Şimdi Ara

TOMTOM Avrupanin Tutulan Programi (ilksayfadan itibaren okuyunuz) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
9
Favori
103.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    resimler ve de biraz aciklama var sadece..
    hxxp://www.yournav.com/content/s/342/First_meet_with_TomTom_NavCore_7.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navici -- 28 Haziran 2007; 15:17:08 >
  • i-go nun yeni 3D versiyonu daha bir göze hitap ediyor gibi... ama tomtom yinede en iyisi simdilik. Bakalim yenisi nasil olacak.
  • selam arkadaslar tom tom 6 ilgili
    okadar karisik seyler yazmisinizki indir yukle olmuyo
    programi indiriyorum haritayi tanimiyo
    haritaya uygun program indiriyorum oda calismiyo
    simdi sizlerden biri anlayabileceimiz dilden
    program bu------------------------
    ve
    haritalarda bu-----------------------------
    diye bir link berebilirmi?
    ben Emir Kaya arkadasimin verdi´gi linkerden
    Western_and_Central_Europe_v650 1,55GB 15 part indirdim yazik oldu onu calistiracak program bulamiyom
    bu konuda bilgisi olan arkadaslarin cavabini bekliyorum
    yada dedim gibi program bu harita linkler bu diye bir avrupa haritasi yolarsaniz sevinirim
  • arkadasim sen hangi bi cihaza kuracani aciklarsan yani elindeki cihazi bize soylersen ne marka modelini falan bizde sana yardimci olmaya calisiriz
    benim bildigim kadariylan
    tom tom kendi cihazi butun haritalari calistiriyo bilim ben hatta arkadasin tom tom ONE XL aldi
    ona Western_and_Central_Europe_v650 ve eastern europa kartlarini yukledim sorunsuz kullani yor versionu tom tom 6,573 sorun yoktu yani
    Western_and_Central_Europe_v650 bu haritayi PPC de ben tom tom 6,200 sorunsuz kulaniyorum ve de beraberin de eastern europe haritasini da kulaniyorum
    sayet elindeki cihaz PPc isie sana tavsiyem bu tom tom 6,200 asadaki linkden indir kur ve isin gorulsun

kolay gelsin

http://rapid share.com/files/29709768/Desktop.rar.html
    sifre: nieuwewesten.nl

• slm bana su aktive kodu nasil oldugunu söylersen cok sevinirim ve yardimina tessekür ederim.
    eastern europe karti icin. ve tomtom one icin.
  • Arkadaslar gecen gün eastern_europayı kullanarak almanydan Türkiyeye geldim ama kimseye tavsiye etmem cok yanlıs bilgiler var pek güncel degil hem macaristanda hemde diger ülkelerde karıstırdı olmıyan yollarda sago sola dön diyor burda acaba western ve central europa bayagada büyük 1,55gb indirsem o daha mı iyi olur acaba dönüste kullanmak icin en aktuelli acaba o mudur dedim gibi eastern europada türkiyede bulamıyacagınız köy yok ama almanyadan Türkiyeye gelenler icin tavsiye etmem.
  • ilk sayfada var
    !!!!!! aaahh ahh simdi bizim SARAPCI_SAVAS burda olacakti sana detayli bir sekilde anlatirdi nerde nasil bulacagini !!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: EEERRRKKKAAANNN

slm bana su aktive kodu nasil oldugunu söylersen cok sevinirim ve yardimina tessekür ederim.
    eastern europe karti icin. ve tomtom one icin.

• Gecen senede ben gitmistim ayni harita ile. harita ayni güncel olani yok bu meretin.

quote:

Orjinalden alıntı: azrail2005

Arkadaslar gecen gün eastern_europayı kullanarak almanydan Türkiyeye geldim ama kimseye tavsiye etmem cok yanlıs bilgiler var pek güncel degil hem macaristanda hemde diger ülkelerde karıstırdı olmıyan yollarda sago sola dön diyor burda acaba western ve central europa bayagada büyük 1,55gb indirsem o daha mı iyi olur acaba dönüste kullanmak icin en aktuelli acaba o mudur dedim gibi eastern europada türkiyede bulamıyacagınız köy yok ama almanyadan Türkiyeye gelenler icin tavsiye etmem.

