Bunun densizlikle bir alakası yoktur burada eleştirdiğim konu aslında gereksiz para harcaması yapmaktı. Fakat olay başka yere evrildi. Şimdi birisinin çok param var bunu alabilirim ancak almak istemiyorum demesiyle, benim buyum var şuyum var sen bunu alamazsın demesi arasında çok fark vardır. Ben kimseye böyle bir ithamda bulunmadım. Densizlik şöyle olur. BAK BENİM FERRARİM VAR SEN ALAMAN, SEN BİNEMEN. Bu densizliktir veya şu: Andrew tate: Bazı insanlar bugattimin rengini sevdiğini veya sevmediğini söylüyor ben de onlara peki senin bugattinin rengi ne diye soruyorum. Bu densizliktir. Ben size alamazsınız veya küçümseyici bir bakış mı attım hayır. Bu densizlik değildir. Aynı performansı lütfen ferrarisi veya lambosu olan birisinin camına yapışarak yapmanızı tavsiye ederim. |
konu silinebilir (3. sayfa)

-
-
Paran vardır yoktur bilemem ama sonradan görme olduğun kesin. Allah daha çok versin de daha çok görgüsüz ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonradan görme değilim.
Kimseye hava atma amacım yok benim bu olayı siz oraya çekiyorsunuz.
Derdim hava atmak olsa gider alırım sen yapaman sen alaman derdim ego tatmini yapardım. Boş yapıyorsun.
-
üst ve orta-üst kesimde telefon bi sınıf göstergesi değil herkeste güncel apple telefon var zaten. alt-orta sınıfta bu etiket aracı oluyor
-
Tonla param var diye konu mu açılır? Kusura bakma da görgüsüzsün. Zaten her yaptığını, her maddi meseleyi buraya yazmandan belli.
-
Yav he aynen çok görgüsüzüm o kadar görgüsüzüm ki insanları aşağılıyorum.
Şu sözlerin onda birini başkaları için söylemediniz forumda.
Senden ahlak dersi alacak değilim. Görgüsüz birisi değilim.
Konunun anlamını bile başka yere çekip duruyorsunuz. Tüketim beni cezbetmiyor demek istedim SON GORGOSOZSONe döndü olay.
Ben niye size hava atayım? Gereksiz harcamayı eleştiriyorum.
Beni görgüsüzlükle suçlamanız aslında kendi bakış açınızdaki sorunları yansıtıyor olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 18 Temmuz 2025; 9:17:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Demek ki bazıları tasarrufu görgüsüzlük sanıyor. İlginç... Bu kadar basit bir konuda bile kompleksli yaklaşanları görmek üzücü.
Tam olarak kaç ton bu para, 0,000 diye başlamadığını ümit ederek soruyorum.
-
Dolandırıcı olduğunu düşünüyordum harbiden öyleymiş tonla paran varmış da telefon almıyormuş
???
Ne dolandırıcısı kardeşim? Neyden bahsediyorsun sen?
Kimi dolandırmışım bunu açıklar mısın? Kriptoda kendi saf emeğimle işlem yapıyorum.
Dolandırıcı olsam gider coin önerirdim, benden coin istemeyin diyorum kaç sefer forumda.
Borsa bile önermiyorum artık gidin kendi araştırmanızı kendiniz yapın diyorum. Kanıtın varsa çıkar göster. Ben kimseyi dolandırmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 18 Temmuz 2025; 9:49:30 >
Cidden konu amacından fazlasıyla sapmaya başladı, topluca iftira, hakarete dönmeye başladı.
Görgüsüzdük şimdi dolandırıcı ilan edildim. İki dakika sonra birisi gider militan ilan eder bu gidişle.
Cidden siz çıldırmışsınız.
Konuda 10 - 15 yıllık üyeler neler söylemiş nelerrrrr neden bana takıldınız ? Burnuma kötü kokular geliyor
Aynı şeyi baba parası yiyip sağda solda forumda baba parasıyla aldığı arabayla hava atan elemanlara söz etmezler.
Ya ben size açık ve net bir şey diyeyim birisinin bir şeyleri başarmasını siz çekemiyorsunuz.
Kriptodan batmam için topluca duaya bile çıkarsınız siz.
Fakat ben tasarrufu mantıklı gördüm diye görgüsüz oluyorum.
Kardeşim git bana çıkar göster kimi dolandırmışım. Bir iddia atıyorsan arkasında dur. Yok öyle koku aldım demekle olmuyor.
Birini dolandırdıysam git beni cimere ver tamam mı?
Boş boş konuşup durma.
Araba var ama değil mi gerçek koltuğuna oturuyorsun, onlar insanları dolandırmıyor.
Siz hayallerinizle insanları dolandırıyorsunuz, hani neyiniz var ? Kendinize telefon bile alamamışsınız bir de bunun güzellemesini yapıyorsunuz?
İnsanlara hayal satmak dolandırıcılıktır
Kimseye bir şey satmıyorum.
Kendim yatırım yapıyorum, forumda gidin şu ürünü alın mı dedim?
Ben kimseye bir şey satmıyor ve pazarlamıyorum. Yatırımımı kendim yapıyorum bunun herhangi bir yerinde dolandırıcılık yok.
Benim derdim paramı büyütmek, zamanı gelince istediğimi alırım.
Telefon almakta ne var veya araba almakta?
Cidden çekemediğinizi düşünüyorum. Topluca linçlemeye gelmek için fırsat kolluyorsunuz. Dediğim gibi kanıt bekliyorum bana lafı dolandırma.
Birini dolandırdıysam git cimere ver beni. Kimseye hayal satmıyorum, risklerden bahsediyorum, buranın kolay bir yer olmadığını söylüyorum zaten.
Dediğim gibi kanıt bekliyorum sizden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 18 Temmuz 2025; 10:3:32 >
Ama alamamışsın yok, yapmamışsın, adım atmamışsın. Yok hayallll. Umarım evli değilsindir, çocuklarına üzülürdüm
Bu çocukların senin gibi babası olmasını istemezdi.
Neyine hayal kardeşim?
Ben risklerimi biliyorum, bir bilgim var ki buna göre hareket ediyorum.
Gerçeği oradan parayı çekmeye başladığımda siz yine bana dolandırıcı dersiniz.
Boş yapma kardeşim. Kendi araştırmamı yaparak ilerliyorum. Hayal dediğin şey ancak kumarhanede olur. Ben kumarhanede değilim.
Yeni telefon almak veya araba almak bir başarı değildir. Bunu başarı görmek ise tam anlamıyla sonradan görme olmaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 18 Temmuz 2025; 10:11:23 >
İnanmıyordum o kadar olmaz diyordum ama konuda diğer arkadaşlar haklıymış. Hayallerinizle başarılar dilerim.
Ben gittiğim yolun nerede sonlanacağını biliyorum.
Elimde bir harita var ve buna göre hareket ediyorum.
İstediğiniz kadar dalga geçip iftira atıp itibarsızlaştırmaya çalışın. Ben ilerlemeye devam ediyorum. Dediğim gibi dolandırıcılık yaptığıma dair sizden hala kanıt bekliyorum. İddianızın altını doldurun lütfen.
Bunun hayal olmadığını çoğu kişi anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 18 Temmuz 2025; 10:16:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X