Şimdi Ara

Tomb Raider XBOX 360 ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
2
Favori
23.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun güzel olmuş, oynanır. Uncharted'a yakın bir oynanışı var, fena değil. Eski TR gibi değil, oynanışı daha kolay, bulmacaları çözelim diye ellerinden geleni yapmışlar. Grafikleri ise beğendim.

Siz şimdi screenshot da istersiniz;

Tomb Raider  XBOX 360 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Şubat 2013; 10:22:04 >

•  Tomb Raider  XBOX 360 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Şubat 2013; 10:22:16 >
  • Görüntüler muhteşem gözüküyor ne çabuk edindiniz oyunu
  • hobaa kadıköy yolu gözüktü
  • Orijinalden alıntı: MacGyver.

Oyun güzel olmuş, oynanır. Uncharted'a yakın bir oynanışı var, fena değil. Eski TR gibi değil, oynanışı daha kolay, bulmacaları çözelim diye ellerinden geleni yapmışlar. Grafikleri ise beğendim.

Hocam baya hızlısın paylaşım için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Görüntüler muhteşem gözüküyor ne çabuk edindiniz oyunu

farkımız tarzımı sıkıntı yok hemen ediniriz
  • nerdeyse yarısı elimde akşamdan gelmiş anlaşılan,resimlere bakarsak oyun muhteşem e3 görüntülerinden farkı yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Oyun güzel olmuş, oynanır. Uncharted'a yakın bir oynanışı var, fena değil. Eski TR gibi değil, oynanışı daha kolay, bulmacaları çözelim diye ellerinden geleni yapmışlar. Grafikleri ise beğendim.

nerde o eski bulmacalar . imanımız gevrerdi. bi bölümde 2 hafta takılmıştım çıkışı şans eseri bulduydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 24 Şubat 2013; 11:13:36 >
  • D&R'da ön siparişte...

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Tomb-Raider-XBOX-T-Shirt-Hediyeli-//Oyunlar/Aksiyon/urunno=0000000427822

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 24 Şubat 2013; 11:38:07 >
  • Oyunun çıkışına 10 gün var daha. Arkadaş belli ki orjinal kullanmıyor ve başka yollarla edinmiş oyunu. Ufak da bir şaka yapmış D&R'dan aldım diye. Resmen mesele haline gelmiş:)

@MacGyver

SS'ler çok güzel, eline sağlık hocam.
  • SS'ler için teşekkürler görüntüler muhteşem.Uzun zamandır oyun oynamadığım için hepsi birikti. Far cry 3 mü metal gear mı tomb raider mı derken hiçbirine başlayamayacağım bu gidişle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Oyunun çıkışına 10 gün var daha. Arkadaş belli ki orjinal kullanmıyor ve başka yollarla edinmiş oyunu. Ufak da bir şaka yapmış D&R'dan aldım diye. Resmen mesele haline gelmiş:)

@MacGyver

SS'ler çok güzel, eline sağlık hocam.

@bluelabel
    teşekkürler hocam.

sabah oynarken oyunun grafiklerini beğenince burada da paylaşayım sizler de görün dedim ama sorguya çektiler. o da yetmedi bazı arkadaşlar laf sokmaya kastılar, sağlık olsun.

@Ottway

mgs'nin demosunu hiç beğenmedim. crysis'i bu tomb raider yüzünden yarıda bıraktım. tr'da ok kullanımı falan bayağı eğlenceli olmuş.

@sendomi

dh konsol forumları böyle hocam, yapacak bi şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Şubat 2013; 12:58:35 >

• Oyun çıkmadan bi demo oynayabilseydik keşke.
  • oyun 10 numara olmus hikayede güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları bekliyoruz.. pek sanmıyorum ama umarım fos çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu sabahtan beri bırakamadım, tek oturuşta bitirirsem rekor olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Şubat 2013; 13:48:45 >

• SS'ler harika, AKK'ye yakalandık Crysis 3, Geow: Judgment derken
  • Harici HDD şart oldu
  • tşirt nasıl arkadaşlar dr nin verdiği??
  • SS'ler iyimis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.