Şimdi Ara

Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geliştirici: Robomodo
    Dağıtıcı: Activision
    Tür: Spor
    Platform: Xbox 360, PlayStation 3
    Multiplayer: Var
    Duyurulma Tarihi: 11.12.2011
    Çıkış Tarihi: 18 Temmuz 2012

"Shred ve Ride oyunları ile bir türlü bekleneni veremeyen Tony Hawk serisi, özüne geri dönüyor ve oyuncuları serinin eski yapımları ile bir kez daha selamlıyor. PS2'de oldukça ses getiren Pro Skater serisi yenilenmiş çözünürlüğü ve özellikleri ile bir kez daha karşımıza çıkıyor." BSC

Bölüm Listesi:
    - Warehouse
    - School 2
    - Mall
    - Phoenix
    - Hangar
    - Marseilles
    - Venice

Ekran Görüntüleri:
     Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)  Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)
     Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)  Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)  Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)  Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)
    [Kunye=1497-5]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebedidevlet -- 3 Ağustos 2012; 20:40:28 >

• PS2 sürümünde online desteği de vardı. Yeni nesil grafikler ve online desteği ile super olur bu oyun.
  • Tony Hawk serisini çok seviyor olsamda asla Skate serisi kadar gerçekci değiller hep arcade bir oynanışı var ve öyle de devam ediyor.
  • 3. oyunu az oynamadım PS2 de. Türünün en iyisidir hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

3. oyunu az oynamadım PS2 de. Türünün en iyisidir hala

Kesinlikle katılıyorum.İnşallah bunda da o tadı alabiliriz..
  • bir ara kaykayı bile almayı düşünmüştüm, tepki süresi iyi değilmiş ama vazgeçmiştim...
  • Kutulu yerine keşke Arcade olarak çıkarsalar daha iyi olurdu.Kaykay oyunlarında artık kimse Skate serisinin eline su dökemez.

Edit : Wikipedia'da , 2012'nin 3.çeyreğinde Xbox Live ve PSN'de Arcade olarak çıkacağı yazıyor hemde 1200 puanmış.Ne kadar doğru bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 24 Ocak 2012; 1:00:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tony Hawk's Project 8
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay süper haber en son project 8 i oynamışyım xbox ta
  • Skate 3 alın rahat edin hocam
  • Remake oyunlar arasında harbiden Remake diyebileceğim Halo Combat Evolved'dan sonra Tony Hawk geliyor.Screenler doğruluyor bunu.

Skate'de müthiş başarılı bir oyun lakin Tony Hawk'a gönül bağımız var yıllardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Remake oyunlar arasında harbiden Remake diyebileceğim Halo Combat Evolved'dan sonra Tony Hawk geliyor.Screenler doğruluyor bunu.

Skate'de müthiş başarılı bir oyun lakin Tony Hawk'a gönül bağımız var yıllardır

orası öyle :D ps1'deki ilk oyunlarımdan biriydi
  • Ben ilk THPS2'yi tesadüfen demosunu deneyerek tanımıştım ve aşık olmuştum oyuna. Favorim odur hâlâ

• Skate 4 çıkmayacak mı acaba ?
  • Skate 4 yeni nesile çıkar artık.
  • Tony Hawk HD'nin İlk Oyun İle Kıyaslaması

• Tony Hawk Pro Skater HD'den Yeni Görseller

Serinin Playstation 2'ye çıkan ve tartışmasız en çok ses getiren oyunlarından Tony Hawk Pro Skater'in HD sürümüne yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Oyundaki bölümleri ve mekan tasarımlarını görme imkanına eriştiğimiz yeni ekran görüntülerinde karakter detaylandırmaları da bu tip bir oyun için yeterli gözüküyor. Grafik kalitesi konusunda yeniden gözden geçirilmiş şekliyle gelecek olan THPS HD'nin göze batmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Yayınlanan görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz. Oyun yaz aylarında Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak.

Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)  Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)  Tony Hawk's Pro Skater HD (ÇIKTI)

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Tony_Hawk_Pro_Skater_HDden_Yeni_Gorseller-25270.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebedidevlet -- 5 Mart 2012; 23:01:32 >

• olay budur ya
  • süperrr
  • Tony Hawk Pro Skater HD'den 10 Yeni Görsel

VGA töreninde duyurusu yapılan Tony Hawk pro Skater HD, eski yapımları yenilenmiş grafiklerle karşımıza çıkaracak. Bir HD yapımdan çok daha fazlasını karşımıza getirecek olan oyun her yayınlanan video ve görselleriyle de bunu kanıtlıyor.

Serinin önceki oyunlarından doğan hayal kırıklığını gidereceğine inandığımız pro Skater HD için bugün 10 yeni ekran görüntüsü yayınlandı. Yayınlanan bu ekran görüntülerine baktığımızda grafikler ve tabi ki parkurlar dikkatimizi çekiyor. Henüz çıkış tarihi belli olmayan oyunun bu görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

• Oynanış videolarını izledim. Hareketleri çok donuk geldi kaykaycıların. İlk oyunu hiç oynamadım; bu yüzden ikinci oyunun HD'si daha hoşuma giderdi. Oyunun ismini de düzeltebilirsek çok iyi olacak. (Tony Hawk's Pro Skater HD)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.