Şimdi Ara

konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 31 Temmuz 2025; 2:22:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kazanacak mısın? Ne kazanacaksın? Ayrıca bundan bize ne? Bak burada ne adamlar var doktoru, avukatı, mühendisi, ticaretle uğraşan sermaye sahipleri... Hiçbirinin böyle birşey yazdığını gördün mü? Açıkçası sen çok kompleksli birisin. Eziklik var galiba. Senin sorunlarının tedavisi burada değil. Bak tonla paran varmış tipin bozuksa estetik yaptır, psikolojin bozuksa doktora git kendini düzelt. İşten de çıkarmışlar tazminatı vermişler daha ne istiyordun? İnsanları darlama.

Bak bizim mahallede bir eleman var. Çocuk 22-23 yaşında kurye. Ailesi buna ev aldı, kuryelikten yemedi içmedi para biriktirdi. Eleman bana sürekli şu kadar param var bu kadar param oldu diyordu. Bir gün dedim ki ben bunu niye çekiyorum? Başka hiç kimsede böyle birşey görmedim şu kadar param var bu kadar var diye söyleyen olmamıştı. Baktım bir tane arkadaşı yok seveni yok anca yaşıtı akrabalarıyla takılıyor. Kız arkadaş desen gelip geçici hepsi toksik insanlar. Kendi neydi ki kız arkadaşı ne olsun? Yani sevilesi biri değildi. Millet bununla muhattap olmamakta uzak durmakta haklıydı. Bende sepetledim. Sanki bu cimrinin parası olunca insanlar saygı duyacak ve sevecek sanıyordu. Oysa senin paran varsa başkasının senden çıkarı yoksa seni sevmez ki. Kompleksli, sorunlu insanlardan uzak durulur. Uzak durmak en iyisidir yoksa kendi toksik ortamına çeker. Buna hiç gerek yoktur.

İşte senin bu yazdıklarına bakarak seni de ona benzetiyorum. Kendini kanıtlamaya mı çalışıyorsun? Senin kriptodan para kazanman kimin umurunda ki? Yaptığında bir halt olsa. Altı üstü kripto al sat. Destan gibi anlatıyorsun. 2016'dan beri borsadayım bu işlerden zengin olan azdır. Fakir fukara olsan bize ne zengin olsan bize ne? Kazanacağım falan diyorsun kazanıyorsan kazan ne yapalım yani? Seni gerçek hayatta kimse tanımıyor.

Senin burada yazdıklarını dinleyen, ilgilenen sosyal hayatta kimsen var mı? Olduğunu hiç sanmıyorum. Olsaydı zaten buraya bu kadar yazmazdın neredeyse bakkala gitsen konu açacaksın. Bu da kimsesizlik göstergesidir.

Baba parasıyla mersedes alandan sana ne? Var ki alıyor. Herkesin hayatı kendine. Sen onu sorgulayamazsın. Bak bu hayat böyle geçmez. Demek seni çeşme, bodruma götürseler gördüklerinden hastanelik olacaksın. Sağından porsche solundan ferrari geçecek. Evinden 20 km öteye yürüyerek, otobüsle, arabanla gidebilirsin. Arabayla giden çabuk ve yorulmadan gider, sen yürüyerek gittin diye çektiğin sıkıntı kimsenin umrunda olmaz sonuçta aynı yere ulaşıyorsun.

Burası senin twitterın mı? Ne aldın ne sattın paran var mı bundan bize ne? Burada kim senin arkadaşın ki?

Bak bazen senin gibi arkadaşlar foruma dadanır ikide bir konu açar sanki burada samimi arkadaşları varmış gibi herşeyi anlatır. Bu tamamen ilgi eksikliğinden oluyor. Burada o ihtiyacını karşılayamazsın.

Tonla param var diye konu açarsan böyle cevap alırsın. Hepsini boşver bunu bir kafede arkadaşlarına söylesen yüzüne demezler ama görgüsüz ayıya bak aklınca hava atma çalışıyor diye içlerinden söylerler. Ayrıca sana göre gereksizse başkasına göre gereklidir. Ben bayağı zengin insanlardan bile tonla param var diye laf duymadım tabi hiçbirisi sonradan görme değildi.