• slm senin verdigin linki indirdim ama cod yanlis winrar acmiyor
  • kod yanlis degil sen yanlis yapiyorsun birdaha dene (hepsi kücük harf ve bitisiik yani marcopolo)
    quote:

Orjinalden alıntı: EEERRRKKKAAANNN

slm senin verdigin linki indirdim ama cod yanlis winrar acmiyor
  • Sayin Markopolo,

uzun zamandir siteyi takip ediyor ve her konuyu mutlaka okuyorum,sayenizde navigation uzmani olduk.Benim acizane kücük bir sorum olacakti.Siz ya da baska bir arkadas soruma cevap bulabilirseniz cok sevinecegim.
    Sorum; benim O2 XDA Mini S Pocket PC var, bu alete I Go yüklü ve mükemmel calismakta.(Almanya´da mükemmel calisiyor).Isletim sistemi olarak WM5 bulunmakta.Ben en son olarak tomtom 6,20 ve 6,201 ikisini de ppc ye yükledim.Fakat ikisinde de gps bulunamiyor.Gps ayarlaridan gps alicimi tanittim, hangi port u kulandigimi falan her seyi ayarladim fakat nafile.Sanirim bütün ayarlarini yaptim, fakat yine de gps sinyali bulunamiyor, ayrica heryerde denedim.Acik alan, güzel hava...Normalde I go evin icinde bile cok güzel cekmekte.Bir türlü sorunu bulamiyorum.
    Yardimlarinizi bekliyorum.Tesekkürler...
  • arkadaslar artik cok hazirci olmussuk eger 1 sayfa geriye dogu donup de okumus olsaydiniz
    AKTIVASION kodunu gorrurdunuz nasil olcagini lutfen forumda biraz dolasin okuyun orenin biraz
    asagida sas-sas kardesimin verdigi sekilde yaparsaniz aktive proplemini halledersiniz o prorami indirin ve kurun cihazin kodunu girin ve haritayi secin ok leyin o size sifreyi verir

kolay gelsin

carullah abimden bi alintidir MARCOPOLO kardesimin de anlatimidir

http://r apidshare.com/users/W4G6IT buradan easterne europu cek
    ve asagidaki MARCOPOLO arkadasin aciklamasini iyi oku
    Evet arkadaslar TOMTOM Cihazinda Harita aktive etmeyi anlatiyorum (PDA icin degil):

1. yükleyeceginiz haritayi Sd kartin icine atin.
    2. Elinizdeki Orjinal TT haritasi olan sd karttaki Harita haricindeki diger dosya ve data lari kendi haritaniz olan sd karta kopyalayin.
    Burdan programi indirin:
    http://****.com/files/21352659/Tom_Tom_K...ighter.rar.html

1.Programi bilgisayara yükle
    2.Program bilgisayara yüklenince yüklendigi yer c:/TomGo (bunu aklinda tut)
    3.Harita icindeki ve harita ismini tasiyan datayi (Mesela : Easterneu (midi sequenz)büyüklügü en fazla 4 Kb) ismini "go" olarak degistir ve C>Tomgo dosyasinin icine koy.
    4. Keymaker programina ikikere tikla ve calissin
    5.Cikan listeden senin haritana uyan varsa ona tikla yoksa o listedeki ""Key Maker Voor de andere Mappen"" menüsüne tikla
    6.Siyah dos sayfasi acilacak acilinca Enter e bas
    7.Ayni zamanda Tomtom 910 nu calistir SD karti icine koy(sifre soran harita kartta yüklü olacak)
    8.Sana kartin aktiv olmadigini söyleyecek ve sen aktiv yapacagin yere tiklayacaksin.
    9.sana bir numara verecek o numarayi Keymaker programinin acilan siyah sayfasina yazacaksin ve yeni bir sayfa acilacak orda sana bir kod verecek onu makinaya yazacaksin ve bitecek.

sas-sas arkadastan alintitdir

TomTom Harita aktivasyon sorunu yasanlar icin

Bu linkten TomTom haritalarini
    v606
    v650.1046
    v650.1111
    v650.1114
    v650.1128
    v650.1194
    v652.1204
    v660.1219
    v660.1223
    v660.1256
    v675.1409
    v675.1430
    v675.1431
    v680.1466

PPC, PNA, (TT one, TT go)
    ve hatta Palm ve Symbian versionlari icin
    aktivasyon isine buyuk kolaylik getiren bir programi indirebilirsiniz.

password: Javiermb.com

hxxp://anonym.to/?http://www.javiermb.com/otros/Activation_v0.3_Beta_3_By_HackeRabbit.rar

dikkat edin http yerine hxxp yazdim xx leri degistirmeyi unutmayin.

DIKKAT EDINIZKI ???? BUNLAR HEPSI 1 SAYFA GERIDE YAZILIDIR

• Aristo2477 kardes ben boyle biliyorum gps ayarlarini benim bildigim bunlar
    umarim isini hallader

gps ayarlarina girip oradan secenek olarak diger NMEA yi sec GPS baut hizini 4800 sec serial cable on com 1 sec ve bak bbakalim bulacakmi
    olmassa diger seceenekleri aynisini dene bi haber ver olcakmi
    kardes ben bukadarini bilim
  • Cözümler...............................:

1..Einstellung dan bu ayari yaptinmi.....?

