Şimdi Ara

Tony & Guy kuaföre giden var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
10.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada yarın gitmeyi planlıyorumda , kesim ve fön ücretleri ne kadar ? ögrenciye indirim var mı

• Bu ne oluyor ?
  • Sitesine baksana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Sitesine baksana.

sitesini bulamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Sitesine baksana.

sitesini bulamadım ki

Google yazınca ilk sırada çıkıyor ben şuan denedim dediğim gibi ilk sırada çıktı.

• TONI&GUY doğrusu da, ben daha bugün gittim, ankarada bir sürü kuaför denedim ucuz pahalı. parisli cemili bilirsin uzun süre gittim ama tırt. toni guydan çok memnunum.

kesim 45 lira.
    bugün kesim fön tarama yanaklara ağda yaptırdım bi de mess up wax aldım 83 lira verdim. (messup zaten 38 lira)

çok kaliteli iş çıkarıyolar cidden, erkeğin tipini en çok etkileyen şeyin saç olduğunu düşünürsek ben verdiğim paraya acımıyorum bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: b-broker

TONI&GUY doğrusu da, ben daha bugün gittim, ankarada bir sürü kuaför denedim ucuz pahalı. parisli cemili bilirsin uzun süre gittim ama tırt. toni guydan çok memnunum.

kesim 45 lira.
    bugün kesim fön tarama yanaklara ağda yaptırdım bi de mess up wax aldım 83 lira verdim. (messup zaten 38 lira)

çok kaliteli iş çıkarıyolar cidden, erkeğin tipini en çok etkileyen şeyin saç olduğunu düşünürsek ben verdiğim paraya acımıyorum bu konuda

Etilerde varmış. Cidden o kadar iyi mi ? Bir kere paraya kıyıp deniyim diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafan çok güzelmiş, güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

TONI&GUY doğrusu da, ben daha bugün gittim, ankarada bir sürü kuaför denedim ucuz pahalı. parisli cemili bilirsin uzun süre gittim ama tırt. toni guydan çok memnunum.

kesim 45 lira.

bi kere dene en azından benim saçımı adam edemiyor her kuaför belki de o yüzdendir, farklı bişey bulamazsan bana sövme de :) denersen pişman olmazsın en azından o kadarını garanti ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

kesim 45 lira.

bi kere dene en azından benim saçımı adam edemiyor her kuaför belki de o yüzdendir, farklı bişey bulamazsan bana sövme de :) denersen pişman olmazsın en azından o kadarını garanti ederim

Ne sövmesi arkadaşım, zorla götürmüyorsun ya. Yazın önemli bir mevzum var, ondan evvel giderim.

• 45 lira olm gitme
  • gitme çok kotu fpside çok kotu
  • quote:

kesim 45 lira.

hocam saçtan anlıyorlar mı?yani ben uzun saçlıyım berbere gitmeye korkuyorum güvenebilir miyim ki bunlara?

• O ne lan Tommy Gun gibi Veya daha da beteri Tony Gay gibi
  • Bu nasıl bi başlık lan?

• Oo kafan çok güzelmiş toni gaya gidip bi kesime 45 lira veren gardaş.

• Ben bi ara gidiyodum hocam Ank da. ama baktım hiç bi fark yok bir daha gitmedim. madem çok para vercez o zaman fark görmek lazım. ama yinede deneyin bir kere severseniz devam edersiniz.
    (yanaklara ağda yaptıran arkadaş tonı de ekstra herşeye para alırlar siz 45 kesim parasından başka ödememişiniz nasıl oldu o iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Ben bi ara gidiyodum hocam Ank da. ama baktım hiç bi fark yok bir daha gitmedim. madem çok para vercez o zaman fark görmek lazım. ama yinede deneyin bir kere severseniz devam edersiniz.
    (yanaklara ağda yaptıran arkadaş tonı de ekstra herşeye para alırlar siz 45 kesim parasından başka ödememişiniz nasıl oldu o iş?

ben de şaşırdım kıyak geçti herhalde diyip hiç ses etmeden uzaklaştım hemen :D
  • Hocam gidin ve görüşlerinizi buraya yazın. Bende sürekli görüyorum düşündüm ama 45TL vermek istemedim. Hayatta bi kere denemek lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Ben bi ara gidiyodum hocam Ank da. ama baktım hiç bi fark yok bir daha gitmedim. madem çok para vercez o zaman fark görmek lazım. ama yinede deneyin bir kere severseniz devam edersiniz.

ben de şaşırdım kıyak geçti herhalde diyip hiç ses etmeden uzaklaştım hemen :D

çok iyi yapmışsın. Konuyu açan kardeş madem talebesin sana sölüyüm kafana şundan kullanıyım bundan kullanıyım derse ekstra olup olmadığını sor.
    Ben hatırlıyorum bana bişey demişti sürüyüm diye bakım yapıyomuş adını hatırlamıyorum ne kadar o dedim 20 TL dedi. Bilgin olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.