Bu arkadaşın şişko kıza takıntısı var bir türlü unutamıyo yazmaya cesaret edemediği için aklı sıra mesajları burdan vermeye çalışıyo bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı mantığı ama maalesef kullanılıp bir kenara atıldığının farkına hala varabilmiş değil ve üzülerek söylüyorum acınacak haldesin zero kardeş yolun yol değil
  • İhtiyac yoksa gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle; bir ürün kullanılamaz ve tamir edilemez duruma gelene kadar onu kullanmaya ve hızlı tüketimi teşvikleyen kapitalist sisteme karşı koymaya devam !...  

• Ben de almıyorum. Android telefon alıp 4-5 yıl kullanmak neyime yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon patlayana kadar devam

• Gerçekten tonla parası olan birisi tonla param var deme ihtiyacı duymaz :)

• dsaewq D kullanıcısına yanıt
    İhtiyacı duymadım, olanı söyledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    9 yıl önce açıldı
    konu silinebilir
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tonla parası olan adamın burada ne işi var

• FarukGöksen kullanıcısına yanıt
    Niye olamaz mı?

• Olmaz. Olsada bu tarz bir konu açmazdı heralde. ' tonla param var ' ne demek toplum içinde, deli ben deliyim demez.

• FarukGöksen kullanıcısına yanıt
    Valla ben deliyim. Deli olduğumu biliyorum ama deliler deli olduğunu bilmezmiş? Delice değil mi?

• çok önemli değil telefon değiştirmen. Bu dünyada hiç bir şey önemli değil. para sadece yaşamını sürdürmek için. 100 sene de geçecek 1000 senede geçecek. sadece çok sevdiğin yakınların önemli. onlarla vakit geçirmek daha önemli.

• Vakitten kazandıracak her şeye para verebilirim ekimdeki tekefon 1 saatte şarj oluyorsa yeni tekefon 10 dakkada şarj oluyosa alınır
    Yapay zeka uygulamalarina bellek yetmiyorsa alınır
    Kamerayla ilgili bir işiniz varsa alınır gibi gibi

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Şahsen çok hızlı şarj olan bir şeye para vermem veya katlanan bir şeye. Tonla mühendislik sorunu ve hatası oluyor.

Bunlar genelde piyasaya hızlıca sürülen ürünler olduğundan çoğu kalite testi havada kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B048CF933

Şahsen çok hızlı şarj olan bir şeye para vermem veya katlanan bir şeye. Tonla mühendislik sorunu ve hatası oluyor.

Bunlar genelde piyasaya hızlıca sürülen ürünler olduğundan çoğu kalite testi havada kalıyor.
    Katlanan bir şey zaman kazandırmıyoki şarj sureleri en yaygın markalarda da o seviyelere geldi zaten

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt
    Çok hızlı şarj iyi değildir.

Yüksek amperde ne kadar şarj ederseniz pil ısınır ve pilin kimyası bozulmaya başlar içinde olan tepkimelerden kaynaklı.

Yani 10 dakikada şarj oluyor demek uzun vadede aslında pilin ömrünün hızlı biteceği anlamına gelir.

Lion veya lipo piller bu konuda dayanıklı değildir özellikle lipo pilleri çoğu marka kullanmaya başlamış ve lionlardan daha az dayanıklı olduklarından pilin aşınması artacaktır.

Yani bu sizin tercihiniz saygı duyarım ancak benim tercihim daha çok uzun vadeli kullanıma dayalı.

• Pek ihtiyacım yok hocam. Bir ara yedek telefon düşündüm sonra gereksiz dedim.

Yani telefonu tuvalete falan sokmuyorum veya su yiyecek şeyler yapmıyorum 1 kere bile servise gitmedi çok şükür.

Ekranı ilk gün aldığım koruyucu camla kullanıyorum. Yani telefonu düzgün kullanırsanız telefon uzun ömürlü gidiyor. Bu telefonda bir kere bile oyun oynamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 17 Temmuz 2025; 19:10:5 >
  • Bu bilgiyi ne yapalım 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.