WICHTIG: Den Haken bei „Sichere Verbindung“ rausnehmen, also deaktivieren, sonst kommt keine Verbindung zustande.
    Dann unter der Registrierkarte „COM-Anschlüsse“ legt ihr einen „ausgehenden Port“ an. Und zwar:
    COM6
    2..Vielleicht nur ein kleiner Tipp für einen Meschen, aber ein großer für alle die sich mit dem Problem rumschlagen.

Die Telefon-Funktion muss aktiviert sein. Sonst klappt's im ganzen Leben nicht. Einen Patch für dieses
    Problem gibst nicht!

3..Falls die Bluetooth Kommunikation mit den GPS Mäusen nicht klappen sollte, weil der COM - Port fehlt:

Dazu in die Registry schauen unter folgendem Schlüssel:

HKEYLOCALMASCHINE\ControlPanel\GPS Settings

Einfach auf “Hide” klicken und den Wert 0 eintragen.

Wenn noch ein Schlüssel existieren sollte, der “Redirect” heißt, bitte löschen. Nun einen Reset machen, nun sollte das GPS Icon vorhanden sein.

Sollte es dennoch nicht vorhanden sein, nochmal zur gleichen Stelle in die Registry und einen neuen DWord-Schlüssel anlegen, Name ist “Group” (natürlich ohne die Gänsefüßchen!) und als Wert 2 eintragen. (dezimal)

Und noch einen Reset hinterher.

quote:

Orjinalden alıntı: Aristo2477

Sayin Markopolo,

uzun zamandir siteyi takip ediyor ve her konuyu mutlaka okuyorum,sayenizde navigation uzmani olduk.Benim acizane kücük bir sorum olacakti.Siz ya da baska bir arkadas soruma cevap bulabilirseniz cok sevinecegim.
    Sorum; benim O2 XDA Mini S Pocket PC var, bu alete I Go yüklü ve mükemmel calismakta.(Almanya´da mükemmel calisiyor).Isletim sistemi olarak WM5 bulunmakta.Ben en son olarak tomtom 6,20 ve 6,201 ikisini de ppc ye yükledim.Fakat ikisinde de gps bulunamiyor.Gps ayarlaridan gps alicimi tanittim, hangi port u kulandigimi falan her seyi ayarladim fakat nafile.Sanirim bütün ayarlarini yaptim, fakat yine de gps sinyali bulunamiyor, ayrica heryerde denedim.Acik alan, güzel hava...Normalde I go evin icinde bile cok güzel cekmekte.Bir türlü sorunu bulamiyorum.
    Yardimlarinizi bekliyorum.Tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 30 Haziran 2007; 1:44:35 >

• hoşgeldin şarapcı diyecektim ama ben nete girene kadar yine banlanmışsın. :) ya inanın eski tadı bulamaz olduk bu sayfalarda. önüne gelen okumadan yazınca. neyse savaş bey yeni bir rumuz alda konuyla ilgili detayları paylaşalım hep beraber.

ya bu sırada ben tomtom yüklemek istiyorumö link verirmisinizz DERMİŞİMMMMMMM :):)

birde bu linklerin hepsi ölü :P:P :):) biraz okusak linklerin ölü olmadığını tomtom un 1. sayfada oldugunuda göreceğizde. neyse arkadaşlar yakıda size küçük bir harita süprizim olabilir. yeni çıkan bir tr haritası :) elime geçer geçmez paylaşacagım. görüşmek üzere..

quote:

Orjinalden alıntı: Sarapci_Savas77

Uzun süredir küs olduğum için bu konuya birşey yazmıyordum.
    Eskiden bilenler bilir beni. Konu'nun delisi derlerdi.
    Merhabalar eeeyy

msorer,
    sas_sas,
    cempatik,
    marcopolo,
    ve değerli paylaşımcı arkadaş emir kaya,

Eski profilimi "konu dışı"nda kavga ederken kapattırttım
    Yeni bir sayfa açmaya karar verdim.
    En iyi bildiğim konularda aktif rol almaya devam edeceğim.

Gördüğüm kadarı ile hala birileri konuyu okumadan soru soruyor ve sizlerde peygamber sabrı ile cevaplamaya çalışıyorsunuz.
    İşte geldim buradayım ve yardım etmeye hazırım.

Paylaşımların yurtdışı kaynaklı yazılım ve haritalarla sınırlı kalması dileği ile.

