Şimdi Ara

Tommy Hilfigerda çalıştım sorusu olan ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
20.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

@ALPEREN A.

iilk önce adam akıllı yaz neden ben atayım ?
    tommy'nin ürünlerini türkiye'de taha tekstil yapıyor
    yani lcw grubu

siz alamazsınız cünkü sadece çalışanlara veriliyor bu izin
    ben oranın denetiminde bulunmuştum rica minnet alabildim.

hugo boss'un ürünleri izmirde üretiliyor mesela

bir sürü para verdiğiniz zara'nın kumaşları bagcılarda kesiliyor

tekstil sektör mükemmel derece para kazandıran bir sektör

neden pahalı diye sorarsınız
    pastanın büyük bir bölümü reklama
    ve kira giderlerine gidiyor.
  • bthncvk. kullanıcısına yanıt
    ürünlerin kaliteleri nasıl ?

ürünler MADE IN ? neresi ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

ürünlerin kaliteleri nasıl ?

ürünler MADE IN ? neresi ?

teşekkürler.

Çoğu firma gibi MADE İN CHİNA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthncvk.

quote:

Orijinalden alıntı: Sopacı

1-) Nasıl başvuru yaparız?
    2-) Çalışma saatleri ve izin şekilleri nasıl. Yani günde 8 saat çalışıp bitiyormu yoksa mağaza öncesi düzenleme ve kapanıştan sonra düzenleme falan ile saatler uzuyor mu?
    3-) Çalışırken hiç oturma şansın oluyor mu yoksa hep ayakta mısın? Yani bir müşteri geldiğinde bir giysinin bedenini sorduğunda depoya bakmaya gidip deyip depoda 2-3 dk oturabilirmisin?
    4-) Kendine ürün alabilirmisin defolu ürün falan beleşe alıyonmu? Veya beleşe alamasan bile indirimli alma olayı nasıl?
    5-) Maaş nedir prim varmı vs?
    6-) Sakal serbestmi birşey diyorlarmı?

maddeler halinde cevaplarsan başka arkadaşlarada yardımcı olursun. Şimdiden teşekkürler bende iş arıyorum.

1-İnternet veya direk mağazaya cv götürebilirsin.
    2-Gündelik saatini doldurduktan sonra mesain biter düzenleme sabah mağaza açılınca yapılıyor.
    3-Mesai saati içinde yemek molası dışında yorulduğun zamanlarda dinlenmen için izin verirler zaten dediğim gibi ortam rahattır şartlar çok gevşek.Ama müşteri beden isterse depoda fazla oyalanma müşteriyi ne kadar çok bekletirsen diyalogun o kadar bozulur.
    4-Personellerin %50 indirim hakkı var.Senelik 5000TL kotan var.İstediğin herşeyi alabiliyosun.Benim herşeyim Tommy ve Calvin diyebilirim
    5-1280TL maaş + 360TL sodexo + prim.Hedefini yaparsan aylık 2000TL den aşağı maaş almazsın.3000TL alanıda gördüm kalabalık mağazalarda.
    6-Saç sakal herşey serbest ama giyinişin düzenli olmalı.Mağazaya girdiğin zaman kıyafetlerini ütüleyip giyiceksin parfümünü sıkıp öyle işe başlıcaksın bunlar çok önemli.Ayrıca personel kıyafetleride sezon ürünlerinden veriliyor ve yurtdışı mağazalarıyla aynı zamanda aynı kıyafetler giyiliyor.3 tane kombin kıyafet veriyolar.Hergün kıyafetlerin shiftine göre giyiyosun.

Müşteri memnuniyeti çok önemli.Müşteri kapıdan girdiği anda hemen karşılayıp kapıdan çıkana kadar ilgileniceksin.Müşteri sana yaklaşmasa bile sen ona yaklaşıcaksın.Mesela müşteriye bi pantolon verdiysen üstüne bi gömlek veya tsört kombini yapıcaksın.Çorap,kemer,boxer gibi ürünleri müşteriye tavsiye ediceksin.Mağaza satmaz denilen ürünlerin hepsini sattım ben 800TL lik sadece iç giyim boxer ve atlet sattığım bile oldu.Yani herşey sende bitiyo.

Müşteri geldiği anda yanında biteceksin ...

Sonra da müşteri geldiği gibi gidecek

Kişisel algılama evet yazdığın gibi gösterilen müdür tarafından söylenen bu ama ben bu gibi yaklaşımlar sonrası aninda uzaklaşıyorum alacağım varsa da almıyorum..

Ve bunun içindir ki mağaza kalabalıksa giriyorum.Yoksa 2 kişinin peşimde dolaştığını gördüm yani !

Çoğu müşterinin de rahatsız olduğunu düşünüyorum.Ama hoşuna gidenler de vardır elbet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar fakirim ki hayatimda hic Tommy Hilfiger'dan hamburger yiyemedim.

Hamburgerlerine at eti koyuyorlar mi gercekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Herif -- 2 Ocak 2016; 20:54:03 >
  • ekşi sözlükte tommy hilfiger başlığı altında bahsi geçen eleman sen misin yoksa?
  • Yaş sınırı ne girmek için ? ( 17 yaşındayım ).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.