'la ilgilendiğim zamanlar bilişimden çok başı ağrıyan görmüştüm 50-100 tl için işlem başlatırsan geleceğinden olacağı kesin adamın ama değer böyle başlar küçük yaşta başını ezmek lazım yak geleceğini normalde knight online'da da item ve hesap satım işlemi yasak fakat online satışta nitelikli dolandırıcılığa girdiğinden işlem yapılacaktır hakkında emin olabilirsin kolay gelsin biraz uğraşıcaksın ama üşenme uğraş derim

Pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum. İşim çıkmazsa eğer işlemleri başlatacağım.

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: Nick degisimi

quote:

bu gibi konularda savcılık ne yapıyor bilen var mı? bence sana güle güle derler

Ağır cezaları var. Forumda da mevcut örnekleri...

iyide oyunun kurallarına göre hesap satışı yasak, sen satışı yasak olan bir şeyi alıp birde dolandırıldım diye gidince komik olmaz mı ya

daha once basınıda çıkmıştı bu tür haberler aynı böyle dolandırıcılık olayında savcılık el atmıştı araştırsam bulurum haberi ama pek uğraşasım yok. eğer kaybedilen para ciddi bir rakamsa bence savcılığa başvursun arkadaş hem böylece bu üç kağıtçılar eskisi gibi cirit atamazlar.

• Hesap satımı ve alımı yasaktır bundan dolayı seni mağdur görmüyorum . Ayrıca satın aldığın hesabın her zaman geri alınabiliceğini unutma sonuçta adamda bilgileri var , sana ders olur güvenmediğin kişilerle alışveriş yapmassın .
  • Bir fiilin suç teşkil etmesi için belli bir ağırlığının olması gerekir. Nitekim bilişim suçlarında son yıllarda güzel bir ilerleme katedildiğini söyleyebilirim. Ancak 50 TL için dolandırıcılık suçunun ağırlaştırılmış halinin uygulanıcağını zannetmiyorum. Nitekim bilişim suçlarını içeren TCK 525. madde bulunmakta. Nitelikli dolandırıcılık değil bu madde uygulanır bir ihtilaf çıktığında. Hukuk öğrencisiyim uygulamayı çok iyi bildiğim söylenemez daha çok teorik bilgilerim var adliyeye gittiğinde yetkili bir savcıyla durumu anlatıp daha kesin bilgiler öğrenebilirsin. Hatta yanlışım varsa beni de bilgilendirirsen sevinirim, benim de faydama olur. Adaletin gerçekten yerini bulması dileğiyle.
    Son olarak eğer 18 yaşından küçüksen ya da ergin kılınmadıysan yasal temsilcinin izni gerekir dava açabilmen için. O kişiyi bulmam yeter bana yorumunun umarım onu bir bulsam nasıl benzeticem anlamında olmadığını umut ediyorum. Bu kadar hukuka bel bağladıktan sonra yakışmaz ve zaten id e kim girmiş hangi ip den ne zaman bunlar araştırılıp bulunucak en karmaşık ihtimali internet cafe olacak ki onlarda da artık rahatlıkla tespit edilebiliyor.
    Edit: Hesap alım satımı suçtur diyen arkadaşlar TCK nunda suçlar bir bir sayılmıştır ve League of Legends oyununda hesap alım satımı suç teşkil eder diye bir madde bulunmamaktadır yani suç değil olsa olsa riot yetkililerin koyduğu kurallar çerçevesinde yasaktır. Riotun yasağı dolandırıcılığa maruz kalmış birini koruyacak savcıyı pek de alakadar etmez. Riot kendi yaptırımını uygular(talep olursa) savcılık ise SUÇ ile ilgilenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyanbjk -- 24 Kasım 2013; 0:38:03 >

• Savcılığa versende birşey olmaz. Söz konusu oyun hesabının satışı yasak. En fazla hesap süresiz banlanır.

quote:

quote:

iyide oyunun kurallarına göre hesap satışı yasak, sen satışı yasak olan bir şeyi alıp birde dolandırıldım diye gidince komik olmaz mı ya

aynen bence sende suçllusun diyip riota tazminat ödetirler

EDİT:Hukukçu arkadaşı şimdi okudum bende bilgilendim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcokan9 -- 24 Kasım 2013; 0:56:24 >

• quote:

quote:

quote:

Oyun kuralları anayasamızda geçiyor mu? Düpedüz dolandırıcılık işte.

• _____________________________
    If you place your hopes in anything, they will be betrayed.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • _____________________________
  • İşlerim dolayısıyla işlemleri başlatamadım. Güncel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Böyle adamlara nasıl güvenebiliyorsunuz şaşıyorum.

TED University
    Faculty of Engineering

o---------------------------------------o
  • quote:

İşlerim dolayısıyla işlemleri başlatamadım. Güncel...

Rütbesine falan bakaydınya. Neyse başlatıca yazarsın.

Orijinalden alıntı: Too Big To Small

Ortada büyük bir oyun dönüyo genşler

Ne oyunu dönüyor? Adamı dolandırdığını söylüyor konu, tek yazacağın bu mu?

Orijinalden alıntı: Shateiel

quote:

Orijinalden alıntı: Too Big To Small

Ortada büyük bir oyun dönüyo genşler

Ne oyunu dönüyor? Adamı dolandırdığını söylüyor konu, tek yazacağın bu mu?

Kendini mesajlarda ele verdi zaten isteyen olursa ss atarım. Telefon numarası falan her şeyi elimde ama o olmayabilir çünkü bu hesabı da çalmıştır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.