Saygılar
    Dionysos.Savas

• slm üstatlar ben bir hafta sonra fransadan türkiyeye gidecem eastern europ 6,08 kullanarak tafsiyeleriniz nelerdir siz tecrubeli üstatlrımdan nasihatlrını bekliyorum slmlar.italya ,slovenya.hırvat.sırp ve bulgardan gecerek gitmeyi düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

Gecen senede ben gitmistim ayni harita ile. harita ayni güncel olani yok bu meretin.

quote:

Orjinalden alıntı: azrail2005

Arkadaslar gecen gün eastern_europayı kullanarak almanydan Türkiyeye geldim ama kimseye tavsiye etmem cok yanlıs bilgiler var pek güncel degil hem macaristanda hemde diger ülkelerde karıstırdı olmıyan yollarda sago sola dön diyor burda acaba western ve central europa bayagada büyük 1,55gb indirsem o daha mı iyi olur acaba dönüste kullanmak icin en aktuelli acaba o mudur dedim gibi eastern europada türkiyede bulamıyacagınız köy yok ama almanyadan Türkiyeye gelenler icin tavsiye etmem.

• Cevaplariniz icin tesekkürler arkadaslar.Sorun cözüldü.Benim Pocket PC nin telefon özelligini iptal etmistim, bu özelligi tekrar aktive edince Tom Tom mükemmel calisti.Özellikle Marcopolo üstadimiza yardimlarindan dolayi cok tesekkür ederim.Madde 2 de dedigi gibi cok kolay bir hata, tabi hepimiz insaniz, bende oldugu gibi bazen insan burnunun ucundaki seyi bile farkedemiyor.
    Görüsmek üzere, by...
  • Arkadaşlar yazılanları okudum ve son çarem bu forum kaldı lütfen yardım rica ediyorum....2 gün önce tom tom one europe v.2 aldım,fransadayım bu arada,güzelce her işlemi sırasıyla yaptım makine açıldı baktım içinde türkçe ses menüsü ekli değil,eklemek için tom tom home programından türkçe dilini yükle dedim ve ne olduysa bundan sonra oldu.Makine her açıldığında bir tom tom resmi ve yanıp sönen kocaman bir çarpı işareti var.Ne denediysem olmadı ,bu arada aktive ettiğim versiyon 6.70 di,her neyse internetten 6.80 versiyonunu yükledim ve makine yeniden açıldı,fakat bu sefer yeniden aktivasyon kodu istedi benden.İlk başta aldığım aktivasyon kodunu girdiğimde ,bu aktivasyon kodu doğru değil diye uyarı veriyor ve çalışmıyor.Resetleyip fabrika ayarlarına döneyim dedim , fakat bir türlü reset işleminide başaramadım.Lütfen bana bir çare,ne yapmalıyım.Şu an makine yi açtığımda kocaman yanıp sönen bir çarpi işareti var.Acaba içindeki tüm bilgileri yanlışlıkla sildimmi,ama resetlediğinizde tüm bilgiler geri gelir diyor,resetide beceremedim,anlayacağınız çok kötü durumdayım,sizlerden yardım bekliyor ,teşekkür ediyorum...

• Makinanin altinda bulunan kücük delikten resetledinmi. resimde "" I "" harfi olandan.
    Önce karti cikar sonra I dan resetle sonra karti tak bakalim ne olacak.

TOMTOM Avrupanin Tutulan Programi (ilksayfadan itibaren okuyunuz)

quote:

Orjinalden alıntı: M.LE SAGE

Arkadaşlar yazılanları okudum ve son çarem bu forum kaldı lütfen yardım rica ediyorum....2 gün önce tom tom one europe v.2 aldım,fransadayım bu arada,güzelce her işlemi sırasıyla yaptım makine açıldı baktım içinde türkçe ses menüsü ekli değil,eklemek için tom tom home programından türkçe dilini yükle dedim ve ne olduysa bundan sonra oldu.Makine her açıldığında bir tom tom resmi ve yanıp sönen kocaman bir çarpı işareti var.Ne denediysem olmadı ,bu arada aktive ettiğim versiyon 6.70 di,her neyse internetten 6.80 versiyonunu yükledim ve makine yeniden açıldı,fakat bu sefer yeniden aktivasyon kodu istedi benden.İlk başta aldığım aktivasyon kodunu girdiğimde ,bu aktivasyon kodu doğru değil diye uyarı veriyor ve çalışmıyor.Resetleyip fabrika ayarlarına döneyim dedim , fakat bir türlü reset işleminide başaramadım.Lütfen bana bir çare,ne yapmalıyım.Şu an makine yi açtığımda kocaman yanıp sönen bir çarpi işareti var.Acaba içindeki tüm bilgileri yanlışlıkla sildimmi,ama resetlediğinizde tüm bilgiler geri gelir diyor,resetide beceremedim,anlayacağınız çok kötü durumdayım,sizlerden yardım bekliyor ,teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo -- 2 Temmuz 2007; 17:01:23 >

• Arkadaslar N73 + tt6 ile sorunsuz kullanabilecegim bir GPS BT alicisi tavsiye edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.