Merhaba Samsung 2070 model yazıcm var. Çip resetleyici nereden bulabilirim? |
Toner dolumu ile ilgili herşey (61. sayfa)
-
-
Arkadaşlar intenette satılan toner tozları birbirinin aynısı mı? Xerox marka uyumlu hp uyumlu vs ddemiş samsung marka için alsak uymaz mı bunlar? Sonuçta universal satılan tozlar var fark etmez gibi geldi bana ama?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, bu konuda bir cevap olsa
-
muadil toneri olan çok fonksiyonlu lazer yazıcılar hangilerdir? nerden anlıyoruz mudil tonerli olduğunu?
-
Salam. M?nd? samsunsg scx4321 markalı yazıcı var. Toner dolumu yapmışam. Amma sip siyah çıkartıyor. Bu tonere uyumlu olmayan toz doldurduğum içinmi oluyor yoksa başka bir problemmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun yıllar önce konuşulmuş bir konu ama belki şimdi yine okunur.2010 yılında samsung ml 1660 aldım hala kullanıyorum benim tonerde çipli.ilk toner bitişinden itibaren orjinal toner almadım sağolsun malatya'da bir toner dolumcu (yaşıyorsa Allah selamet versin)ilk değişimimde eve gelince çalışmamıştı pc görmüyordu tekrar götürdüm ve çok ufak bir dokunuşla işi halletti çip sorunu bitti o gün bugün skntı yaşamıyorum.çipin üzerine bant yapıştırdı para bandı dediğimiz şeffaf bant..deneyebilirsiniz
-
Merhabalar
Elimde ricoh su110 marka model yazıcı var .Bilgisayarcıdan toner tozu almak istediğimde samsung uyumlu dedi samsung tozu verdi kullansam sıkıntı olur mu uyumlu mu değilmi nasıl anlarım piyadasada ricoh tozu az bulunuyor
-
Tonerli yazıcılarda muadil ürünlerde sorun olabiliyor.Orjinal ürünleri kullanmakta fayda var.
https://teknodestek.com.tr/toner-veya-murekkep-degistirme-sorunu/
-
Merhabalar her markaya özel toz vardır hepsi birbirinde çalışmaz bazen aynı markanın ürünü olsada çalışmaya bilir Örneğin hp toner tozu alacaksanız makinanız renkli ise normalde alacağınız siyah toner tozu bu makinada kulanılmaz sadece mono yazıcılarda tercih edilir tozları inceleye bilmeniz için size bir site önere bilirim . Aşağıdaki link ile kontrol edebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X