< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tonguç harici tyt fizik kanalları (2. sayfa)

-
-
Eleyesim geldi şuan fiziği toptan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam vip fiziğin tyt çekap tekrar videoları nasıl Biliyor musunuz? Ve bu özcan aykını hiç dinlemedim neden öneriliyor farkı nedir sizce?
Benim 5d-2y civarı geliyor bazılarını eski bilgilerimle yapıyorum konuya hakim olduğunu düşünmüyorum mesrla sıvı basıncı veya özkütleli değişik sorular. Faydalı olur mu tekrar videoları yüzeysel mi gecmişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
Hocam 5e 2 yapıyorsanız ztn çok eksiğiniz olmamalı herkes video izleyince 7 de 7 yapcağını sanıyor deneme çözmeden artmaz netler
Evet hocam çok bariz eksiğim yok. Branş çözüyorum zaten ama çok yoğunlaşmadım o pürüzleri halledip denemeyle ilerleteceğim. Birkaç konuda yetersiz hissediyorum ondan sormuştum.
altuğ güneş iyi
-
Altuğ güneş olabilir
Umut öncül her türlü dinle zaten
ben de barış hocanın özetini izleyip branş denemesi atıcam. Bariz eksik bir konu görürsem altuğ hocadan dinlicem hocam belki bir fikir olur size de
vip yetişir hocam 2x'de 1 haftada erir bile
Video sayısı çok bilemedim
Altuğ güneş 9 ve 10 diye almış ve toplam 260 video
43 saat toplam
2x'de 21 falan
hepsi 5-10dk, daha cok reklam almak için ayırmış hep. reklamlar çekilmez o kadar
Yani bence çok rahat bir tyt fizik kaynağı ile Umut öncül gidebilir
Tavsiye veren herkese teşekkürler
hocam vip fizik mantığını veriyor bence
formül verirken kendi de söylüyor, bu formül müfredatta yok ama yorum yeteneği için veriyor
yani çözdüğü sorular da işlem değil, yorum geneli zaten
altuğ güneş için diyorsanız da ben beğenmiyorum kendisini, konu anlatımı da sıfır birine hitap etmiyor bence. konu anlatımının ilk kısımlarında 11. sınıf hareket ve kuvvete giriyordu
ek olarak da matbaa yok diyip pahalıya kitap satması, daha çok kazanmak için tyt yerine 9-10 ayırması.
daha çok reklam için 10dk'lık videoları kökleyip, reklamlar benden değil demesi çocuk kandırmak gibi
evet hocam uzun biraz, siz kimi izlediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X